Görüş Bildir
Haberler
Huawei Watch Tanıtıldı

Huawei Watch Tanıtıldı

ATKN
02.03.2015 - 12:26
İçeriğin Devamı Aşağıda

Huawei, Barselona’da gerçekleşen MWC 2015 etkinliğinde geliştirdiği ilk akıllı saatini tanıttı. Google’ın Android Wear işletim sistemini kullanan Huawei Watch, şık tasarımıyla akıllı saat dünyasına yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

Klasik yuvarlak saat modeline sahip kol saatinde dayanıklılık ve görsel tasarım ön plana çıkıyor. Tam dokunmatik 1.4 inç ekrana sahip olan Huawei watch 400*400 piksel çözünürlüğe, paslanmaz bir çelik gövdeye, safir kristal ekrana ve dahili kalp hareket sensörü ile piyasada yer edinmeye çalışacak.. Siyah, altın ve gümüş renkleri bulunan akıllı saatin fiyatı ise şu an bilinmiyor.

Huawei Watch donanım olarak dört çekirdekli Snapdragon 400, 512 MB RAM ve 4 GB dahili depolama alanına sahip olarak geliyor. Bluetooth 4.1 bağlantısına sahip akıllı saatte nabız ölçer gibi sağlık uygulamalarını kullanmak mümkün. Akıllı saat ayrıca adım sayısını, kat edilen mesafeyi, tırmanma yüksekliğini ya da kullanıcıya ait koşu mesafesini de size sunabiliyor.

Suya ve toza karşı dayanıklı olan akıllı saat hassas dokunmatik yapısı ile eldiven ya da ıslak elle dokunmalara cevap verebiliyor.

Huawei Tüketici Ürünleri CEO’su Richard Yu; insanların Huawei Watch’ı yanından ayırmayacağını ve keyifle kullanacağını belirterek onlar için asistan görevi göreceğini söylüyor.

Yalnız Huawei Watch’a sahip olmak isteyenlere üzücü bir haberimiz var. Huawei Watch’ın ilk olarak 20 ülkede satılması planlanıyor ve bunların arasında Türkiye yok..

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0