Görüş Bildir
Haberler
Cildi İçin En İyi CC Kremi Arayanlara Pure Beauty CC Krem Deneyimi ve Kullanıcı Yorumları

etiket Cildi İçin En İyi CC Kremi Arayanlara Pure Beauty CC Krem Deneyimi ve Kullanıcı Yorumları

Nurseda Gerek
07.01.2022 - 12:31

Aydınlık bir cilt, pürüzsüz bir görünüm ve doğal bir bitiş... Uzun zamandır aradığım ten ürünü ne yazık ki pek çok denemeden sonra karşımıza çıktı. Hayallerimi süsleyen bu istekler, meğerse birkaç tık uzağımdaymış. Nasıl mı? Cevap Pure Beauty CC Krem'de saklı! 

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nedir bu CC krem aşkım? 🤔

1. Nedir bu CC krem aşkım? 🤔

Makyaj yapmayı seven bir kadın olarak pek çok ten ürününü denediğimi açıkça söyleyebilirim. Bu uğurda ne yanlışlar yapmadım ki? 😬 Tüm bu uğraşlar sonucu bana en iyi gelen ürünün CC kremden başkası olmayacağına karar verdim. Neden mi? Çünkü cildimi keşfettim ve neye ihtiyacı olduğunu öğrendim.

2. Doğru ürünü bulma serüvenim...

Sizin için doğru olan ten ürününü bulmak, en az hayatınızın aşkını bulmak kadar zor olabiliyor. Şaşaalı reklamlara kanıp ne yanlış ürünler denemedim ki... Benim için yanlış olan tüm ürünleri denedikten sonra şöyle durup bir düşündüm. 'Bu cildimin tam olarak neye ihtiyacı var?' dedim.

3. Deneme ve yanılma ile geçen zamanlarım...

Deneme yanılma yöntemiyle ilerlediğim ten ürünü serüvenim, pütür pütür bir görünüm ve kalıp gibi bir makyajdan sonra şekillenmeye başladı. Benim cildim çok problemli değildi ve aslında ince bir ten ürünü yeter de artardı. Bu serüven boyunca paramı çöpe atmakla kalmadım, bir de cildimi mahvettim doğrusu. Neyse ki yol yakınken ihtiyacım olanı buldum.

4. Keşfetme zamanı!

4. Keşfetme zamanı!

Gelelim ihtiyacımı keşfettikten sonra çıktığım arayışa... Aslında çok uzun sürmeyen bir arayıştı bu. Kapatıcılığı az, nemlendirme etkisi yüksek, hafif yapılı ve aydınlık bir görünüm veren o ürünü aramaya koyuldum. Kısa bir süre sonra karşıma çıkacak olan ürün, kuşkusuz makyaj rutinimin değişmez parçası olacaktı!

5. Verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veren bir ürün: Pure Beauty CC Krem

5. Verdiğim paranın hakkını sonuna kadar veren bir ürün: Pure Beauty CC Krem

Arayışlarım sonucu ihtiyacım olan şeyin renk eşitsizliğimi giderecek iyi bir üründe olduğuna karar verdim. CC krem bu yüzden benim için ideal bir seçim olacaktı. Daha sonra kaliteli bir seçim yapmak için birkaç blog yazısı ve YouTube videosu izlemeye başladım. Arayışlarım sonucu son durağımın Pure Beauty CC Krem olduğuna karar verdim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sıfır pişmanlık!

6. Sıfır pişmanlık!

İlk kullandığım anı bugün gibi hatırlıyorum. Ebru Gündeş'in 'Nerdeydin' şarkısını söylemeye başlamıştım. 'Bu zamana kadar nerdeydin, çok vakit kaybetmişim, iyi ki geldin yar gözümaydın, ya hiç gelmeseydin...'

İyi ki hayatıma giren bu ürün, kısa zamanda makyaj rutinimin yıldızı oldu. Cildime kattığı nem, verdiği hafif his ve doğal bitişe resmen aşık oldum. Cildimdeki renk eşitsizliğini birkaç darbede yok ettiğini de söylemeden geçmek istemem. Benim için sıfır pişmanlık olan bu ürünle tanışmasam ne yapardım bilemiyorum doğrusu.

7. Kullananlardan tam not alan bir ürün...👇

  • Keşfettiğimden beri yüzüme başka cc krem değdirmedim. Gün içinde sürdükten sonra asla topaklanma olmuyor, yağlı bir his bırakmıyor. Herkese önerdiğim bir ürün. Beyaz tenlilerin çok memnun kalacağını düşünüyorum.

  • Bu markayı keşfettiğimden beri başka ürün kullanamadım. Gerçekten çok güzel.  

  • Mükemmel bir ürün! 🥰

  • Benim gibi fondöten kullanmayı sevmiyor ve doğal makyajlardan hoşlanıyorsanız, kesinlikle denemelisiniz.

Benzer ürünlere ulaşmak için buraya tıklamanız yeterli! 

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın