Görüş Bildir
Haberler
Hikaye Tamamlama Testine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

etiket Hikaye Tamamlama Testine Göre Seni Sana Anlatıyoruz!

Trex
23.12.2016 - 17:14

Psikometrik testlerden olan hikaye tamamlama testinde 7 kısa hikayeyi tamamlamanı istiyoruz. Testin sonunda seni sana sana anlatıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sezgileri kuvvetli duygusal!

Sezgileri kuvvetli duygusal!

Sen duygusal bir insansın. Çok konuşmayı sevmeyen biraz içine kapanık, herkesle hemen kaynaşmayan bir insansın.  Bunun yanında sezgilerin çok kuvvetli.  Ruhani güçler desem değil, cinler periler desem değil, o değil bu değil bambaşka bir güç. Bir olay hakkında karar verirken sezgilerine çok güveniyorsun ki güvenmek de haklısın. İlginç bir şekilde pek hata yaptığın görülmüyor.  Zaten hata yapsan bu duygusal kişilikle işin zor.   Eh sezgileri kuvvetli olan biri de haliyle  insan ilişkileri uzmanı olur.  Bir Güzin ablalık var sende.

Soğukkanlı güvenilir!

Soğukkanlı güvenilir!

Sen güvenilir bir insansın.  Tam bir sır küpüsün. Etrafındaki insanlar için tam bir sırdaş ve dostsun. Dertlerini dinlediğin gibi sırlarını da saklıyorsun. Güvenilir olduğun gibi dürüstsün de. Senin için samimiyet çok önemli. Karşındaki insan samimi ise senin için tüm kapılar açılar ama bir samimiyetsizlik mi gördün mü? O an bitmiştir her şey. O kişiye karşı ne bir inancın kalır ne de isteğin. Bu sevgili olur arkadaş olur fark etmez, hayatının her alanında böyle. Ayrıca dediğimiz gibi güvenilirsin haliyle de söz verdiysen tutuyorsun.  Kısaca sen iyi bir insansın.

Samimi dürüst!

Samimi dürüst!

Sen dürüst, sadık ve yalın bir insansın.  Dokuz köyden kovulursun, onuncu köyde dürüstlükten doğru söylemekten vazgeçmezsin. Ufak menfaatler sana göre değil.  İnsanları seviyorsun ve sevilmekten de pek hoşlanıyorsun. İnsanlar seni sevsin pamuklara sarsın, başka bir isteğin yok. Lakin çevreni duvarlarla örmüşsün. Öyle herkesi içine sokmuyorsun. İnsanlara güvenmen gerekiyor. Güvenmediğin bir insan senin çevrende olmayı bırak senin ortamına bile giremez. Bu kadar da katısın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1340
535
320
168
69
66
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?