Görüş Bildir
Haberler
Maskenin Bile Dağıtamadığı En İyi Pudralar

etiket Maskenin Bile Dağıtamadığı En İyi Pudralar

Nurseda Gerek
11.01.2022 - 17:16

Gün içinde yağlanan cildinizle uğraşmaktan sıkıldınız mı? Kusursuz bir makyaj için ne kullanmanız gerektiğini bilmiyor musunuz? Ya da ne kadar iyi makyaj yaparsanız yapın, maske taktıktan sonra makyajınızdan eser mi kalmıyor? Bu sorulara cevabınız evetse, maskenin bile dağıtamadığı süper etkili pudra çeşitlerini incelemeniz gerekiyor. Gelin, gün boyu sabit kalan makyaj görünümü için ihtiyacınız olan pudrayı birlikte seçelim! Transparan pudra, Flormar Pudra, Golden Rose Pudra, Lancome Pudra ve çok daha fazlası için buyurun içeriğimize... 👇

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maybelline - Fit Me Pudra

1. Maybelline - Fit Me Pudra

Pudra kullanmayı seven kadar sevmeyen de çok. Nedeni ciltte bıraktığı ağırlık hissi. Siz de bu tarz bir hissiyattan kaçınıyorsanız, Maybelline - Fit Me Pudrayı deneyebilirsiniz. Daha hafif ve daha sabit bir makyaj için tercih edebileceğiniz Fit Me, maskeli günlerinizin de kurtarıcısı olacak, bizden söylemesi! 

Tek başına bile harika!

2. L’Oréal Paris - True Match Pudra

2. L’Oréal Paris - True Match Pudra

Çoğu kadın makyajsız bir makyaj görünümünden hoşlanıyor. Siz de sade, fresh ve kusursuz bir ten makyajı için L’Oréal Paris - True Match Pudraya şans verebilirsiniz. Cilt ile uyumu sayesinde maske taktığınız günlerde sizi asla rahatsız etmez ve makyajınızın bozulmasını engeller. 

2 yıldır kullanıyorum ipek gibi duruyor cildimde. Aynı zamanda çok hafif hiç ağırlık yapmıyor.

3. NYX - Can’t Stop Won’t Stop Matlaştırıcı Pudra

3. NYX - Can’t Stop Won’t Stop Matlaştırıcı Pudra

Siz de kullandığınız ürünlerin içeriklerini merak ediyor musunuz? Vegan formülü ile tercih edilen NYX - Can’t Stop Won’t Stop Matlaştırıcı Pudra, uzun süren kalıcılığı sayesinde gün boyu sabit bir makyaj görünümü sunuyor. 

Karma ciltliyim, kuruluk yapmadı. Kurutmadan matlaştıran bir pudra. İyi anlaştık.

4. Lancome - Belle De Teint Pudra

4. Lancome - Belle De Teint Pudra

Favori görünümünüz kadifemsi ve pürüzsüz bir ten ise sizin kullanmanız gereken ürün kuşkusuz Lancome - Belle De Teint Pudradan başka bir ürün olamaz! Sağlıklı bir cilt görünümü için kullanabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda kapatıcılık vadediyor! Unutmadan maske taktığınızda rahatlıkla tercih edebileceğinizi de hatırlatmak isteriz.

5. Farmasi - Be Fit Transparan Pudra

5. Farmasi - Be Fit Transparan Pudra

Gelelim şu çok konuşulan transparan pudra meselesine. Transparan pudra, makyajınızın gün boyu sabit kalmasını istediğiniz günlerde tercih edebileceğiniz bir ürün. Aynı zamanda kontür yaptığınız bölgenin sabitlenmesi için de kullanabileceğiniz çok amaçlı bir pudra türü. 

Makyajınızın maskeye bulaşmadığı temiz bir gün için Farmasi - Be Fit Transparan Pudrayı kullanabilirsiniz. 

Hayatımda kullandığım en güzel transparan pudra olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yves Saint Laurent - All Hours Pudra

Makyajınızın bozulmadan uzun saatler kalmasını ister misiniz? Bunun için ihtiyacınız olan ürün 24 saate kadar kalıcı formülü ile Yves Saint Laurent - All Hours Pudra

Mağazada denemiş fiyatını yüksek bulup aman şimdilik dursun demiştim ama onu denediğimden beri başka bir pudra düşünmez oldum. İnanılmaz yumuşak, ipeksi bir dokusu var ve çok güzel yağı alıyor. Kesinlikle pişman olmazsınız. 😍

7. Maybelline - Superstay Pudra

7. Maybelline - Superstay Pudra

Parlamaya müsait yağlı bir cilde sahipseniz, likit ürünlerle anlaşamayacağınızı söylemek isteriz. Sizin ürününüz kesinlikle fondöten etkisi yaratan etkili bir pudra olmalı. Sakin, temiz ve mat bir görünüm için Maybelline - Superstay Pudraya şans verebilirsiniz. 

Harika bir görünüm sağlıyor. 💖

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

8. Note - Luminous Silk Kompakt Pudra

8. Note - Luminous Silk Kompakt Pudra

Yağlama, parlama gibi bir probleminiz yok ve tek istediğiniz makyajınızın sabit kalması mı? O halde sizin ürününüz tüm cilt tiplerine uygun, 10 saate kadar kalıcılık vadeden Note - Luminous Silk Kompakt Pudra olmalı. 

Cildimin kuru olmasına rağmen şans vermek istedim. İyi ki almışım pul pul durmuyor, ayrıca güzel sabitliyor. 🙏🏻

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

9. Golden Rose - Mineral Terracotta Pudra

9. Golden Rose - Mineral Terracotta Pudra

'Bu öneriler iyi hoş fakat terracotta pudra da neyin nesi?' diyecek olursanız, çok amaçlı bir ten ürünü olarak açıklayabiliriz. Daha açık bir anlatımla terracotta pudra, hem tüm yüzünüze hem de yanak bölgenize kullanabileceğiniz yoğun bir toz ürün. 

Kusursuz bir makyaj görünümü için tercih edebileceğiniz Golden Rose - Mineral Terracotta Pudra, mükemmel uyumu ve kalıcılığı sizi asla rahatsız etmez! 

Ben yıllardır kullanıyorum sivilce yapmıyor, topaklanma olmuyor. Kullandığım en iyi pudra diyebilirim.

10. Nars - Pudra Fondöten

10. Nars - Pudra Fondöten

Daha önce hem ıslak hem kuru olarak kullanılabilen bir pudra denediniz mi? Denemediyseniz Nars - Pudra Fondöten ile tanışmanızın zamanı geldi demektir! Neredeyse önerdiğimiz tüm pudra çeşitleri gibi kalıcılık ve kadifemsi bir doku vadeden bu ürün, özel formülü ile aynı zamanda güneşin zararlı etkilerinden de cildinizi koruyor. 

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mac - Mineralize Skinfinish Pudra

11. Mac - Mineralize Skinfinish Pudra

Bildiğiniz gibi M.A.C her ürünüyle kullananlardan tam not alan bir marka. Ten ürünleriyle de çok sevilen marka, Mac - Mineralize Skinfinish Pudra ürünüyle pudraseverleri memnun etmeye devam ediyor! Maskenize bulaşmayacak kaliteli bir seçim için siz de bu ürüne şans verebilirsiniz. 

Efsane bir pudra!

12. Estee Lauder - Double Wear Stay in Place Pudra

12. Estee Lauder - Double Wear Stay in Place Pudra

Doğallıktan vazgeçemeyenlerdenseniz, Estee Lauder - Double Wear Stay in Place Pudra sizi fazlasıyla memnun edecektir. Doğal bitişi, hafif yapısı ve 8 saate kadar verdiği kalıcılık ile tercih edebileceğiniz etkili ürünlerden. 

Tam istediğim gibi kusursuz!

13. Clinique - Almost Pudra

13. Clinique - Almost Pudra

Clinique - Almost Pudra, doğal görünüm veren ürünlerden bir diğeri. Tüm cilt tiplerine uygun olan bu pudra, maskenize bulaşmaz ve gün boyu rahat etmenize yardımcı olur.  

Harika bir ürün, fondötene gerek bile kalmıyor.

14. Inglot - Perfect Fınısh Loose Pudra

14. Inglot - Perfect Fınısh Loose Pudra

Zahmetli bir pudra kullanımının aksine daha keyifli ve rahat bir kullanım sunan Inglot - Perfect Fınısh Loose Pudra, makyajınızın uzun saatler sabit kalmasını sağlar. Sabitleyici özelliği ile maskenize bulaşmayacak bu ürünü, dilerseniz temiz cilt üzerine dilerseniz fondöten üzerine uygulayabilirsiniz.  

Makyajı güzel sabitliyor, kadife gibi asla belli olmuyor.

15. Bobbi Brown - Sheer Finish Pressed Pudra

15. Bobbi Brown - Sheer Finish Pressed Pudra

Pudra seçiminde dikkat etmeniz gereken en önemli detay cilt ile bütünleşme oranı olmalıdır. İyi pudra daima cildiniz ile bütünleşir ve fazlalık gibi görünmez. Kullandığınız pudranın kalitesiz olup olmadığını temiz cildinize uyguladıktan sonra anlayabilirsiniz. Cilt ile bütünleşen kaliteli bir seçim için Bobbi Brown - Sheer Finish Pressed Pudrayı deneyebilirsiniz. 

Harika bir pudra!

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Missha - Kompakt Pudra

16. Missha - Kompakt Pudra

Makyaj sektörüne yön veren Kore, bildiğiniz gibi etkili ürünleriyle piyasada ses getirmeye devam ediyor. Yine bir Kore markası olan Missha pudra çeşitleri ile de çok seviliyor ve çok tercih ediliyor. 

Tam istediğim gibi ben buradayım diye bağırmıyor. Kokusu da çok hoş diğerleri gibi un kurabiyesine çevirmiyor insanı.

17. Pastel - Beauty Filter Sabitleme Pudrası

17. Pastel - Beauty Filter Sabitleme Pudrası

Ekrandan yansıyan mavi ışık gözlerimiz kadar cildimize de zarar veriyor. Bu nedenle cildinizi de mavi ışıktan korumalısınız. Pastel - Beauty Filter Sabitleme Pudrası, özel formülü ile hem makyajınızı sabitliyor hem de mavi ışık filtresi ile cildinizi koruyor. 

Harika, filtre uygulamış gibi.

Benzer ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

18. WET N WİLD - Photofocus Loose Setting Sabitleyici Pudra

18. WET N WİLD - Photofocus Loose Setting Sabitleyici Pudra

Makyajınızın son adımı olarak kullanabileceğiniz WET N WİLD - Photofocus Loose Setting Sabitleyici Pudra, kalıcı ve fazlasıyla dayanıklı bir ürün. Son bir dokunuşla makyajınızı sabitlemek için bu ürüne şans tanıyabilirsiniz. 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın