Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Tatlıses Övgü Yağdırmıştı! Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın Eski Sevgilisi Kim Çıktı?

İbrahim Tatlıses Övgü Yağdırmıştı! Aziz'in Efnan'ı Simay Barlas'ın Eski Sevgilisi Kim Çıktı?

Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı Aziz dizisinde Efnan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Simay Barlas, oyunculuk performansıyla izleyiciden tam not aldı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Barlas'ı izleyen İbrahim Tatlıses, genç oyuncu hakkında, 'Kadın oyuncular Efnan kızımı örnek alsınlar, yüzünde makyaj bile yok' ifadelerini kullanmıştı. Genç oyuncunun özellikle aşk hayatı merak konusu oldu. İşte Barlas'ın kendisinden de ünlü eski sevgilisi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadrosunda Damla Sönmez, Murat Yıldırım, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Suzan Kardeş gibi isimlerin yer aldığı Aziz dizisinde Efnan karakteriyle izleyici karşısına çıkan Simay Barlas, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Güzel oyuncunun eski sevgilisi kendisi gibi ünlü çıktı.

Simay Barlas'ın Özel Hayatı Gündemde

Simay Barlas'ın Özel Hayatı Gündemde

lk oyunculuk tecrübesini 2014 yılında Star TV'de yayınlanmaya başlayan Paramparça dizisinde canlandırdığı Öykü karakteri ile yaşayan Simay Barlas, şimdilerde Aziz'de canlandırdığı Efnan karakteriyle adından söz ettiriyor. Başarılı oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de adından söz ettiren Balas'ın özel hayatı da merak edilip araştırılıyor. Barlas'ın bir dönem aynı dizide rol aldığı eski sevgilisini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Simay Barlas'ın Eski Sevgilisi

Simay Barlas'ın Eski Sevgilisi

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan oyuncunun özellikle aşk hayatı merak konusu oldu. Barlas'ın aynı dizide rol aldığı eski sevgilisini duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi. Genç oyuncu bir dönem dizideki rol arkadaşı İdris Nebi Taşkan'la sevgiliydi.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın