Görüş Bildir
Haberler
Hızlı ve Doğru Bir Şekilde Kilo Vermenin Çok da Zor Olmadığını Kanıtlayan 10 Youtube Spor Kanalı

Hızlı ve Doğru Bir Şekilde Kilo Vermenin Çok da Zor Olmadığını Kanıtlayan 10 Youtube Spor Kanalı

Radlands
19.01.2023 - 11:39 Son Güncelleme: 31.01.2023 - 19:10

Youtube antrenmanları ve çevrimiçi fitness kanalları pandemi döneminde fazlasıyla hayatımıza girdi ve şimdi bile birçok kişi spor salonlarının yeniden açılmasından bu yana uzun süre geçmesine rağmen çevrimiçi fitness videoları ile antrenmanlara devam ediyor. Ancak o kadar çok Youtube fitness kanalı var ki, hedeflerine ulaşmak için hangilerini takip etmen gerektiğini bilmek zor olabilir. Biz de senin için içeriğimizde bu kanalların en iyilerini derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Chloe Ting

Oldukça popüler olan bu Youtuber'ın takip etmesi kolay alıştırmaları ve kısa videoları sayesinde, kanalının neden giderek büyüdüğünü anlamak kolay. Antrenmanlarının çoğu için ekipmana bile ihtiyaç yok!

2. Athlean-X – Jeff Cavaliere

Jeff Cavaliere'in videolarının çoğu, kazanımları öldüren yaygın antrenman hatalarını ve yaşam tarzı alışkanlıklarını ele alıyor. İster yeni başlayan biri olun, ister orta düzeyde veya egzersiz stratejini geliştirmek isteyen ileri düzey bir halterci olun, içeriği egzersizin farklı aşamalarındaki kişiler için mükemmel.

3. Yoga with Adriene

Mishler'in sakinleştirici enerjisi ve sohbet tavrı, yoga için ideal atmosferi yaratır; öyle ki, kendini gerçek hayatta bir dersteymişsin gibi hissedersin. Dahası, programları ve meydan okumaları, tüm yetenek seviyelerindeki yoga uygulayıcıları için mükemmeldir.

4. FitnessBlender

Karı koca ikilisi Daniel ve Kelli Segars tarafından oluşturulan FitnessBlender, ev egzersiz programınız için size çeşitli seçenekler sunan yüzlerce ücretsiz video içerir. Videoları genellikle beş ila 45 dakika uzunluğundadır. Bu nedenle sana hızlı ve yoğun bir antrenman sağlamak için tasarlanmıştır.

5. Pamela Reif

Bu listedeki çoğu fitness YouTuber'ın aksine fitness modeli Pamela Reif, takipçilerini aşırı zorlayan bir kişisel antrenör değil. Duruştan veya basit hareketlerden emin olmayan bir acemi isen, Pamela'nın videoları senin için harika bir seçenek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. POPSUGAR Fitness

POPSUGAR Fitness'ın içeriğinde, farklı sınıflarda ve tekniklerde uzmanlaşmış çeşitli eğitmenler yer alır. Dahası, kanalın ana sayfasını ziyaret ettiğinizde içerik, dans, fitness ve kickbokstan düşük etkili yoga antrenmanlarına kadar birden çok kategoriye ayrılır. Yani, sevdiğin bir egzersizi bulamamak imkansız!

7. Blogilates – Cassey Ho

Ho, sertifikalı bir pilates eğitmeni ve 10 yılı aşkın bir süredir YouTube fitness videoları hazırlıyor. Ho, farklı hedeflere uygun aylık egzersiz programları yayınlıyor ve videoları vücudun tüm kas gruplarını hedefliyor. Ho'nun uygulaması ve kanalı egzersiz videolarının yanı sıra kullanılabilecek beslenme bilgileriyle de dolu.

8. MadFit – Maddie Lymburner

MadFit'ten Maddie Lymburner, popüler şarkılar eşliğinde yaptığı enerjik, kasları çalıştıran egzersizleriyle tanınıyor. Videolarındaki kusursuz görünüme ve pop müziğe aldanma; MadFit'in antrenmanları takipçilerini terletme konusunda bir numara. Koşuya çıkmak için vaktin olmayabilir, ancak 30 dakika veya daha kısa bir kardiyo yapmak istiyorsan bu kanal tam sana göre!

9. XHIT Daily

15 dakikanın altında yüksek yoğunluklu bir egzersiz yapmak istiyorsan, XHIT Daily ideal bir kanal. İnternetteki Jennifer Lawrence bacak egzersizi veya Jennifer Lopez ganimet egzersizi gibi ünlülerden ilham alan içeriklerin yanı sıra bu kanal aerobik temalı egzersizlere odaklanıyor.

10. The Body Coach – Joe Wicks

Wicks, YouTube kanalında farklı kişiler için farklı antrenmanlar sunan çevrimiçi bir kişisel antrenör. Başlangıçta rahat, arkadaş canlısı ve nazik tavrına aldanmayın, egzersizleri korkaklara göre değil! Nitelikli bir kişisel antrenör olarak beslenme tavsiyeleri de veriyor. Ayrıca antrenman sonrası öğünler, beslenme bilgileri vb. içeren ünlü tarif kitapları da bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın