Görüş Bildir
Haberler
Hulusi Akar Yalanladı: ‘Bizim Envanterimizde Böyle Bir Silah Yok’

Hulusi Akar Yalanladı: ‘Bizim Envanterimizde Böyle Bir Silah Yok’

ismail kahraman
09.12.2022 - 20:32 Son Güncelleme: 09.12.2022 - 21:00

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, üzerinde İsmailağa Cemaati’ne selam gönderilen roket ile ilgili açıklamada bulundu. Akar, söz konusu roketin envanterde olmadığını söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TBMM’de gündeme geldi

TBMM’de gündeme geldi

TBMM Genel Kurulunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Milli Savunma Bakanlığının 2023 yılı bütçelerinin görüşmeleri devam ediyor. Görüşmeler sırasında söz alan CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, sosyal medyada yer alan, üzerinde 'cemaate selam' yazısının yer aldığı öne sürülen mühimmata ilişkin iddiayı dile getirdi.

'Böyle bir şey varsa çıkın yalanlayın, ben de size teşekkür edeyim.' ifadesini kullanan Bayraktutan'a Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Türk Silahlı Kuvvetlerinde öyle bir mühimmat yok' yanıtını verdi.

Söz konusu iddiaya konu olan fotoğrafın 2020 yılında bir kez ortaya atıldığına dikkat çeken Akar, 'Bir varsayım üzerine hüküm veriliyor, muhakeme yapılıyor. Çok yanlış. Bahsedilen roketle ilgili iddialar 2020'de bir daha çıkmış. Bunun bizimle alakası olmadığını söylemişiz. Bizim envanterimizde bu yok, böyle bir şey yok' diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
25
7
4
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Envanterlerinde olmayan ne anlamadım. Bu tip bir silah mı, yoksa üzerinde böyle yazı yazan bir silah mı yok envanterlerinde. Gerçi geçmişlerine dayanarak ne ... Devamını Gör

RACON X RACON

Demet istiyor ki evet Envanterdeydi simdi cünkü coktan patlatildi.Envanterimizde yok demek hic olmadi anlamina gelmez ama o böyle söyleyecek.Mecbur.Akp resme... Devamını Gör

dasdasd

yani birisi biryerlerden roket buldu ve üstüne türkçe yazılar mı yazdı? anlamadım

Dede Aydin

buda yalancı hepsi verecek o tuttukları hakimler savcılar verecek merak etmeyin az kaldı