Görüş Bildir
Haberler
İçimizdeki Kara Delik

İçimizdeki Kara Delik

elif bayır
08.03.2015 - 15:39 Son Güncelleme: 10.03.2015 - 15:41

Kara delik bir tek uzayda olmaz. İçimizdeki kara deliği unutmak haksızlık olurdu. Uzay boşluğunu. Doldurulamayan koca boşluk vücutta hissedilen eksiklik. Yaşamı zorlaştıran, günü harcayan, huzursuz eden boşluk

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- Buzdolabıyla yaşanan duygusal ilişki

1- Buzdolabıyla yaşanan duygusal ilişki

Dolabı açıp boş boş bakmaya iten iğrenç his. Bu aslında sevgilisi olup da gözü dışarda olanlar gibi. Kıyafeti olup da hiçbir şeyim yok diyen kadınlar gibi. Mutlu olduğu halde mutsuzluk ifadesi sergileyen insanlar gibi. En istenilmeyen şey öylesine yenilir. Sonrası pişmanlık parmakla kusulur.

2-UYANMAK

2-UYANMAK

Sabah o muhteşem alarm sesiyle uyandıktan sonra halıya boş boş bakmak. Halının desenleri hiç bu kadar çekici gelmemiştir. Yüksek ihtimalle salaklıkta level atlamak üzeresin. Üzerindeki emekleri düşünür mal mal bakınır kendine gelirsin.

3-İŞE/OKULA YOLCULUK

3-İŞE/OKULA YOLCULUK

Yolda bütün aksilikler seni bulmuştur ve kendini dünyanın en cenabet insanı hissediyosundur.Beyninin uyku modunda olduğu sabah huzursuzluğu. Good luck.

4-ÇALIŞMA VAKTİ

4-ÇALIŞMA VAKTİ

Tabi ki çalışmak gibi iğrenç bir eyleme dahil olduğuna inanamaz yaptığın işi düşünmeye başlarsın. Çoğu zaman bunu uzun soluklu dalgınlıklarınla yapar insanları dinlemezsin.

5-İŞE YARAMAMAZLIK

5-İŞE YARAMAMAZLIK

Düşünüyorsun ama ne düşündüğünü bilmiyorsun. Kendini hiçbir işe yaramayan biri sanar ve bu dünyada ne yaptığını düşünürsün. Yaşamaya devam eder keyif almak için kendini zorlarsın

İçeriğin Devamı Aşağıda

6-YORGUNLUK

6-YORGUNLUK

Bütün gün tek noktaya bakabilirsin. Hiçbir şey yapmadan saatlerce oturabilir ya da düşünebilirsin. Saatlerce klozette oturma seansları. Dışardan tam bir armut gibi gözüktüğünü fark edemezsin.

7-İLETİŞİM PROBLEMİ

7-İLETİŞİM PROBLEMİ

Sosyal ortamdan kaçar yalnızlığa gidersin. Asosyallik daha huzurlu gelir zaten kalabalığın içinde de kendini yalnız hissedersin. Ergen triplerinin online olduğu zamanlar.

8-ALINGANLIK DÖNEMİ

8-ALINGANLIK DÖNEMİ

Genelde erkeklere ''oğlum sen de mi regl oluyosun karı gibi triplere bak'' denir. Canım bir tek regl döneminde olmuyor bunlar malesef. Erkeklerin alınganlık dönemi kesinlikle çekilmiyor.

9-"NEDEN" SORULARI

9-"NEDEN" SORULARI

Sürekli olarak bu boşluğa düşmezsin ve insanlar duygusal boşluk der. HAYIR. Bu duygusal boşluk değil. Bu uzay boşluğu. Nedenini bulana kadar o dönemden çıkmış olursun ve bir dahaki boşluğu istemeyerek beklersin

10-ÇÖZÜM YOLU

10-ÇÖZÜM YOLU

Çözümsüz değildir illa ki. B vitamini eksikliğinden mal mal davranışlar sergilemek mümkün. Biraz daha vitamin takviyesi yapabilirsin. WHY NOT?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın