Görüş Bildir
Haberler
İçerik Sayısı Artıyor! HBO İmzalı Birçok Yapım Yakında Netflix'te

İçerik Sayısı Artıyor! HBO İmzalı Birçok Yapım Yakında Netflix'te

Bahadır
03.07.2023 - 23:52

Netflix ve HBO arasında tarihi bir anlaşma gerçekleşti. Bu anlaşma ile birlikte, HBO'nun sevilen ve klasikleşmiş dizileri artık Netflix platformunda izleyici ile buluşacak. Netflix kullanıcıları, bu anlaşma sayesinde HBO'nun efsaneleşmiş dizilerini izleme fırsatı yakalayacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inscure artık Netflix'te de yer alıyor

Inscure artık Netflix'te de yer alıyor

Netflix ve Warner Bros Discovery, belirli HBO yapımlarını Netflix ekranlarına taşıyacak bir işbirliği anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, 2016-2021 yılları arasında HBO'da beş sezon boyunca izleyicilerle buluşan Insecure dizisi artık Netflix'te seyirci karşısına çıkacak.

Diziler yakın zamanda eklenecek

Diziler yakın zamanda eklenecek

Bu anlaşmanın ardından ilk etapta, Band of Brothers, The Pacific, True Blood, Six Feet Under ve Ballers dizileri izleyici ile buluşacak. HBO'nun en sevilen yapımları arasında yer alan Game of Thrones, Succession, The Sopranos ve The Wire hakkında ise kesinleşmiş bir durum söz konusu değil.

Blu TV de etkilenebilir

Blu TV de etkilenebilir

Warner Bros. Discovery'nin HBO içeriklerini Türkiye'de sunma hakkına sahip olan yerli platform BluTV, Game of Thrones ve The Last of Us gibi popüler dizilere ev sahipliği yapıyor. Ancak, Warner Bros. Discovery'nin Netflix ile olan anlaşmasının BluTV üzerinde ne tür bir etkisi olacağı konusu da ayrı bir merak konusu. Bazı içeriklerin Blu TV'den kaldırılıp sadece Netlfix'te yer alma ihtimali de mevcut.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CANSU CANPOLAT

allahım westworld gelsin amin