Görüş Bildir
Haberler
İbo Show Konuğu Ozan Akbaba Kimdir? Ozan Akbaba Kaç Yaşında ve Nereli?

İbo Show Konuğu Ozan Akbaba Kimdir? Ozan Akbaba Kaç Yaşında ve Nereli?

Yıllar sonra ekranlara geri dönen sanatçı İbrahim Tatlıses, yılbaşında şarkılarla izleyenlere müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. Her hafta farklı konuklarla birlikte programında izleyenlerini eğlendiren İbo SHOW bu akşam yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Programda merak edilen konuklardan biri de Ozan Akbaba oldu. Peki Ozan Akbaba kaç yaşında ve nereli? Tüm bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak yılbaşında ekranlara gelen İbo Show yepyeni konukları ve şarkılarıyla ekranlara geri döndü. Pazar akşamları müzik ziyafeti sunan İbo Show 20:00'da Star TV'de yer alıyor. Birbirinden özel konukları ağırlayan İbo Show'da bu akşam Ozan Akbaba da şarkılarıyla dinleyenleri ve izleyenleri mest etti. Peki Ozan Akbaba kimdir? Ozan Akbaba kaç yaşında ve nereli?

Ozan Akbaba Kimdir?

Ozan Akbaba Kimdir?

Ozan Akbaba 9 Haziran 1982 yılında Kars'ta dünyaya gelmiştir. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun olmuştur. 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol alan oyuncu, aynı zamanda film müzikleri de yapmaktadır. 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynamıştır. Oyuncu, son olarak 2015-2021 yılları arasında atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırmış ve şimdilerde TRT1 ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru'nda rol almaya hazırlanmaktadır.

Ozan Akbaba'nın Rol Aldığı Yapımlar

Ozan Akbaba'nın Rol Aldığı Yapımlar

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın