Görüş Bildir
Haberler
TV
İçimizdeki Ateş 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte İçimizdeki Ateş Fragman ve Son Bölüm Özeti

İçimizdeki Ateş 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte İçimizdeki Ateş Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
01.07.2022 - 17:49

Yaz sezonuna bir çok kanal birbirinden iddialı yapımlarla girdi. Bu yapımlardan biri de ATV ekranlarının yeni dizisi İçimizdeki Ateş oldu. Her hafta Perşembe günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dram türündeki dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İçimizdeki Ateş 3. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Burak Sevinç, Ceren Benderlioğlu, İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören ve Gizem Arıkan gibi başarılı oyuncuların yer aldığı İçimizdeki Ateş dizisi kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fabrika Yapım imzalı ve yönetmen koltuğunda Murat Onbul'un oturduğu dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte İçimizdeki Ateş yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçimizdeki Ateş 3. Bölüm Fragmanı

İçimizdeki Ateş Son Bölümde Ne Oldu?

İçimizdeki Ateş Son Bölümde Ne Oldu?

Mert, stajının ilk günü Ceyhun yüzünden başını öyle bir belaya sokmuştur ki kendiyle birlikte arkadaşlarını da tehlikeye atmıştır. Ceyhun kendini kardeşi Mert için feda edecek mi? Banu, ablası Bahar'dan gizlediği kişinin kim olduğunu açıklayacak mı? Ege oteldeki ayrıcalıklarını koruyabilecek mi? Doğan Yener'i çileden çıkaran olayın perde arkasındaki hain kim? Hale Yener & Tan hukuk bürosundan ayrılacak mı? Ekip ofisteki ilk günlerinde bir davayla görevlendirilir. Kendilerini göstermeleri için bulunmaz bir fırsat olan bu dava, genç avukat adayları için sürpriz gelişmeleri beraberinde getirecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın