Görüş Bildir
Haberler
Hızlı ve Uzun Süreli Etki Sağlayan En İyi Bronzlaştırıcı Tavsiyeleri

etiket Hızlı ve Uzun Süreli Etki Sağlayan En İyi Bronzlaştırıcı Tavsiyeleri

Kübra Bürümlü
21.06.2023 - 16:42 Son Güncelleme: 16.04.2024 - 14:49

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, çoğumuzda güneşlenerek bronzlaşma isteği artıyor. Ancak güneşin zararlı etkileri göz önünde bulundurulduğunda, bazılarımız için güneşsiz bronzlaştırıcı kremler gibi doğru ürünleri kullanarak güvenli bir şekilde bronzlaşmanın yollarını arıyor. Bu içeriğimizde, kusursuz bir bronzlaşma elde etmek için en iyi bronzlaştırıcı krem önerilerini ve güneşsiz bronzlaştırıcı kullananların tavsiye ettiği bronzlaştırıcıları keşfedeceğiz. Hem hızlı hem de uzun süreli etkisiyle sizi tatmin edecek en iyi bronzlaştırıcı ürünler aşağıda sizi bekliyor.

Bu içerik 16.04.2024 tarihinde güncellenmiş olup, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir. Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. 

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

'Bu içerik iş birliği içeriyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bioxcin Sun Care SPF 15 Bronzlaştırıcı Yağ

Bioxcin Sun Care SPF 15 Bronzlaştırıcı Yağ

 Bioxcin Sun Care Bronzlaştırıcı Yağ SPF 15, kakao ve havuç yağı içeren formülü ile cilde doğal ve kalıcı bronzluk kazandırırken, yoğun nemlendirme ve SPF 15 ile orta derecede güneş koruması sunar. Yüz ve vücut için uygun olan bu yağ, hipoalerjeniktir ve Dry Touch özelliği ile yağlı his bırakmaz. Dermatolojik testler sonucunda ciltle uyumlu ve güvenilir olduğu kanıtlanmıştır​.

Linki burada.

Nuxe Huile Bronzante Haute Protection Spf 30

Nuxe Huile Bronzante Haute Protection Spf 30

Bu özel yağ, cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda doğal bir bronzlaşma sağlıyor. Cildinizi nemlendirir ve bakımını yapar, tüm cilt tipleri için uygundur. 

Benim gibi beyaz tenliyseniz ve güneşten korunmaya özen gösteriyorsanız kesinlikle denemeye değer. Hem güneş yanıklarından korunun hem de hoş bir bronzluk elde edin.

Linki burada.

Beyaz tenliyim, yaz kış güneşten korunuyorum. Bu ürünü de hem güneşten fazla yanmamak hem de az da olsa rengimi kırsın diye aldım, çok da memnun olarak kullanıyorum.

Lancaster Tan Deepener SPF6 Bronzlaştırıcı

Lancaster Tan Deepener SPF6 Bronzlaştırıcı

Bronzluk deyince akla ilk gelen bu harika ürün, hafif renkli bir vücut jeli olarak karşımıza çıkıyor ve derin bir bronzluk elde etmenizi sağlarken cildinize anında ışıltı veriyor. Ayrıca içerdiği nemlendiriciler sayesinde cildinizi nemsizlikten, kuruluktan ve pullanmadan koruyor. Sonuç olarak, uzun süre kalıcı daha ışıltılı bronzluk, yumuşaklık ve esnek bir cilt elde ediyorsunuz. Fiyatı biraz yüksek olsa da, bu ürünü kullanarak yandıktan sonra bile acı çekmeden güzel bir bronzluk elde edebilirsiniz. Kesinlikle denemeye değer!

Linki burada.

Kullandığım en iyi bronzlaştırıcı üstelik yandıktan sonra acıtmıyor.

Eda Taşpınar Bronzing Bomb

Eda Taşpınar Bronzing Bomb

Eda Taşpınar Bronzing Bomb, Karayip yerlilerinin egzotik ağaçlardan elde ettiği Roucou yağı sayesinde seni kusursuz bir bronzluğa kavuşturuyor. Bu özel yağ, cildini besleyerek ihtiyacı olan nemi sağlıyor. Özellikle koyu ve buğday tenlilerin kullanması için uygun olan bu ürün, seni herkesin gözünde büyüleyici bir güzelliğe kavuşturacak!

Linki burada.

Severek kullandığım bir ürün. Bu sene de vazgeçilmezim oldu. Hediyeniz için ayrıca teşekkür ederim.

Bioderma Photoderm Bronz Dry Oil Spf30

Bioderma Photoderm Bronz Dry Oil Spf30

Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildinizi korumak için ideal bir tercih olan Bioderma Photoderm, özel formülü sayesinde etkili bir koruma sağlıyor. İçeriğindeki özel bileşenler, cildinizin daha canlı ve sağlıklı görünmesini sağlarken, aynı zamanda uzun süreli bir bronzluk da sunuyor. Bu harika ürünü birkaç kullanımda deneyenler ise çok beyaz tenli olsalar bile haşlanmadan bronzlaştıklarını ve memnun kaldıklarını belirtiyorlar. Siz de güneşin zararlı etkilerinden korunmak ve sağlıklı bir bronzlaşma süreci yaşamak istiyorsanız Bioderma Photoderm'i deneyebilirsiniz.

Linki burada.

Bir iki kullanımda haşlanmadan bronzlaştırıyor. Çok beyaz tenliyim, memnun kaldım. Tavsiye ediyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hawaiian Tropic Coconut Dark Oil

Hawaiian Tropic Coconut Dark Oil

Kusursuz bronzluk deyince akla ilk gelenler arasında yer alan Hawaiian Bronzlaştırıcı Tropik Vücut Yağı, Hindistan cevizi içeren yoğun formülüyle uzun süreli ve sağlıklı bronzluk sunuyor. Bu egzotik ürün, tropikal çiçekler ve Hindistan cevizi yağı ile zenginleştirilmiş aloe vera, papaya ve mango içeriyor. 

Linki burada.

Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ

Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ

Sıcak yaz günlerinde güneşin tadını çıkarırken, cildinizin ve saçlarınızın ihtiyacı olan bakımı sunarak bronzlaşmanızı sağlayan Monoi Bronzlaştırıcı Aromatik Yağ ile tanışma zamanı! Açık tenlilerin kurtarıcısı olan bu mucizevi yağ ile derinlemesine beslenmiş bir cilt, bronzluğu güçlenmiş bir ten ve yumuşak, parlak saçlara sahip olabilirsiniz. İçeriğindeki tiare çiçeği sayesinde cildinize ve saçlarınıza konfor sağlayan bu ürün, hafif dokusuyla kolayca emiliyor. 

Linki burada.

Vichy Capital Soleil Sağlıklı Brozlanştıran Güneş Koruyucu Sprey SPF 50

Vichy Capital Soleil Sağlıklı Brozlanştıran Güneş Koruyucu Sprey SPF 50

Vichy Capital Soleil ile güneşin zararlı etkilerinden korunurken aynı zamanda bronzlaşmanın keyfini çıkarabilirsiniz. İçeriğindeki BETA CAROTENE sayesinde cilt tonunuzu eşitleyen bu ürün, tere ve kuma dayanıklı olmasıyla da dikkat çekiyor. Dermatolojik olarak test edilmiş olması da güvenilirliğini artırıyor. Üstelik sürümü çok kolay ve hafif bir kokusu var. Nemlendirme özelliği de cabası.

Linki burada.

Muhteşem bir ürün çok kolay sürülüyor ve kızarmadan güzel bir şekilde bronzlaştırma sağlıyor. Hafif bir kokusu var. Nemlendirmesinden de memnun kaldım. Tekrar tekrar alacağım bir ürün.

Nivea Sun SPF 6 Yoğun Bronzlaştırıcı Güneş Yağı

Nivea Sun SPF 6 Yoğun Bronzlaştırıcı Güneş Yağı

Yoğun bronzluk ve ipeksi bir cilt için özel olarak üretilen güneş spreyi, cildinize altın renginde bir bronzluk verirken, bronzluğun süresini uzatıyor. Cildinizde ipeksi ve pürüzsüz bir his bırakaran, karoten özü, E vitamini ve nemlendirici yağ kompleksi içeriyor. Güneşe karşı koruma sağlamak için ise SPF 6 Güneş Koruma Faktörü ve UVA/UVB filtresi ile donatılmış. Üstelik vücudunuz tarafından kolayca emiliyor.

Linki burada.

Gerçekten simsiyah durmayan, altın renginde bir bronzluk sağladı ve sadece 2 gün içerisinde stok yapacağım.

Clarins Yüz ve Vücut İçin Bronzlaştırıcı Losyon

Clarins Yüz ve Vücut İçin Bronzlaştırıcı Losyon

Doğal kaynaklı DHA ve eritruloz kombinasyonu ile zenginleştirilmiş 2'si 1 arada süt, cildinize doğal, homojen ve kalıcı bir bronzluk sağlıyor. Organik incir özü sayesinde ise cildiniz 24 saat boyunca nemlendiriliyor. Altın ışıltılı cildiniz, tatlı bir tatil kokusu eşliğinde daha uzun süre korunuyor.

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eda Taşpınar Güneşsiz Bronzlaştırıcı Medium

Eda Taşpınar Güneşsiz Bronzlaştırıcı Medium

Hızlı ve kalıcı bronzluk isteyenlerin tercih ettiği Eda Taşpınar Güneşsiz Bronzlaştırıcı, açık tenliler için yaz kış bronzluk sağlıyor. 

Linki burada.

Ürün elime bu sabah ulaştı, kolumun bir köşesine sürdüm. Asla böyle bir şey beklemiyordum. Ben sürekli yorumlara bakarak bir ürün alırım. Dark alacaktım, riske girmemek adına denemek için bunu aldım. Fakat Eda Taşpınar taş gibi bir ürün çıkarmış. İnanılmaz ki, bu kadar birkaç saatte beklemezdim. İyi ki almışım, stok yapmalıyım. Kesinlikle efsane, bembeyaz tenimi buğday ten yaptı. Nasıl güzel, nasıl anlatamam 🥰🥰 Bütün puanlamaların hepsini hak ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın