Görüş Bildir
Haberler
Hogwarts Legacy'de Kaçırmanız Muhtemel Detaylar: İşte 8 Slytherin Ortak Salonu Gizemi

Hogwarts Legacy'de Kaçırmanız Muhtemel Detaylar: İşte 8 Slytherin Ortak Salonu Gizemi

Hogwarts Legacy şüphesiz 2023 yılında en çok rağbet gören oyunlarından bir tanesi. Açık dünyası bir yana, Hogwarts içerisinde keşfedilmeyi bekleyen birçok detay bulunuyor. 

Karşınızda Slytherin öğrencilerinin bile bilmediği (!) 8 gizemli detay:

Kaynak: https://gamerant.com/hogwarts-legacy-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Yaşayan Şövalye Zırhı

8. Yaşayan Şövalye Zırhı

Slytherin ortak salonunda bu zırhlardan görmek oldukça mümkün. Daha doğrusu okulun her noktasında bu zırhlar yer alıyor ancak Slytherin öğrencilerinin barındığı ortak salonda bir hayli daha fazlalar. Bazen şekil değiştiriyorlar ancak onlara vurduğunuz zaman eski hallerine geri dönebiliyorlar.

7. Yılanlı Kapı

7. Yılanlı Kapı

Kendisini sadece Slytherin öğrencilerine gösteren bu kapı, ortak salona bir geçiş imkanı sunuyor. Kapının açılmasını sağlayan dev yılan heykeli ise sınıfın simgesini taşıyor.

6. Deniz Kızı Noktası

6. Deniz Kızı Noktası

Slytherin ortak salonundaki belki de en şakaya açık noktalardan birisi olan deniz kızı noktası, büyük öğrencilerin küçük sınıflara yaptığı şakalardan birisi konumunda. Aslında burada zaman geçirerek deniz kızı gördüğünü söyleyenler bile oluyor.

5. Anka Kuşu İskeleti

5. Anka Kuşu İskeleti

Anka kuşları evrenin önemli bir parçası konumundadır. Hogwarts Legacy içerisinde bu kuşlar hakkında bazı bilgiler yer alıyor ve Slytherin ortak salonunda nadir Anka kuşuna ait bir iskelet heykeli bulunuyor. Ancak Anka kuşları evrene göre uzun dönem yaşayabiliyor ve öldükten sonra küllerinden yeniden doğuyor. Bu iskelet ise yeniden doğmamış çok nadir bir Anka kuşunun iskeleti durumunda.

4. Salazar Slytherin Heykeli

4. Salazar Slytherin Heykeli

Hogwarts okulunun kurucularından birisi olan Salazar Slytherin, sınıfın orta salonunda görkemli bir heykelle anılıyor. Kendisi safkan olmayan öğrencilerin Hogwarts okulunda olmasına karşı çıkmasıyla biliniyor ve tüm Harry Potter evreninde genellikle kötülerin örnek aldığı kişilerin başında geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Merlin Rozeti Nişanı

3. Merlin Rozeti Nişanı

Bu nişan Slytherin ortak salonunda bir duyuru panosunda yer alıyor. İsminden de yola çıkılacağız üzere Merlin'e ait olabilecek bu nişan, yeteneklerini doğru şekilde kullanmış ve örnek olan kişilere veriliyor.

2. Tek Boynuzlu At İskeleti

2. Tek Boynuzlu At İskeleti

Tek boynuzlu atlar evrende oldukça nadir görülen varlıklar arasında yer alıyor. Saf ve temiz olmalarıyla bilinen bu atlar, tek bir boynuza sahip olmasıyla ve kanındaki gençleştirici özelliği ile rağbet görmektedir. Slytherin ortak salonunda bulunan bu tek boynuzlu at iskeleti oraya neden ve nasıl getirildi bilinmiyor.

1. Sırlar Odası

1. Sırlar Odası

Salazar Slytherin tarafından kurulan Sırlar Odası, Harry Potter filmlerine ve kitaplarına da konu olmuş gizemli bir odadan ibaret. Oyunda buna gönderme olarak bir giriş yer alıyor fakat odaya erişebilmek mümkün değil.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
4
3
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Aynen aynen sadece 899₺ ödeyerek bu gizeme ulabilirsiniz.. Oyunu bana hediye ederseniz farklı 100 içerikte reklamınızı yaparım lenovo :) :) :)

Bülentz

Ömer ve bana ulaş lenovo :)