Görüş Bildir
Haberler
Gün Boyu Hem Cildinizi Hem Makyajınızı Koruyun! Makyaj Üzerine Uygulayabileceğiniz Güneş Koruyucu Önerileri

etiket Gün Boyu Hem Cildinizi Hem Makyajınızı Koruyun! Makyaj Üzerine Uygulayabileceğiniz Güneş Koruyucu Önerileri

Güneş koruyucu kremler, cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak için önemli bir rol oynar. Ancak, birçok kişi güneş koruyucu kremi sabah uyguladıktan sonra gün boyunca tazeleme gereği duymaz. Oysa güneş koruyucu kremlerin etkisi zamanla azalır ve güneşe maruz kalma süresi arttıkça cildimizi yeterince koruyamazlar.

Güneşe maruz kalma süresi arttıkça, terleme, su teması, havlu ile silinme gibi etkenler güneş koruyucu kremin etkisini azaltabilir. Ayrıca, makyaj yaparken veya cildi sürekli olarak dokunarak temas ettirirken de koruyucu tabaka zedelenebilir. Bu nedenle, gün boyunca güneş koruyucu kremi tazelemek önemlidir.

Ancak makyajın üstünde bir katman oluşturacağı ve bu da makyajın bozulmasına ve akmasına neden olabileceği için gün içinde tazelemekten kaçınır duruma geliyoruz. Artık bu endişelerimizi bir kenara bırakmanın zamanı geldi! Makyajımıza zarar vermeden güneş koruyucumuzu tazelememizi sağlayacak ürünler aşağıda sizi bekliyor!

Gelin birlikte bakalım.

Bu içerik 12.05.2023 tarihinde oluşturulmuştur. Bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.

“Bu içerik marka iş birliği içeriyor.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Shiseido GSC Clear Stick UV Protector Spf 50

Shiseido GSC Clear Stick UV Protector Spf 50

Shiseido GSC Clear Stick, özellikle makyaj üzerine uygulamak için ideal. Hafif ve şeffaf formülü, cilt üzerinde beyazlık veya ağırlık yapmıyor. Makyajın altına uygulandığında, cildi pürüzsüzleştiriyor ve makyajın daha uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.

Makyajın üzerine uygulamak için mükemmel bir seçenek çünkü cildi korurken makyajın kalıcılığını etkilemiyor.

Linki burada.

The Body Shop Skin Defence Cilt Koruyucu Yüz Spreyi SPF 30 PA++

The Body Shop Skin Defence Cilt Koruyucu Yüz Spreyi SPF 30 PA++

The Body Shop Skin Defence Cilt Koruyucu Yüz Spreyi SPF 30 PA++, cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korurken aynı zamanda cilt bakımı sağlıyor. Kırmızı su yosunu özü ve C vitamini ile formülü zenginleştirilen bu yüz spreyi, yapışkan ve yağlı bir his bırakmadan cilt yüzeyinde görünmez bir koruyucu film oluşturuyor ve cildin görünümünü aydınlatmaya yardımcı oluyor. 

Makyajınızı dağıtmayan ve bozmayan bu ürünü kolayca uygulayabilirsiniz.

Linki burada.

Çok güçlü bir ışıltı veriyor, kokusu da hoş temiz bir koku,iyi hissettiriyor, bir de cildiniz nemli yumuşak bir hisse kavuşuyor. bu bebekle ilgili izlenimler böyle.

Clarins Sun Care Face Mineral Compact Spf 30

Clarins Sun Care Face Mineral Compact Spf 30

Clarins Sun Care Face Mineral Compact SPF 30, güneşin zararlı etkilerinden korurken aynı zamanda cilde pürüzsüz ve mat bir görünüm sağlıyor. Mineral bazlı formülü, hassas ciltler için uygun bir seçenek sunar. Günlük güneş koruması ve makyajınızı koruma altına almak için ideal bir seçenek.

Linki burada

Avene EAU Thermale Stick Zones Sensible SPF 50+

Avene EAU Thermale Stick Zones Sensible SPF 50+

Bu güneş koruyucu stick, hassas bölgeleri korurken aynı zamanda cildi nemlendiriyor ve besliyor. Yüksek koruma faktörü sayesinde de güneşin zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı oluyor. Hassas ciltler için özel olarak formüle edilmiş olan bu ürün, cilt sağlığını ön planda tutuyor.

Fiyatı 599 TL

Linki burada.

Miktarı küçük demeyin boyutu anlaşılsın diye foto ekledim. Hafif yağlı his bırakıyor ama çok hafif. Ancak makyaj üstüne sürüyorum mis gibi ya gerçekten güneşe çıkınca anlıyorsunuz korumasını. Ben retinolü düzenli kullanan biriyim hassas cildim var. Retinolden hafif tahriş olunca ekstra güneş kremi sürerim gün içinde de. Bu da kurtarıcım mis gibi ya elimi sürmeme gerek bile yok.

Bioderma Photoderm Max Mineral Compact Light (Açık Renk Tonu) Spf 50+

Bioderma Photoderm Max Mineral Compact Light (Açık Renk Tonu) Spf 50+

Bioderma Photoderm Max Mineral Compact Light (Açık Renk Tonu) SPF 50+, yüksek koruma sağlarken aynı zamanda cildi pürüzsüzleştiriyor ve renklendiriyor. Mineral filtreler içeren formülü ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korurken, doğal bir görünüm sağlıyor. Hassas ciltler için uygun olan bu kompakt koruyucu, günlük güneş koruması ve makyajın tamamlanması için ideal bir seçenek.

Fiyatı 337 TL

Linki burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Isntree Hyalüronik Asitli Güneş Koruyucu Krem Stick SPF

Isntree Hyalüronik Asitli Güneş Koruyucu Krem Stick SPF

Hyalüronik asit içeriğiyle cildin nem dengesini koruyarak daha sağlıklı bir cilt görünümü sunan Isntree Hyalüronik Asitli Güneş Koruyucu Krem Stick, cildi güneşin zararlı etkilerinden de koruyor.

Fiyatı 580,40 TL

Linki burada.

Çok kolay sürülüyor ve makyajı dağıtmıyor. Sonrasında yağlı bir his bırakmıyor, çok iyi ürün.

Tonymoly Güneş Kremi UV Master Su Geçirmez Meyve ve Çiçek Özlü 50+ PA++++ Stick

Tonymoly Güneş Kremi UV Master Su Geçirmez Meyve ve Çiçek Özlü 50+ PA++++ Stick

Bu ürün, cildi yüksek koruma sağlarken aynı zamanda su geçirmez özelliğiyle de dikkat çekiyor. Tüm cilt tipleri için uzun süre koruma sağlamasının yanı sıra içeriğindeki meyve ve çiçek özleri ile cildi besliyor, nemlendiriyor ve cilt sağlığını destekliyor. Aynı zamanda ciltte ferahlık ve canlılık hissi veriyor.

Fiyatı 799,75 TL

Linki burada.

Yüzde bıraktığı his kadife gibi. Kokusu çok hafif bana çiçek kokusunu çağrıştırdı. Çok sevdim. 🤩

Heaven On Earth Suya Dayanıklı Mineral Güneş Koruyucu Stick SPF50+ / PA++++

Heaven On Earth Suya Dayanıklı Mineral Güneş Koruyucu Stick SPF50+ / PA++++

Güneşin zararlı etkilerinden korunmayı hedefleyen bir mineral güneş koruyucu olan Heaven On Earth, nano olmayan çinko oksit sayesinde güneşin UVA/UVB ışınlarına karşı cildinizi korumaya yardımcı oluyor.

Lavanta ve vanilyanın mis kokusu ile organik buriti yağı,nar ve üzüm çekirdeği yağları cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak beslenmesine yardımcı oluyor. 

Fiyatı 199,90 TL

Linki burada.

Uriage Bariesun Spf50+ Stick Invisible

Uriage Bariesun Spf50+ Stick Invisible

Uriage Bariesun Spf50+ Stick Invisible, güneşin zararlı etkilerinden korunmayı sağlarken cilt üzerinde görünmez bir tabaka oluşturur. Renksiz formülüyle her cilt tonuna uyum sağlar ve günlük kullanıma uygundur. Hassas bölgelerin korunması için ideal olan bu güneş koruyucu stick, güvenilir ve etkili bir koruma sunar.

Linki burada.

Ben indirim döneminde aldım. Sürüşü yapısı gayet güzel makyaj üzerine yada güneş kremi yenilemek için kullanacağım. Kuru bir cildim var kremsi yapısını beğendim ben tavsiye ederim.

Mustela Very High Protection Sun Stick SPF 50+

Mustela Very High Protection Sun Stick SPF 50+

Organik avokado içeren Mustela Very High Protection Sun Stick SPF 50+, atopiye eğilimli ciltler ve hamileler olmak üzere tüm aile için UVA ve UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlıyor. Suya ve kuma karşı çok dayanıklı bir formüle sahiptir.

Fiyatı 307,01 TL

Linki burada.

Makyaj üzerine uyguladığınızda makyajı biraz kaydırması haricinde hiçbir sorunu yok. Kokusu bildiğimiz hindistan cevizi. İndirimde alınabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avene Compact SPF 50 Kum Renkli Kompakt Krem

Avene Compact SPF 50 Kum Renkli Kompakt Krem

Kapatıcı etkili bir güneş koruyucu arayanlar için Avene Compact SPF 50 Kum Renkli Kompakt Krem, yüksek korumalı bir güneş koruyucu olarak kullanıldığı gibi aynı zamanda cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan bir fondöten olarak da kullanılabilir. Kolay uygulanabilen formu ve doğal görünüm sağlayan kum rengi tonuyla, cilt kusurlarını azaltırken güneşin zararlı etkilerinden koruyor.

Fiyatı 499 TL

Linki burada.

Ürün orijinal. Yeni geldi makyaj üstüne güneş kremi yenileme mantığıyla almıştım. Gayet iş görür gibi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın