Görüş Bildir
Haberler
Huggy Wuggy'den Bıkanlara: Poppy Playtime Hayranlarına Korku Oyunu Önerileri

Huggy Wuggy'den Bıkanlara: Poppy Playtime Hayranlarına Korku Oyunu Önerileri

Kemal
14.01.2023 - 11:41

Serinin ilk oyunu çok beğenildikten sonra devam oyunu ile geçen yıl çıkan Poppy Playtime kısa oyun süresi ile heycanı yarıda bıraktı. İlk oyunu ücretsiz, ikinci oyunu Steam de 18 TL olan Poppy Playtime üçüncü oyunu için beklentiyi bir hayli yükseltti. Poppy Playtime seven korku oyunu meraklıları için en iyi korku oyunlarını listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Slender: The Eight Pages

11. Slender: The Eight Pages

Youtube kanallarının oynaması ile ünü artan oyun klasik korku oyunları arasında en iyi örneklerden birisi. Bu meşhur Creepypasta söz konusu oyunda tüyler ürperten bir biçimde işleniyor.

10. Layers Of Fear

10. Layers Of Fear

Korku oyunu sevenlerin muhakkak oynaması gereken Layers Of Fear, psikolojik korku ögelerinin bulunduğu oyunda grafiklerde ortalamanın üstünde olup kaliteli bir atmosfer sunuyor.

9. Outlast

9. Outlast

Youtube, Twitch gibi yayın platformlarında çok fazla izlenme alan oyun korku oyunları sevenlerin de en fazla oynadığı oyunlardan birisi. Poppy Playtime ile arasında grafik olarak çok farklılık olmasına rağmen her iki oyunda atmosferi ile sizi oyunun içine çekmeyi başarıyor.

8. Five Nights At Freddy’s

8. Five Nights At Freddy’s

Jump Scare denilince akla gelen ilk oyunlardan birisi olan Five Nights At Freddy’s, gerek oynanışı gerek atmosferi ile korku oyunu türünde adından söz ettiren en popüler oyunlardan birisi.

7. Bendy And The Ink Machine

7. Bendy And The Ink Machine

Tatlı grafikleri ile ilk bakışta korkmam diyenleri yanıltan Bendy And The Ink Machine Hikayesi ile de oyuncular tarafından tam puan aldı. Poppy Playtime ile benzer şekilde bulmacaları çözerek ilerlediğiniz oyunda finali ile sizi çok şaşırtacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Boogeyman

6. Boogeyman

Steam de gayet uygun bir fiyatta olan Boogeyman klasik jump scare dinamiği ve atmosferi ile beğenileri toplayan oyun korku türünü seven oyuncuların oynaması gereken bir yapım.

5. Phasmophobia

5. Phasmophobia

Arkadaşınızla oynayabileceğiniz Phasmophobia belirli kanıtlar bulup, hayalet yakalamaya çalıştığınız çok beğenilen bir oyun. Poppy Playtime ile benzer oynanış dinamiklerine sahip olmamasına rağmen Co-op oynanışı ile saatlerinizi harcayabileceğiniz nadir korku oyunlarından.

4. Among The Sleep

4. Among The Sleep

Küçük bir bebek olarak oynadığınız Among The Sleep hayal gücünün ne kadar korkutucu olabileceğini gösteren ve grafikleri ile beğeni toplayan oyun korku oyunları arasında bir benzeri daha olmayan bir oyun.

3. Amnesia: The Dark Descent

3. Amnesia: The Dark Descent

Serinin ilk oyunu olan Amnesia: The Dark Descent vasat sayılabilecek grafiklere rağmen harika bir oynanış sunuyor, korku oyunları arasında klasik sayılan oyun çok fazla olumlu yorum aldı.

2. At Dead Of Night

2. At Dead Of Night

Hikayesi ve gerilim unsurları ile beğeni toplayan At Dead Of Night oynanışı ile de çok fazla oyuncunun takdirini topladı. Poppy Playtime oyun süresi olarak eleştiri alan bir oyun olmasına karşın At Dead Of Night tatmin edici oyun süresi ile tercih edilebilir bir korku oyunu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hello Neighbor

1. Hello Neighbor

Adından da anlaşılabileceği üzere oyundaki komşunuzun kötü adam olduğu ve onun sırlarını öğrenirken bir yandan da ondan kaçtığınız, tıpkı Among The Sleep gibi başka bir benzeri daha olmayan Hello Neighbor oyuncuların favorisi oldu.

İlginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
6
3
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın