Görüş Bildir
Haberler
Euphoria Dizisinde Karşımıza Çıkan Nefes Kesici Makyaj Görünümleri Nasıl Yapılır, Anlatıyoruz!

etiket Euphoria Dizisinde Karşımıza Çıkan Nefes Kesici Makyaj Görünümleri Nasıl Yapılır, Anlatıyoruz!

Nurseda Gerek
08.02.2022 - 12:05

Bir grup Amerikalı genci konu edinen Euphoria, z kuşağı gençliğinin sansasyonel hayatına adeta ışık tutuyor! Güçlü senaryosu ve büyüleyici çekim teknikleriyle seyircisini içine çeken dizi, aynı zamanda kadın karakterlerinin makyaj görünümleriyle de çok konuşuluyor. Dizinin makyaj artisti Doniella Davy, yenilikçi tarzı ile kadın karakterleri ön plana çıkarıyor. Hatta kadın karakterlerinin stili, ruhu ve duygu durumu makyaj görünümleriyle destekleniyor. Gelin, bu yenilikçi makyaj stiline biraz daha yakından bakalım! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Maddy

Maddy

Dizinin en ikonik karakterlerinden biri kuşkusuz Maddy! Baştan aşağı tamamlanmış bir stile sahip olan Maddy, makyaj görünümleriyle kendine hayran bıraktırıyor. Feminen bir stile sahip olan bu karakterin stili kadar makyajı görünümleri de buram buram dişil enerji kokuyor! 

Nasıl yapılır?

  • Makyaja başlamadan öncelikle cildinizi makyaja uygun hale getirmeniz gerekiyor. Bunun için iyi bir nemlendirici ve primer kullanabilirsiniz. T bölgeniz için ayrı, göz kapağınız için ayrı primer kullanmak makyajınızı çok daha iyi gösterecektir. 

  • İkinci aşama tabii ki de ten! Neme doymuş cildinizi orta kapatıcılıkta bir ten ürünü ile bir araya getirmelisiniz. Bu aşamada sünger kullanmanız çok daha doğal bir görünüme sahip olmanıza yardımcı olacaktır.  

  • Kullandığınız fondöteni iyice dağıttıktan sonra kapatıcı uygulamasına geçebilirsiniz. İyi bir Maddy makyajı için kapatıcınızı göz altı bölgenize ve elmacık kemiğinizin üst kısmına sürmeyi ihmal etmeyin! 

  • Gelelim bronz bir ten için neler yapmanız gerektiğine... Öncelikle elmacık kemiğinizi ortaya çıkarmak ve boyutlu bir yanak görünümüne sahip olmak için kontür yapmanız gerekiyor. Kontür uygulamasından sonra ise bronzer geçerek yanak bölgenize derinlik katabilirsiniz. Kullandığınız bronzer ürünü dudak altınıza gölge vermek ve burun kontürü yapmak için de kullanmayı unutmayın!

  • Bu makyajın can alıcı kısmı kuşkusuz göz makyajı! Göz makyajınızın tam olarak Maddy gibi görünmesini istiyorsanız, mutlaka primer kullanmalısınız. Gri ve ışıltılı bir farı güzelce dağıtmalı ve uzun kuyruklu bir eyeliner çekmelisiniz. Gözlerinize derinlik katmak için takma kirpik takabilirsiniz. 

  • Son olarak kahverengi bir dudak kalemi ile dudağınızı çerçevelemeli ve bol bol lip gloss sürmelisiniz! 🥰

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Cassie

Cassie

Gelelim dizinin en kafası karışık ismine... Yanlış kararlar prensesi Cassie, dizinin en seksi kadın karakterlerinden biri. O da Maddy karakteri gibi farklı ve ikonik bir stile sahip. Daha sakin, daha fresh ve daha soft makyaj görünümleriyle de fazlasıyla ikonik! 

Nasıl yapılır?

  • Kalıcı ve iyi görünen bir makyaj için öncelikle cildinizi iyice nemlendirmelisiniz. Bu aşamada gözenek görünümünüzü azaltmak için primer kullanmanızı öneririz.

  • Cassie gibi aydınlık ve doğal bir ten görünümü için mutlaka ince yapılı bir fondöten kullanmanız gerekiyor. Her ne kadar ince olursa olsun fondöteninizi nemli bir sünger ile dağıtmayı da ihmal etmemelisiniz. 

  • Kapatıcı aşamasına gelirsek yine günlük olarak kullanabileceğiniz ince yapılı bir kapatıcı işinizi görecektir. Bu aşamada kapatıcı kullanımını abartmamalısınız. Nohut büyüklüğünde bir kapatıcı kullanımı bizce yeterli olacaktır.

  • Cassie'nin sürekli kızaran yanaklarına sahip olmak aslında çok kolay! Siz de Cassie gibi tatlı yanaklara sahip olmak için bir pembe tonlu, bir de şeftali tonlu allık kullanabilirsiniz. Tabii ki de bu iki ürünü karıştırarak kullanmanızı öneririz. 

  • Gelelim Cassie'nin göz makyajının nasıl yapıldığına... Öncelikle göz kapaklarınızı bir kapatıcı yardımıyla tek ton olacak şekilde kapatmalı, ardından açık renk bir far ile zemin oluşturmalısınız. Daha sonra metalik yeşil bir farı tüm göz kapağınıza dağıtmalı ve taşlarla süslemelisiniz. Göz makyajınızın ardından kalan taşları gelişi güzel bir şekilde tüm yüzünüze hatta saçlarınıza yerleştirebilirsiniz.

  • Maskara seçiminizi kirpiklerinizi uzun ve yoğun gösterecek bir üründen yana yapmayı unutmayın! 

  • Son olarak nude bir ruju dudak fırçası ile sürmelisiniz. Doğal bir dudak görünümü için tek kat sürmeyi unutmayın! 

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Kat

Kat

Bildiğiniz gibi Kat Hernandez dizinin en dikkat çeken karakterinden biri. Kısa sürede yaşadığı değişim ile tarzını yenileyen Kat, karakteristik bir stile sahip. Güçlü, feminen ve bir o kadar seksi görünümlere imza atan bu karakter, dizinin geri kalanı gibi fazlasıyla ikonik makyaj görünümlerine de imza atıyor! 

Nasıl yapılır?

  • Makyaja başlamadan önce cildinizi iyice nemlendirmelisiniz. Unutmayın neme doymuş bir cilt her zaman çok daha iyi görünür.

  • Cilt makyajının geri planda kaldığı bu makyaj görünümünü uygulamak için BB krem ya da CC krem kullanabilirsiniz. Ten makyajınızı desteklemek için göz altınızı pürüzsüz bir şekilde kapatmayı ihmal etmemelisiniz. 

  • Kat'in canlı ve aydınlık ten makyajı için şeftali tonlarında hafif bir allık kullanabilir, son dokunuşu aydınlatıcı ile yapabilirsiniz. 

  • Göz makyajına geçmeden göz kapaklarınıza baz sürmeyi unutmamalısınız. Ağır göz makyajlarını kalıcı kılmak primer kullanmaktan geçiyor! 

  • Gelelim göz makyajı aşamasına... Gözünüzün katlanma bölgesi bu makyajda sınırınız olacak. Çünkü katlanma bölgesinin üstüne sarı, katlanma bölgesinin altına yeşil far sürmeniz gerekiyor. Bu aşamada zorlanırsanız bir kaşıktan yardım alabilirsiniz. 

  • Kat'in uyumlu dudak rengini yakalamak için makyajınızı nude tonlarında bir ruj ile tamamlamayı unutmayın! 

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Rue

Rue

Dizinin ana karakteri ve anlatıcısı Rue; başına buyruk halleri, maskülen tarzı ve ikonik makyaj stili ile çok seviliyor. Artık glitter ve göz makyajı denince aklımıza ilk o geliyor. Genellikle makyajsız olan Rue, bazı bölümlerde sade ama parlak göz makyajları ile efsane görünüyor!

Nasıl yapılır?

  • Öncelikle cildinizi iyice nemlendirmelisiniz. Ardından ihtiyacınıza yönelik primer kullanabilirsiniz. Rue'nun makyajsız gibi görünen cildine sahip olmak için renkli nemlendirici kullanmayı deneyebilirsiniz. 

  • Doğal ve sade bir ten makyajı için orta kapatıcılıkla bir kapatıcıyı göz altınıza sürmeli ve nemli bir süngerle dağıtmalısınız. Bu aşamada ürünleri cildinize iyi yedirmeniz çok önemli!

  • Ten makyajınızı sonlandırmak için az miktarda bronzer kullanabilir, aydınlatıcı bir ürünü elmacık kemiğinize sürebilirsiniz. 

  • Göz makyajınıza başlamak için göz kapaklarınıza kapatıcı sürmeli ve iyi bir zemin oluşturmalısınız. Ardından katlanma bölgenize bordo tonlarında bir far sürmeli ve iyice dağıtmalısınız. Waterproof siyah bir göz kalemini, gözlerinizin içine sürme şeklinde çekmelisiniz.

  • Makyajın son dokunuşu tabii ki glitter! Gri bir glitter ürünü göz altı bölgenizden başlayacak şekilde aşağıya doğru sürmelisiniz. Bu aşamada fırça kullanabilirsiniz. 

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Jules

Jules

Dizinin en ilginç göz makyajları ona ait! Asimetrik eyelinerlar, renkli far kombinasyonları ve ikonik desenler... Evet, Jules'tan bahsediyoruz. Rue'nun aşkı, bizlerin bambaşkası Jules; her bölüm farklı ve bir o kadar iddialı görünmeyi nasıl başarıyor anlayamıyoruz doğrusu.

Nasıl yapılır?

  • Makyaja başlamadan önce cildinizi iyice temizleyin. Temizleme aşamasından sonra güzelce nemlendirin ve gerekli görürseniz primer kullanın. 

  • Jules her zaman sade ve fresh bir tren görünümüne sahip bu nedenle dilerseniz ten ürünü kullanabilir, dilerseniz kullanmayarak makyaja devam edebilirsiniz. Bu aşamada BB krem ya da CC krem kullanmayı da deneyebilirsiniz.

  • Tamamlanmış bir ten görünümü için orta kapatıcılıkta bir kapatıcı kullanmanız gerektiğini hatırlatmak isteriz. Unutmayın Jules her zaman tek ton bir cilt görünümüne sahip! 

  • Gelelim dizinin en ikonik eyeliner stiline... Jules'un ikonik eyelinerı gibi bir görünüm için öncelikle waterproof bir eyeliner edinmelisiniz. Ardından göz pınarlarınıza iki kuyruk çekmeli bu kuyrukları eşit oranda birleştirmelisiniz. 

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lexi

Lexi

Bildiğiniz gibi dizinin en aklı selim insanı Lexi. Her bölüm Cassie ile aralarındaki kan bağını sorguluyor ve bir ihtimal üvey olabilirler mi acaba diyoruz. Mantıklı kararları ve kendi halindeki hayatıyla sempatimizi kazanan Lexi, ara sıra makyajlarıyla da gönlümüzü çalıyor! 

Nasıl yapılır?

  • Öncelikle cildinizi makyaja hazırlayın ve iyice nemlendirin. Ardından cildinizde gerek gördüğünüz bölgelere primer sürün. 

  • Lexi gibi sade bir ten makyajı için kullanacağınız ten ürününü iyi seçmeniz gerekiyor. Ten makyajınızı geri planda tutmak için ince yapılı ürünlere yönelebilirsiniz. 

  • Kapatıcılığı yüksek bir ürün bu makyajda işinizi kolaylaştıracaktır. Özellikle gözlerinizi ön plana çıkarmak için nohut tanesi kadar kapatıcı kullanmalı ve nemli bir sünger yardımıyla dağıtmalısınız.

  • Göz makyajınız için göz kapaklarınıza baz sürmeli ve kapatıcı ile zemin hazırlamalısınız. Bir sonraki aşamaya hazır oluncaya kadar kapatıcıyı iyice yedirmeniz gerektiğini unutmayın. 

  • Renklendirme aşaması için göz kapağınıza pembe bir far sürerek başlamanızı öneririz. Yoğun bir şekilde uyguladığınız pembe farınızı, mor far ile bir araya getirin. Mor farı kuyruk yapacak şekilde sürmeniz gerektiğini de unutmayın. Bu aşamada bant kullanarak göz makyajınızın şeklini koruyabilirsiniz.

  • Lexi'nin göz makyajı için göz pınarlarınıza bol miktarda gloss sürün. Altın dokunuş içinse gözlerinize birkaç yıldız kondurmayı unutmayın! 

  • Göz makyajınızın son aşamasında kirpiklerinizi tek tek ayıran bir maskara kullanmanız gerektiğini atlamak istemeyiz. 

  • Dudaklarınız içinse şeftali tonlarında bir ruj tercih edebilir, hafif dokunuşlarla renklendirebilirsiniz.  🤩

Bu makyajı yapmak için ihtiyacınız olan tüm ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın