Görüş Bildir
Haberler
2023'te Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz En İyi Çok Oyunculu Oyunlar

2023'te Arkadaşlarınızla Oynayabileceğiniz En İyi Çok Oyunculu Oyunlar

Koca bir seneyi daha geride bıraktı. Birçok tek oyunculu yapımın çıkış yaptığı bu yılda oyuncular bir yandan da çok oyunculu yapımları merak ediyor. Hikaye ve derinlik anlamında tek kişilik yapımlar daha etkili olsa da heyecan, mücadele ve kafa dağıtma gibi konularda çok oyunculu yapımlar daha ön planda. Bu listemizde arkadaşlarınızla beraber 2023'te oynayabileceğiniz en iyi çok oyunculu yapımlara göz atacağız.

Kaynak: https://www.dexerto.com/gaming/best-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Valorant

1. Valorant

Valorant sürekli güncellenen ve iyileştirilen oynanışı, sunduğu çeşitliliği ve göz alıcı görselliği ile FPS hayranlarının bir numaralı tercihlerinden. Riot Games tarafından sürekli geliştirilen Valorant'ı arkadaşlarınızla beraber deneyim edebilir, içinizdeki mücadeleci ruhu ortaya çıkarabilirsiniz.

2. Counter Strike: Global Offensive

2. Counter Strike: Global Offensive

Listenin en yaşlı isimlerinden birisi olsa da Counter Strike: Global Offensive, hala oynanabilecek en iyi çevrim içi yapımlardan birisi. Son 10 yıldır FPS türünü ağır bir şekilde domine eden CS: GO, eğlenceli ve taktiksel oynanışı, iyi tasarlanmış haritaları ve heyecanın tavan yaptığı maçlarıyla bu yıl zamanınızı en eğlenceli şekilde harcayabileceğiniz isimlerden birisi.

3. Overwatch 2

3. Overwatch 2

Blizzard'ın ilk Overwatch'ı büyük bir başarı olmuş, oyun dünyasının en popüler isimlerinden birisi haline gelmişti. Overwatch 2 ilk oyunun bıraktığı yerden eğlenceyi devam ettiriyor. Elden geçirilmiş grafikleri ve ilk oyunun alışageldiğimiz mekaniklerine sahip olan Overwatch 2, ayrıca Blizzard tarafından geliştirilmeye ve iyileştirilmeye devam ediyor.

4. GTA Online

4. GTA Online

Çıkışının üstünden yıllar geçmiş olmasına rağmen GTA Online hala oyuncular tarafından oldukça yoğun bir biçimde oynanıyor. Sunduğu seçenekleri, canlı dünyası ve sevilen oynanışı sayesinde oyuncuları kendine bağlayan GTA Online, ayrıca hala Rockstar tarafından güncellenmeye ve taze tutulmaya devam ediyor.

5. Rainbow Six Siege

5. Rainbow Six Siege

Ubisoft'un en başarılı isimlerinden olan Rainbow Six Siege, özellikle taktisel oynanış isteyen oyuncuları kendisine çekiyor. Rainbow Six Siege'de durumlara farklı şekilde yaklaşabilir, hayal gücünüzü kullanarak oynanışta harikalar yaratabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FIFA 23

6. FIFA 23

Futbol hayranlarının bir numaralı tercihlerinden olan FIFA 23, oyunculara oldukça çeşitli ve zengin bir oynanış sunuyor. İçerisinde sıkılmadan uzun saatler geçirebileceğiniz FIFA 23'de rakiplerinizle derin mücadelelere girebilir, içinizdeki futbolcuyu ortaya çıkarabilirsiniz.

7. Valheim

7. Valheim

Arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz açık dünya keşif odaklı bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız, Valheim tam anlamıyla size göre. Aynı anda 10 kişiye kadar beraber oynanılabilen Valheim, oldukça gizemli ve keşfedilmeyi bekleyen ilginç bir dünyaya sahip.

8. Destiny 2

8. Destiny 2

Looter-shooter yapımlar görmek oyuncuları artık kendinden bezdirse de Destiny 2, bu kategoride oynayabileceğiniz en iyi isimlerden birisi. İlk oyun kadar beğeni toplayan ve sevilen Destiny 2'de maçlara girerek rakiplerimizle mücadele ediyor ve bunun karşılığında da ödüller kazanıyoruz. Gerek oynanışı gerekse de gözalan görselliği ve tasarımıyla Destiny 2, 2023'de arkadaşlarınızla rahat rahat oynayabileceğiniz yapımlardan birisi.

9. Rocket League

9. Rocket League

Alışmasının kısa ustalaşmasının ise zaman gerektirdiği Rocket League, bunca yıldır piyasada olmasına rağmen hala aktif bir şekilde oynanıyor. Arkadaşlarınızla eğlenceli ve heyecanlı saatler geçirebileceğiniz Rocket League'de birbirinden efsanevi goller atabilir, hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabilirsiniz.

10. Call of Duty: Modern Warfare 2

10. Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2, Modern Warfare serisinin 2019'da yaşadığı reboot'un ikinci adımı. Oyunun hikaye ve tek oyunculu tarafı iyi olsa da bu listeye girmesinin asıl sebebi tabi ki de çok oyunculu tarafı. Alışageldiğimiz Call of Duty zevkini yeni nesil grafiklerle ve geliştirilmiş oynanış mekanikleriyle deneyim etmek istiyorsanız, Modern Warfare 2 sizin için en iyi adreslerden birisi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
6
4
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın