Görüş Bildir
Haberler
İbrahim Kutluay'ın Sevgilisi İdil Yazar Kimdir? İbrahim Kutluay Yeni Aşka Yelken Açtı

İbrahim Kutluay'ın Sevgilisi İdil Yazar Kimdir? İbrahim Kutluay Yeni Aşka Yelken Açtı

Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, uğruna eşinden boşandığı Edwina Sponza ile beş yıllık büyük aşkı kesin olarak sona erdi. Edwina Sponza ile beş yıllık ilişkisi bitiren eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'ın, yeni aşkı ünlü YouTuber ve aşçı çıktı. Peki Kutluay'ın yeni sevgilisi kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kutluay, Sponza'yı unutmuş!

Kutluay, Sponza'yı unutmuş!

Son dönemde bir dargın bir barışık olan İbrahim Kutluay ile Edwina Sponza'nın ayrılıklarının bu defa kesin olmasının sebebinin ise İbrahim Kutluay'ın yeni bir aşka yelkan açmış olması olduğu gün yüzüne çıktı.

Ayrılıkları bu seferki kesin gibi! Çünkü kulislerdeki TOP 10'da bir numaralı dedikodu; İbrahim Kutluay'ın kalbini yeni bir aşka açtığı…

İbrahim Kutluay'ın Yeni Sevgilisi Ünlü YouTuber Kim?

İbrahim Kutluay'ın Yeni Sevgilisi Ünlü YouTuber Kim?

İbrahim Kutluay'ın gönlünün yeni sultanı da tanıdık bir isim: Ünlü Youtuber ve aşçı İdil Yazar.

2017'de Tolga Tatari'den boşandıktan sonra adını aşk dedikodularından uzak tutan İdil Yazar ile İbrahim Kutulay'ın aşkı daha çok taze.

Ancak bu aşka şahit olanların söylediğine göre, çiçeği burnunda aşıklar, mutluluktan bulutların üzerinde geziyormuş!

İbrahim Kutluay Kim?

İbrahim Kutluay Kim?

İbrahim Kutluay (d. 7 Aralık 1973, İstanbul), eski Türk millî basketbolcu. Aynı zamanda Fenerbahçe'nin ve Millî Takım'ın yıllarca kaptanlığını yapmış basketbolcu.

İbrahim Kutluay, 7 Aralık 1973‘te İstanbul’da doğdu. Futbolcu olma isteğiyle büyüyen Kutluay, Basketbol‘daki yeteneğinin ön plana çıkmasıyla 13 yaşında, Fenerbahçe altyapısında basketbola başladı ve 4 sene genç takımlarda mücadele etti.

Demet Şener ile olan evliliğinden iki çocuk sahibi olan İbrahim Kutluay 12 yıldır evli olduğu eşi Demet Şener ile boşandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın