Görüş Bildir
Haberler
İçsel Bir Yolculuğa Çıkıyoruz: Aşkın İyileştirici Gücüne İnanmanızı Sağlayacak 11 Film Önerisi

etiket İçsel Bir Yolculuğa Çıkıyoruz: Aşkın İyileştirici Gücüne İnanmanızı Sağlayacak 11 Film Önerisi

Aşkın iyileştirici gücü olduğuna inananlardansanız bu filmler size çok iyi gelecek. Yüzünüzde gülümsemeyle izleyeceğiniz filmleri sizler için derledik. İçinizi ısıtacak filmleri merak ediyorsanız içeriğe buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Remember Me

Romantik drama türündeki bu film çalkantılı bir aşk hikayesini anlatıyor. Robert Pattinson'un başrolde olduğu bu filmde ailesindeki travmatik olayla boğuşan Tyler'ın Ally ile tanışması ve aşık olması anlatılıyor. Tyler ve Ally birbirlerinin yaralarını sarar ve birlikte büyürler.

IMDb: 7.1

2. Silver Linings Playbook

Bradley Cooper ve Jennifer Lawrence'ın başrollerini paylaştığı Umut Işığım filminde bipolar bozukluk teşhisi konulan Pat ve içsel boğuşmalarla uğraşan Tiffany tanışırlar ve birbirlerine yardım etmek için çabalarlar.

IMDb: 7.7

3. Five Feet Apart

Bu filmde iki genç hastanın arasında gelişen özel bağ anlatılıyor. İkisi de aynı hastalığa sahip Stella ve Will enfeksiyon riskini azaltmak için birbirlerinden beş feet uzaklıkta durmak zorundalar. Ancak bu durumda bile birbirlerine destek olmaya devam ederler.

IMDb: 7.2

4. Beauty and the Beast

Disney'in klasik hikayelerinden Güzel ve Çirkin'de Belle babasını canavarlaşmış prensten kurtarmak için kendini feda ederek bu canavarla şatoda yaşamaya başlar. Belle bu canavarla bağını güçlendirir ve onun gerçek doğasını keşfederek laneti kaldırmaya çabalar.

IMDb: 7.1

5. Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Sil Baştan, Jim Carrey ve Kate Winslet'ın başrollerinde oynadığı bir film. Joel, kalbindeki acıyı dindirmek adına hafızasını sildirmek için bir yere başvurur. Ancak hafızası silinirken tüm anları tekrar yaşar ve ilişkisinin değerini anlar.

IMDb: 8.3

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eat Pray Love

Kitaptan uyarlanan bu filmde Julia Roberts başrolde. Bir kadının içsel yolculuğunun anlatıldığı Eat Pray Love'da kendini yeniden keşfetmek için evliliğini ve hayatını geride bırakan Liz yolculuğa çıkar. Gerçek aşkı da bulduğu bu yolculukta Liz hayatının anlamını keşfetmek için çabalar.

IMDb: 5.8

7. The Fault in Our Stars

Aynı Yıldızın Altında filmi, John Green'in romanından uyarlanmış. Bu filmde genç hastaların aşk ve yaşam mücadelesi anlatılıyor. Akciğer kanseriyle mücadele eden Hazel Grace, kanser destek grubunda Gus ile tanışır. Bu ikilinin ilişkisi zamanla romantik bir ilişkiye dönüşür. Aşkın ve umudun değerini vurgulayan filmi izlerken çok duygulanacaksınız.

IMDb: 7.7

8. 500 Days of Summer

Aşkın 500 Günü çok sevilen romantik komedilerinden biri. Tom adlı bir adamın Summer adlı kadına olan aşkının anlatıldığı bu filmde, Tom'un Summer'ı ilk gördüğü andan itibaren ilişkilerine ışık tutuyor. Çiftin yoğun ilişkisini izleyeceğiniz bu filmin teması romantik ilişkilerin karmaşıklığı.

IMDb: 7.7

9. The Longest Ride

Romantik drama türündeki bu filmde iki farklı aşk hikayesi iç içe geçmiş şekilde anlatılıyor. Aşkın gücünün ve insan ilişkilerinin karmaşıklığına odaklanan bu filmde duygusal bir yolculuğa çıkarken aşk hakkında düşünme fırsatı bulacaksınız.

IMDb: 7.0

10. Warm Bodies

Romandan uyarlanan Warm Bodies filmi, zombi R ve insan Julie arasındaki ilişkiyi anlatıyor. Julie'yi seven zombi R, bu sayede insan hislerini geri kazanmaya başlar. İkili arasındaki bağ ile R insanlığını yeniden keşfeder.

IMDb: 6.8

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Perfect Sense

Bilim kurgu ve dram kategorisindeki bu film, apokaliptik bir dünyada geçen bir aşk hikayesini anlatıyor. Tüm insanların duyularını kaybettikleri bir salgın sonucunda Micheal ve Susan da duyularını kaybetmeye başlarlar. Ancak aralarındaki aşk ile dünyanın çöküşüne karşı ayakta kalma mücadelesi veren bu çiftin hikayesi sizi çok hüzünlendirecek.

IMDb: 7.0

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
5
4
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Otto Skorzeny

Yalnız bu paylaşımda katılmadığım tek nokta " Aşk iyileştirmez yara yapar . "

Otto Skorzeny

Çok iyi bir liste.Özellikle Jim Carrey in rol aldığı Silbaştan benim için çok farklı bir yere sahip.Hepsini tekrar tek tek izleyebilirim.Paylaşım için teşekk... Devamını Gör