Görüş Bildir
Haberler
Hyundai Elektrikli Otomobilini Görücüye Çıkardı

Hyundai Elektrikli Otomobilini Görücüye Çıkardı

Batuhan
08.01.2016 - 11:35

Hyundai daha önce birkaç fotoğrafını ve bazı teknik bilgilerini paylaştığı elektrikli otomobilini resmen görücüye çıkardı. Hyundai Ioniq , elektriğin yanı sıra hibrit ve plug-in hibrit motor seçeneklerine de sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güney Koreli şirketin anlam veremediğimiz şekilde yüzünü göstermediği otomobilinin yine arka ve iç kısımlarını görüyoruz. Aktarma mekanizmalarına yer açmak için arkası yükseltilen otomobil, rakibi Toyota Prius ‘tan daha karizmatik görünüyor. Ioniq’in diğer rakipleri arasında Chevy Volt ve Nissan Leaf bulunuyor.

Tıpkı onlar gibi tamamen elektrikli olan Hyundai Ioniq aynı zamanda hibrit ve pluq-in hibrit seçeneklerine sahip. Hyundai’nin 1,6 litre hacimli Kappa motor bloğunun kullanıldığı Ioniq, elektrik motoru da devreye girdiğinde toplam 147 beygir güç üretebiliyor. Lityum iyon pil hücresinden güç alan otomobil, 6 ileri ve çift kavramalı şanzımanla destekleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mart ayındaki Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergilenecek Hyundai Ioniq için önümüzdeki günlerde daha fazla görsel bekliyoruz.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Erasmussen

umarım yaygınlaşır tez kurtuluruz petrol türevlerinden