Görüş Bildir
Haberler
Hugh Jackman'ın İstanbul Şovu İptal Edildi

Hugh Jackman'ın İstanbul Şovu İptal Edildi

Caner
18.03.2015 - 21:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hugh Jackman ses tellerinde kanama nedeniyle 3 gece daha yapması planlanan 'An Evening with Hugh Jackman' gösterisini ileri bir tarihe erteledi.

Jackman'ın ekibi, 6 dansçı ve 32 kişilik bir orkestradan oluşuyor. Amerika'daki doktoru Dr.Korovin ve İstanbul'daki doktoru Dr. Koçak'ın aldığı ortak kararla 2 hafta şarkı söylemesi yasaklanan ünlü ismin üzgün olduğu belirtildi.

Jackman, hayranlarına üzücü haberi Twitter üzerinden duyurdu

Ünlü aktör, şovun ertelenmesini şu sözlerle açıklad:'Merhaba. Size üzülerek şunu söylemek istiyorum ki... Sol ses telimde kanama olduğu tespit edildi. Doktorlarım İsmail Koçak ve Gwen Korovin'in tavsiyeleri üzerine, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ndeki şovumun geri kalanını iptal etmek zorunda kaldım. Önümüzdeki günler boyunca ses tellerimi dinlendirmek durumundayım. Bir yere ayrılmayın... Mümkün olan en kısa sürede İstanbul'a dönüp, bunu telafi edeceğim.'

Hayranları konser girişinde kötü haberi alınca kapıdan döndü

ZORLU CENTER'DEN BİLET İADE AÇIKLAMASI

18-20 Mart 2015 tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan An Evening with Hugh Jackman etkinliği, sanatçının ses tellerindeki rahatsızlık nedeniyle iptal olmuştur. Hugh Jackman'ın hayranlarına mesajını iletir, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Bilet iade prosedürü ve sanatçının sağlık durumu ile ilgili detaylı açıklama en kısa zamanda paylaşılacaktır.

Habertürk

Kaynak: http://www.haberturk.com/kultur-sanat...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0