Görüş Bildir
Haberler
Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Bağımsız Oyunlar

Game Pass'te Oynayabileceğiniz En İyi Bağımsız Oyunlar

Onat Yılmaz Çakalcı
08.01.2023 - 12:01 Son Güncelleme: 15.10.2022 - 00:57

Game Pass içinde her türden onlarca oyun barındıran harika bir oyun kütüphanesi. FPS'lerden rol yapma oyunlarına, simülasyonlardan stratejilere spordan yarışa envai türlü çeşit oyun bu kütüphanede oynanmayı bekliyor. Game Pass ayrıca bağımsız oyunlar konusunda da oldukça zengin. Peki yüzlerce oyun arasından hangi bağımsız yapımlar zamanımıza gerçekten değiyor? Bugünkü listemizde Game Pass'in en iyi bağımsız yapımlarına değineceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hollow Knight

1. Hollow Knight

2 boyutlu tatlı mı tatlı görselliğiyle Hollow Knight bir aksiyon macera oyunu. Fakat oyunun masum görünüşü sizi yanıltmasın, Hollow Knight'ın Souls oyunlarıyla yarışan bir zorluğu var. Oyunda ilerlerken ve düşmanlarınızla savaşırken zorlanacak, bol bol ter dökeceksiniz.

2. Goat Simulator

2. Goat Simulator

Keçi olmanın nasıl bir şey olduğun mu merak ediyorsunuz? O zaman Goat Simulator tam da size göre. Tatlı bir keçi olup oradan oraya zıpladığımız Goat Simulator işten veya okuldan geldikten sonra sakin sakin oyun oynayıp kafanızı dağıtmak için başvurabileceğiniz en iyi oyunlardan birisi.

3. Undertale

3. Undertale

Sadece bir kişi tarafından geliştirilen Undertale, oyun dünyasının en sevilen bağımsız yapımlarından birisi. Piksel grafikleri ve akılda kalıcı müziklerinin yanı sıra ilginç ve komik karakterleri, sürükleyici hikayesi ve genel olarak hüzünlü tonuyla Undertale, listemizde göz atmanız gereken en iyi yapımlardan birisi.

4. What Remains Of Edith Finch

4. What Remains Of Edith Finch

What Remains of Edith Finch, yaklaşık 2 saat süren oldukça duygusal bir hikaye anlatan bir yürüme simülasyonu. Kontrol ettiğimiz Edith karakteriyle eskiden yaşadığımız fakat şu an bütün aile üyelerimiz öldüğü için boş olan evimize gelerek geçmişte bir yolculuğa çıkıyoruz. Aile, akrabalar, yaşam, ölüm ve sevgi gibi kavramlar üzerinde çokça duran What Remains Of Edith Finch, kesinlikle deneyim etmeniz gereken bir bağımsız yapım.

5. Aragami 2

5. Aragami 2

Aragami 2, gizlilik odaklı bir aksiyon macera oyunu. Kontrol ettiğimiz ninja karakteriyle bölüm içinde çoğu zaman gizlilik çoğu zaman da yakın dövüş yoluyla düşmanlarımızı alt ediyor ve hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Grafik ve hikaye anlamında pek bir şey sunmasa da çerezlik bir oyun oluşu ve keyifli oynanışı sayesinde Aragami 2 bir şansı hak ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Among Us

6. Among Us

Among Us yaşadığı hızlıca yükseliş ve popülaritesi sayesinde bir anda dünya çapında bir fenomene dönüşmüş olan oldukça eğlenceli bir bağımsız yapım. Aranıza sızmış olan imposter'ı bulmaya çalıştığınız oyunda rol yapmak ve diğer insanların rol yaptığı durumları anlamak da oldukça önemli. Among Us'ı özellikle arkadaşlarınızla beraber oynamanızı çokça tavsiye ediyoruz.

7. Stardew Valley

7. Stardew Valley

Stardew Valley bağımsız oyun dünyasının bir başka çok sevilen ismi. Size miras kalan eski bir çiftliğe yerleşmenizle başlayan oyunda yapabileceğiniz tonla aktivite bulunuyor. Tohum ekerek çiftçilik yapmak, elde ettiğiniz sebze meyvelerle yeni ürünler yapmak, hayvan beslemek, ağaç ve bitki kesmek, maden kazmak, diğer karakterle konuşmak ve onlarla ilişki geliştirmek, oyunda yapabileceğiniz şeylerden sadece birkaçı.

8. Superliminal

8. Superliminal

Superliminal insanın algıları ve duyularıyla oynayan oldukça zeki bir oyun. Yaklaşık 2 veya 3 saatte bitirebileceğiniz bu yapımda en çok dikkat etmeniz gereken şey perspektif. Perspektif Superliminal'de her şey. Nesneleri farklı bakış açılarıyla hizalayarak ve onların boyutlarını ve işlevlerini değiştirebilirsiniz. Superliminal çok çabuk biten ve hiç sıkmayan oldukça akıcı bir oyun.

9. Lonely Mountains: Downhill

9. Lonely Mountains: Downhill

Lonely Mountains: Downhill bisiklet kullanarak yüksek yerlerden hızlı bir şekilde aşağı inmeye çalıştığımız bir dikkat ve denge oyunu. Oyun ilk başlarda biraz sinir bozucu gelebiliyor, fakat öğrenmeye başladıktan sonra tepelerden aşağı adeta uçarcasına inmek oyunculara harika bir tatmin hissi veriyor. Hikaye ve grafik beklentisi olmadan oynamanız gereken bu oyun, kafa dağıtmak için birebir.

10. Inside

10. Inside

Ufak bir çocuğu kontrol ederek içinde bulunduğumuz distopik yerden kaçmaya çalıştığımız Inside, oynarken sizi bir yandan rahatlatan bir yandan da geren bir yapım.Göze hoş gelen görselliğinin yanı sıra içinde barındırdığı bulmacalarla da oynanışını renkli tutmayı başarabilen Inside, bağımsız oyunlara ilgi duyuyorsanız kesinlikle göz atmanız gereken yapımlardan birisi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın