Görüş Bildir
Haberler
İçinizdeki Sanatçıyı Ortaya Çıkaracak Her Biri Ayrı Yeteneğe Sahip 12 Mobil Uygulama

etiket İçinizdeki Sanatçıyı Ortaya Çıkaracak Her Biri Ayrı Yeteneğe Sahip 12 Mobil Uygulama

Sanata yatkınlığımız ne seviyede olursa olsun o ilk adımı atmadan yaratıcı üretime başlamak mümkün olmuyor. Her an kağıt ve kalemi yanımızda bulundurmamız ne kadar zorsa tüm bunları bilgisayarımızda özel ekipmanlar olmadan gerçekleştirmemiz de o kadar zor. Her şeyin kolayı var, cebinizde sizi bekleyen kişisel tasarım asistanınızı donatıp içinizdeki sanatçıyı ortaya çıkaracak 12 uygulamaya göz atmanızı öneriyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Adobe Illustrator Draw

1. Adobe Illustrator Draw

Basit bir mobil uygulamanın ötesinde Adobe Illustrator Draw soyut fikirleri kolayca ve etkili bir şekilde somutlaştırabilmek için tüm araçlara sahip. Vektörel çizimlerden tutun da yüksek çözünürlüklü tasarımlara dek birçok ihtiyacın yanıtına sahip.

2. Assembly

2. Assembly

Assembly uygulaması mottosuyla her şeyi anlatıyor: Herkes için grafik tasarım. Uygulamanın amacı sadece uzmanına hizmet eden diğerlerinin aksine özel yetenekler olmadan vektörel tasarımlar oluşturabilmek ve bunu da en kolay yoluyla yapmak. Yüzlerce temel şekil ve temayı kendi hayal gücünüzle birleştirerek kendi tasarımınızı oluşturarak bir sunumda ya da web sitenizde kullanabilirsiniz.

3. Paper

3. Paper

Notlar, fotoğraflar, tasarımlar ve çizimler arasındaki bağlantıyı hem başarılı hem de en iyi görsel arayüzle kurmayı amaçlayan Paper, uygulama içerisinde sunduğu eğlenceli kullanıcı deneyimiyle de farklılaşıyor. Denemek gerek.

4. Adobe Photoshop Sketch

4. Adobe Photoshop Sketch

Eskizlerin ve kalem çizimlerinizin tadını biraz daha güncel araçlarla yakalamak isterseniz Adobe Photoshop Sketch türlü çeşide sahip fırçalarıyla çizimlerinizi, efektlerinizi en doğal haliyle oluşturmanıza imkan veriyor.

5. Phonto

5. Phonto

Görseller üzerine yazı yazmak kadar basite indirgenemeyecek bir işlevi var Phonto'nun. Bu işi yapan diğer örneklerinin aksine size sağladığı hareket alanı ve yazıları uygulama kalitesiyle hem amatör tasarımınızı renklendirecek hem de profesyonel ihtiyaçlarınıza yanıt verecek yönleri var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Path On

6. Path On

Yaratıcılığı fotoğraflara yansıtmak isteyenlerin yardımına sanatsal dokunuşlarla koşuyor Path On. Yazacağınız metinleri fotoğraf üzerine sizin istediğiniz çizgi üzerinde yerleştirerek fotoğraf galerinizle kendi tasarımlarınızı oluşturmada ufak ama profesyonel bir adım atmanızı sağlıyor.

7. Autodesk Sketchbook

7. Autodesk Sketchbook

Autodesk Sketchbook çizimi kolaylaştırırken bunu her polatformda yapabilmeyi de başarıyor. Dilerseniz tablette, dilerseniz mobil telefonunuzda kullanın her platformun çözümü ayrı. En basit ihtiyaçlara yanıt verirken katmanlı yapılar ya da şeffaf görseller oluşturma desteği de sunuyor.

8. Geló

8. Geló

Sadelikten gelen tasarıma inananları küçük boyutuna zıt şekilde şaşırtan Geló, fotoğraflar üzerine ekleyeceğiniz şekil filtreleriyle yepyeni detayları yakalamaya imkan veriyor. Fotoğraf sanatına bir başka bakmak için denemek gerek.

9. Animatic

10. Concepts

10. Concepts

Adıyla kendini belli eden Concepts çizimle vektörel tasarımı bir araya getiren bir arayüze sahip. Karakalem çizgilerine sahip tasarımları profesyonel katmanlarla renklendirerek farklı efektler verebilmek mümkün.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Infinite Painter

11. Infinite Painter

Diğer hiçbir uygulamaya benzemediğini iddia ediyor Infinite Painter'ın yaratıcıları. Çizimleri ve tasarımları en doğal görüntü ve dokuya sahip fırçalarla sunuyor olmak ve fotoğrafları da çizimlere dönüştürerek değişiklikler yapabilmek bu iddianın temel kaynaklarından. İddia ettikleri kadar gerçekçi mi, deneyelim ve görelim!

12. Behance

12. Behance

Madem tasarım dünyasına adım atıldı, ele kalem geçti, ortaya çıkan ve herkesin şahit olmasını istediğiniz yeni eserlerinizi bir portfolyo platformu olan Behance üzerinden paylaşabilirsiniz. Seri olarak düşündüğünüz projeleri hayata geçirmek için ortaya çıkan eserleri insanlarla paylaşmak motivasyonu her daim körükler. Kaleminize (Yani ekranda gezecek parmaklarınıza) kuvvet!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
225
85
26
12
10
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Lysandra

keşke ios için olduğunu belirtseydiniz :(

Ewok The Hutt

Resim çizmek için olanların çoğu grafik tablet için, İphone 6s'inki gibi küçük ekranlarda bir şey çizmek imkansız. Ayrıca kalem gerekiyor. Keşke ücretli olan... Devamını Gör

6. path on a basip ios olduğunu gorup kapatanlar?