Görüş Bildir
Haberler
İfade Veren Deniz Çakır'dan Adliye Çıkışı Açıklama: 'Suçlamalar Benim Bugüne Kadarki Duruşuma Ters'

etiket İfade Veren Deniz Çakır'dan Adliye Çıkışı Açıklama: 'Suçlamalar Benim Bugüne Kadarki Duruşuma Ters'

FreiGeist
11.01.2019 - 13:54 Son Güncelleme: 11.01.2019 - 16:56

Oyuncu Deniz Çakır, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne gitti. Çakır, adliye çıkışında yaptığı açıklamada, 'Bahsi geçen hiçbir şeyi yapmadım. Suçlamalar benim bugüne kadarki duruşuma ters' dedi.

"Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim"

"Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim"

Deniz Çakır adliye çıkışı yaptığı kısa açıklamada şunları söyledi:

'Yapılan suçlamaları kesinlikle reddettim. Ben bugüne kadar hiç kimseyi kadın, erkek, başörtülü, başörtüsüz, hayat tarzı, cinsiyeti, dini, inancı, rengi, için ayırmadım. Tam tersine birleştirmek için sosyal projelerde bulundum. Benim her zaman bu güne kadar duruşum ve yaptığım şeyler bellidir. Ayrıştırmak için değil, birleştirmek için bir sürü mücadele verdim. Bahsi geçen hiçbir şeyi de yapmadım. Zaten ifademi de verdim. Suçlamalar benim bu güne kadar ki duruşuma ters. Bir sanatçı bir kadını başörtülü, başörtüsüz diye ayırmaz. Benim hayatımda türbanlı, başörtülü, farklı dinden, renkten, ailemden, arkadaşlarımdan, hayranlarımdan bir sürü insan var. Bu güne kadar hepsini sarıp, sarmaladım. Hepsi beni çok severler. Şu anda da yanımdalar.'

Çakır, görüntülerin savcılığa sunulduğunu söyledi. 🎥

Çakır'ın avukatı "Suudi Arabistan'a gidin" dedi mi?" sorusuna "Böyle bir şey yok" cevabını verdi.

Çakır'ın avukatı "Suudi Arabistan'a gidin" dedi mi?" sorusuna "Böyle bir şey yok" cevabını verdi.

Çakır'ın avukatı Bahri Bayram Belen ise müvekkili hakkında 'Hakaret, özel hayatın gizliliğine müdahale ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik' gibi ciddi suçlamalar olduğunu belirtti.

Avukat Belen, olumsuz bir karar çıkabileceğini sanmadığını söyleyerek, adli bir süreç olduğu için olayın ayrıntısını anlatamayacağını söyledi. 

Tanıklar olduğunu ifade eden avukat Belen bir gazetecinin, 'Suudi Arabistan'a gidin' dedi mi?' sorusuna ise 'Böyle bir şey yok, tabii ifadesinde böyle bir şey demediğini söyledi' cevabını verdi. 'Suç duyurusunda bulundunuz mu?' sorusuna ise, 'Suç duyurusunda bulunmak çok kolay bir şey. Ama bu nedenle suç duyurusunda bulunmak aslında Deniz Hanım'ın düşüncelerine ters, toplumda gerginliği artırıcı bir şey. Buna ihtiyaç duymadık' diye cevap verdi.

Deniz Çakır'ın İstanbul'da bir AVM kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Deniz Çakır'ın İstanbul'da bir AVM  kafesinde başörtülü kadınlara hakaret ettiği iddia edilmiş ve hakkında soruşturma başlatılmıştı.

Sabah gazetesine konuşan bir grup kadın “Burası Arabistan mı?” sözleriyle oyuncu Deniz Çakır'ın tacizine maruz kaldıklarını iddia etmişti.

Sabah gazetesine konuşan bir grup kadın “Burası Arabistan mı?” sözleriyle oyuncu Deniz Çakır'ın tacizine maruz kaldıklarını iddia etmişti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, oyuncu Deniz Çakır hakkında soruşturma başlatmıştı.

Çakır ise iddiaları reddetmiş, yaptığı açıklamada "Söz konusu kişiler mekanda beni gördükleri andan itibaren benim tercihlerimden rahatsız olduklarını ortaya koymuşlardır" demişti.

Deniz Çakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın partisinin grup toplantısında faşistlikle suçladığı isimlerden biri olmuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
384
96
71
28
12
8
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sarman Sar

Zavallı kadın. Akp hükümeti gümledi, ekonomi bombok, ahlak çöküşte, adli suçlar tavan yapmış, yolsuzluk, adaletsizlik, torpil haddi hesabı yok. Eeee seçimler... Devamını Gör

hükümet değişsin yarın hepsi açılır, bunların alayı şovmen..

Yüce Kedi

Bazı başörütülü bacılar şeriat terörü estiriyorlar, sonra da arabist*n’a gidin deyince niye kuduruyorlar? Bi hafta kalsınlar şeriat ülkesinde, İzmir Marşını ... Devamını Gör