Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Nasıl Yaptığınızı Merak Edeceği 2022'nin Trendi 18 Parti Makyajı

etiket Herkesin Nasıl Yaptığınızı Merak Edeceği 2022'nin Trendi 18 Parti Makyajı

Nurseda Gerek
10.02.2022 - 18:36

Makyaj trendleri her geçen gün değişiyor ve yenileniyor. Bir gün sadelik ön plandayken bir diğer gün dikkat çeken detaylar öne çıkabiliyor! Peki, 2022 yılının en trend makyaj görünümleri neler biliyor musunuz? Makyaj dünyasında sadeliğin ön plana çıktığı 2021 yılının aksine bu sene parıltı ve ışıltı moda! Gelin, tercih etmeniz halinde sizi çok daha havalı gösterecek senenin enlerini birlikte keşfedelim!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Geceyi yansıtan maviler...

1. Geceyi yansıtan maviler...

90'lı yıllarda hemen hemen her kadının makyaj çantasında bulunan mavi farlar, uzun bir aradan sonra tekrar moda oldu. Geceyi yansıtan maviler ve peşi sıra gelen tonlar, adeta senenin makyaj trendlerini oluşturuyor diyebiliriz. Özellikle parti makyajlarında öne çıkan mavi far, 90'lı yılların aksine yoğun ve hacimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Geceyi yansıtan gözleri destekleyen yoğun kirpikler ise 2022'nin trendlerini adeta gözler önüne seriyor.

2. Dönemin en hit makyaj trendi: vücut taşları

2. Dönemin en hit makyaj trendi: vücut taşları

2022 partilerinde sıkça karşılaşacağınız taşlı makyajlar, Euphoria dizisi ile domino etkisi yarattı diyebiliriz. Özellikle bu sene göz makyajlarında yoğunluk gösteren taşlı stiller, senenin en trend görünümlerinden birini oluşturuyor. Makyajın özgürleşmesini ve kişiselleştirilmesine yardımcı olan bu makyaj stili, bizce uzun bir süre daha makyaj dünyasında yer alacak. Dikkat çekici detaylar ve keskin bakışlar için siz de göz makyajınızda parıltılı taşlar kullanmayı deneyebilirsiniz. 🤩

3. Minimal çizgiler ile makyajınızın seyrini değiştirin!

3. Minimal çizgiler ile makyajınızın seyrini değiştirin!

Alışılmışın dışına çıkan çizgiler geçtiğimiz sene gibi bu senede çok moda! Minimal dokunuşları göz makyajları ile buluşturan renkli göz kalemleri, aynı zamanda bakışlara estetik bir görünüm katıyor. Makyajın seyrini değiştiren renkli çizgileri kendi makyaj stilinize adapte etmek için sade bir cilt makyajı tercih edebilirsiniz. 2022 partilerine damga vurmak içinse özgürleşmeniz yeterli!

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

4. Festival tadında göz makyajları...

4. Festival tadında göz makyajları...

Partilerin odağı haline gelen renkler, 2022 trendlerine de ev sahipliği yapıyor. Geceden gündüze her makyajda karşımıza çıkan renkler, özellikle neon tonların gücünü makyaja taşıyor. 2022 partilerinde sıkça karşınıza çıkacak olan bu akıma, şimdiden ayak uydurmak için rutinlerinizde ufak değişikliklere gitmeniz gerekiyor. Renkli eyeliner çeşitleri, neon göz kalemleri ve benzeri pek çok ürün festival tadında makyajlar yapmanıza yardımcı olacaktır!

5. Özgür eyeliner modelleri 🤤

5. Özgür eyeliner modelleri 🤤

Parti makyajları gittikçe daha da özgürleşiyor ve kişiselleşiyor. Artık alışılmış kalıplar bir bir yıkılıyor. Özellikle göz makyajlarında karşımıza çıkan belirli kalıplar ne mutlu ki artık yok! Sadeliğin ve klasik olanın önemini yitirdiği bu dönemde; dağınık ve farklı olan moda! Sen de katılacağın herhangi bir partide kendini göstermek için dilediğin şekilde eyeliner çekebilirsin. Sadece sana özel ve seni yansıtan stili bulman yeterli!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Baskın renkleri özgür bırakın!

6. Baskın renkleri özgür bırakın!

Birkaç madde önce renklerin parti makyajlarında öne çıktığından bahsetmiştik. Evet, partilerin yeni gözdesi renkler uzun bir süre daha bizimle! Özellikle baskın renklerin öne çıkacağı 2022 partilerinde özgün ve özgür makyaj stilleri çok moda olacak! Sen de katılacağın partide dilersen renklerin uyumuna kapıl, dilersen baskın renkleri özgür bırak! Anlayacağın 2022 parti makyajında kontrol sende! 😊

Senin için seçtiğimiz ürünlere buradan ulaşabilirsin.

7. Canlı ve aydınlık bir cilt ile tüm gece ışıldayın. ✨

7. Canlı ve aydınlık bir cilt ile tüm gece ışıldayın. ✨

Işıl ışıl parlayan bir cilt, nemli dudaklar ve sağlık bir makyaj görünümü... Makyaj dünyasının değişmeyen trendleri arasında yer alan aydınlık cilt makyajı, 2022 parti makyajlarına da ev sahipliği yapıyor! Değişen tüm kalıplara rağmen sağlıklı görünen aydınlık bir cilt makyajı vazgeçilmez görünümlerin başında geliyor. Peki, bu cilt görünümünün sırrı ne? 

Sağlıklı bir cilt makyajı için gerekli tüm ürünleri sizin için seçtik. İncelemek isteyenler buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilir.

8. Yanaklarını ortaya çıkar!

8. Yanaklarını ortaya çıkar!

Sağlık görünen cilt makyajının en iyi destekleyicisi kuşkusuz renkli yanaklardır. 2022 parti makyajlarında da öne çıkan renkli yanaklar, makyajın görünümünü değiştiren güçlü bir etken. Özgün bir parti kızı makyajında tercih edebileceğin bu görünümü, yanaklarını ön plana taşımak isteyeceğin günlerde deneyebilirsin. Unutma 2022 parti makyajında kontrol sende!  

Bu görünüm için kullanabileceğiniz allık çeşitlerini sizin için bir araya getirdik. İncelemek isterseniz buraya tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

9. Metalik parlaklığı makyajının odağına taşı!

9. Metalik parlaklığı makyajının odağına taşı!

Metalik renklerin etkisini, klasik makyaj görünümünü yıkmak için kullanabilirsin. 2022 parti makyajları arasında yer alan metalik göz makyajları, dumanlı göz makyajlarının etkisini yitirecek güçlü bir etkiye sahip! Kalıpların dışında, cesur ve derin bakışlar için makyaj çantana birkaç metalik far ekleyebilir, partilerin en gözde makyaj stiline sahip olabilirsin.

10. Yükselen pigment trendi... 🤩

10. Yükselen pigment trendi... 🤩

Bu sene tam anlamıyla pigment senesi! Özellikle parti makyajlarında öne çıkan pigment kullanımı, makyajın özgürlüğünü tam anlamıyla ön plana çıkardı. Hayal gücünün makyaj yeteneği ile bir araya geldiği bu akım, sanılanın aksine uygulaması kolay, etkisi yüksek trendlerden... Sen de göz makyajında pigment etkisini vurgulayabilir, birkaç dakikada ilgi çekici bakışlara sahip olabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Renkli göz pınarları ile makyajını hareketlendir!

11. Renkli göz pınarları ile makyajını hareketlendir!

Ünlü isimlerin makyaj artistleri ile hayatımıza giren renkli göz pınarları, parti makyajlarının en sevilen görünümleri arasında yer alıyor. Özellikle pastel tonlarının öne çıktığı bu makyaj stili sanılanın aksine, hemen hemen her kadına çok ama çok yakışıyor. Üstelik bu makyaj stilini uygulamak için farklı bir çabaya girmenize gerek yok. Sadece renkli bir far ile birkaç ufak dokunuş yapmanız yeterli!

12. Değişmeyen kırmızı ruj klasiği... ❤

12. Değişmeyen kırmızı ruj klasiği... ❤

Kırmızı ruj makyaj dünyasının değişmeyecek klasiklerinden... Öyle ki her sene en trend görünümlerin başında yer alıyor ve trendleri büyük ölçüde etkiliyor. Peki, özgürleşen makyaj dünyasında kusursuz kırmızı rujun yeri aynı mı kaldı? Cevap, tabii ki hayır. Kırmızı ruj kullanımı özellikle 2022 parti makyajlarında çok daha özgün ve çok daha özgür!

13. İkonik figürler 👌

13. İkonik figürler 👌

Makyaj dünyasının her geçen gün özgürleştiği bir dönemde bunu yapın ya da bunu yapmayın demek epey komik olacaktır. Bu dönemde ancak cesaretiniz varsa uygulayabileceğiniz taktikler mevcut! Öyle olacak ki parti makyajları arasında yer alan ikonik figürler, her geçen gün yaygınlaşıyor. Unutmadan ikonik figürleri makyajınıza taşımak için yağlı boya fırçası kullanabilirsiniz. Bu şekilde çok daha rahat figürler çizebilir, dilediğiniz şekli rahatlıkla makyajınıza taşıyabilirsiniz.

14. Glitter dökülmüş efekti veren elmacık kemiği görünümü ile partiye hazırsın!

14. Glitter dökülmüş efekti veren elmacık kemiği görünümü ile partiye hazırsın!

Parti makyajı demek parıl parıl parlamak demek! Özellikle bu sezonun parti makyajları arasında yer alan ışıltılı ve parıltılı detaylar, senenin en hit görünümlerini oluşturuyor. Üstelik bu makyaj stillerini uygulamak çok kolay! Cazibenizi arttıracak ve makyaj stilinizi canlandıracak bu trendi uygulamak için gri bir glitterdan başka bir şeye ihtiyacın yok!

15. Partilerin yeni gözdesi: renkli kirpikler 💜

15. Partilerin yeni gözdesi: renkli kirpikler 💜

2000'li yıllardan aramıza tekrar katılan bir diğer makyaj trendi ise renkli kirpikler oldu. Renkli ve hacimli kirpikler özellikle parti makyajlarının en sevilen görünümlerini oluşturuyor. Siz de dilediğiniz rengi kirpiklerinize taşıyabilir, katılacağınız partilerde tarzınızı konuşturabilirsiniz! Renkli maskara bulamadığınız noktada kirpiklerinizi renkli far çeşitleri ile renklendirebileceğinizi de unutmayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Islak görünen nefes kesici makyaj stilleri trendlerde yerini koruyor!

16. Islak görünen nefes kesici makyaj stilleri trendlerde yerini koruyor!

Geçtiğimiz yılların dikkat çeken makyaj stilleri, adeta 2022 parti makyajlarını oluşturuyor. Özelikle bir dönemin en hit akımları arasında yer alan ıslak görünümlü makyajlar, partilerin yeni gözdesi olacak gibi duruyor. Üstelik bu akımı tüm yüzün için kullanmana bile gerek yok! Dilersen sadece göz makyajın için uygun birkaç ürün kullanabilir, istemezsen sadece dudaklarını dudak yağı ile parlatabilirsin. 🤗

17. İncili eyeliner modelleri 🤍

17. İncili eyeliner modelleri 🤍

Taş detaylarının öne çıktığı 2022 makyaj stillerinde yepyeni bir trend hakim! Yer yer kendi akımlarını trendlere taşıyan makyaj dünyası, bu sefer ilhamını moda dünyasında alıyor. Geçtiğimiz senenin yükselen inci trendi, bu sene parti makyajlarının da gözdesi! Üstelik narin ve zarif duruşunu bu kez göz makyajlarına taşıyor! Sen de bu trendi kolaylıkla stiline adapte edebilir, dilersen günlük makyaj rutinin de bile kullanabilirsin. 

Bu tarz bir makyaj için kullanabileceğin taş yapıştırma kalemini buraya tıklayarak inceleyebilirsin.

18. Bratz dudaklar ile tüm dikkatleri üzerinize çekin!

18. Bratz dudaklar ile tüm dikkatleri üzerinize çekin!

Bratz bebeklerin dikkat çeken dudak görünümü bu sene epey moda! Kalın, gölgeli ve ombre bu görünüme sahip olmak içinse birkaç dudak hilesini bilmen yeterli! Katılacağın partilerde trend ve göz alıcı görünmek için dudaklarını kahverengi bir dudak kalemi ile çerçeveleyebilir, içten dışa farklı renklerde ruj sürerek daha kalın bir görünüm elde edebilirsin. 

Sizin en beğendiğiniz makyaj trendi hangisi? Yorumlarda buluşalım...

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın