Görüş Bildir
Haberler
İBB Harekete Geçti: 'Kalabalık Otobüs' Fotoğrafına Üç Ayrı Suçtan Şikayet

etiket İBB Harekete Geçti: 'Kalabalık Otobüs' Fotoğrafına Üç Ayrı Suçtan Şikayet

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), belediyenin eski AKP’li üyesi ile bir Twitter kullanıcısı hakkında sosyal medyada paylaşılan kalabalık otobüs nedeniyle suç duyurunda bulundu. İBB’nin hatlardaki tespitleri ve sosyal medya paylaşımları delil olarak gösterildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İBB'den yapılan açıklamaya göre, İBB Hukuk Müşavirliği, fotoğraf üzerinden belediyeyi virüse karşı önlem almamakla eleştiren AKP’li Mücahit Birinci ile fotoğrafı paylaştığı belirtilen ‘@Onderim2’ hakkında bugün suç duyurusunda bulundu.

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik"

"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik"

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na verilen dilekçede ikilinin ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik', ‘hakaret’ ve ‘iftira’ suçlarını işlediği öne sürüldü.

Öte yandan Onderim2 adlı kullanıcı paylaşımların ardından sosyal medya hesabını kapattı

Öte yandan Onderim2 adlı kullanıcı paylaşımların ardından sosyal medya hesabını kapattı

Sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafla vatandaşın kalabalık otobüslere binmek zorunda kaldığı öne sürülmüştü👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul’daki iki hatta, 29 Mart Pazar günü saat 06:00 sıralarında yaşanan yoğunluğa dair görüntüler sosyal medyaya yansımıştı. Toplu taşıma kullanımının ‘corona’ nedeniyle yüzde 90’a yakın azaldığı bir dönemde bunun ‘görülmemiş bir hareketlilik’ olduğunu belirten İBB, her iki otobüste de şoförlerin ikazına rağmen 50’ye yakın kişinin bir anda bindiğini dile getirmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
363
60
53
15
11
3
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu akp’liler kadar asaglik, pislik bir guruh yok, agizlarindan Allah’i dusurmezler her firsatta muslumaniz derler ama butun pislik bunlarda, yalan, iftira, k... Devamını Gör

colombian

ulan şerefsiz piç niye kapattın hesabını madem doğruyu söylüyodun çık mahkemede ıspatla nereye kaçıyon yok öyle çamur at izi kalsın mk çocu seni.. şu 3 günl... Devamını Gör

zafer43471598

bir otobus hayal edin ki (sofor disinda) hepsi orospu cocugu...