Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Sakiler Grubu Üyeleri Kimdir? Sakiler Grubu Şarkıları Nelerdir?

İbo Show Konuğu Sakiler Grubu Üyeleri Kimdir? Sakiler Grubu Şarkıları Nelerdir?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Sakiler Grubu oldu. Peki Sakiler Grubu üyeleri kimlerdir? Sakiler şarkıları nelerdir? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Sakiler grubu da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Sakiler grubu şarkıları nelerdir? Sakiler grubu üyeleri kimlerdir?

Sakiler Grubu Üyeleri Kimlerdir?

Sakiler Grubu Üyeleri Kimlerdir?

3 kişiden oluşan başarılı müzik grubunun üyeleri Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dır. Pinhani'ye ait Dünyadan Uzak adlı şarkıyı Sakiler, cover yapmıştır ve dinleyiciler tarafından çokça beğenilmiştir. Grubun solisti Hasan Gözetlik'in sesindeki Müslüm Gürses notaları ise büyük beğeni toplarken herkesin dikkatini çekmeyi başarmışlardır.

Sakiler Kimdir? Sakiler Solisti Hasan Gözetlik Kimdir?

Sakiler Kimdir? Sakiler Solisti Hasan Gözetlik Kimdir?

Grubun üyelerinden Yücel Girgin, Sakiler'in gitaristliğini üstlenmektedir. Başarılı gitarist klasik gitar ile ilgilenmekte olup, Kocaeli Üniversitesi'nde eğitim almıştır. Hayatı hakkında pek fazla bilgi bulunmayan Yücel Girgin'in nereli olduğu ve yaşı hakkında bir bilgi bulunmamakta. Yine şu anda evli olup olmadığı bilinmeyen Yücel Girgin'in sosyal medya üzerinde oğlunun fotoğrafını paylaşması sebebiyle bir oğlu olduğu bilinmekte. Grubun diğer bir üyesi Serkan Balkan hakkında da yine pek bir bilgi bulunmamaktadır.

90 doğumlu olan Hasan Gözetlik Mimar Sinan Üniversitesi konservatuvar mezunudur. Evli olan sanatçının 3 çocuğu olduğu bilinmektedir. Esas sazı trombon ve trompettir. Koray Avcı'nın orkestrasında üflemeli çalgılar çalan roman kökenli bir müzisyendir.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın