Görüş Bildir
Haberler
İHA Halk Arz Ne Zaman Olacak? İHA Hisseleri Ne Kadar Olacak?

İHA Halk Arz Ne Zaman Olacak? İHA Hisseleri Ne Kadar Olacak?

Borsa ile ilgilenen vatandaşlar, İHA halka arzı yakından takip ediyor. İhlas Holding bünyesinde yer alan 28 yıldır medya alanında faaliyetlerini sürdüren İhlas Haber Ajansı A.Ş. (İHA) bugün halka açılıyor. Şirketin hisselerinin borsadaki halka arzını Tera Yatırım Menkul Değerler A.Ş. yapacak. Peki, İHA halk arz ne zaman yapılacak? İHA hisseleri ne kadar olacak? İşte gündemdeki İHA halk arzı ile ilgili detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bünyesinde birçok farklı dalda yatırımlar bulunan İhlas Holding’in basın sektöründe hizmet veren şirketi İhlas Haber Ajansı halka açılıyor. İHA'nın halka arzında, şirketin sermayesi 42 milyon TL’den 64 milyon TL’ye yükselecek ve 1 TL nominal bedelli paylar 4,60 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak. İşte İHA Haber ajansı halka arzı ile ilgili son bilgiler…

İHA HALKA ARZ NE ZAMAN OLACAK?

İhlas Haber Ajansı'nın halka arzı, Tera Yatırım liderliğinde sabit fiyatla talep toplama yöntemiyle 26-27 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İhlas Holding’in 6. Şirketi Olacak

İhlas Holding’in 6. Şirketi Olacak

İHA'nın halka arzına SPK tarafından onay verilmesiyle birlikte, İhlas Grubu'nun halka açık şirket sayısı 6'ya yükseliyor.

İhlas Holding’in yanı sıra İhlas Yayın Holding, İhlas Gazetecilik, İhlas Gayrimenkul ve İhlas Ev Aletleri hisseleri Borsa İstanbul’da işlem görüyor.

İleri teknolojiyi kullanarak başta Türkiye olmak üzere 51 ülkeden haber ve görüntü üreten İhlas Haber Ajansı, ürettiği yazılı ve görsel içerikleri televizyon, gazete, web sitesi, dergi ve çeşitli kurumlardan oluşan geniş bir yelpazede 2 binden fazla müşterisine ulaştırıyor.

Halka arz sonrası ajansın yeni yatırımlar ile dünya medya arenasında güçlenmesi hedefleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın