Görüş Bildir
Haberler
Herkesin Bir Farklılığı Var! Ünlüler Dünyasının 6 Parmaklı İsimleri

Herkesin Bir Farklılığı Var! Ünlüler Dünyasının 6 Parmaklı İsimleri

12.03.2022 - 08:00

El veya ayak kemik yapısında bazen yanlardan bazen de parmağın üstünden nadir de olsa yeniden parmak çıkabiliyor. Tıp literatüründe polidaktili olarak adlandırılan ama halk arasında çok parmaklılık olarak bilinen bu durum, doğuştan gelen genetik bir bozukluk. Kimi insan bu durumu anormal olarak görüp estetik kaygılar yüzünden ameliyatla fazla parmaklarını aldırmış olsa da kimi insan bu fazlalığı lehine çevirerek kendi alanında kullanmış. Biz de sizin için elinde veya ayağında 6 parmağı olan ünlüleri araştırarak listesini yaptık. İşte o ünlüler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe

1 Haziran 1926'da dünyaya gelen, 20. yüzyılın en ünlü sarışın güzellik ikonu ve sinema oyuncusu olan Marilyn Monroe saç rengi, mimikleri ve bakışları ile hem büyük bir hayran kitlesine sahip oldu hem birçok filmde başarılı oyunculuğuyla rol aldı. Güzellik sembolü Marilyn Monroe'nun filmlerinde göremesek de 6 adet ayak parmağı vardı.

Oprah Gail Winfrey

Oprah Gail Winfrey

Oprah Winfrey, Amerikan televizyonlarının en ünlü ve başarılı sunucusu kabul ediliyor. 8 Eylül 1986'dan beri kendi adıyla yayınlanan ve Amerikan televizyon tarihinin en çok izlenen talk show'unun sunucusu olan Oprah, çok sayıda Emmy ödülü kazandı. Sunuculuğunun yanı sıra kitap eleştirmenliği ve dergi yayıncılığı gibi birçok alanda da kendini kanıtlayan Oprah Winfrey'in 6 adet ayak parmağı bulunuyor.

Kate Hudson

Kate Hudson

19 Nisan 1979 doğumlu, Altın Küre Ödülü'ne sahip ünlü oyuncu Kate Hudson aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Oliver Hudson'un da kız kardeşi. 'Gelinlerin Savaşı', 'Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir' ve 'İskelet Anahtar' gibi birçok filmde rol alan ve Oscar'a aday gösterilen güzel oyuncu Kate Hudson da 6 ayak parmaklı ünlülerimizden.

Gemma Arterton

Gemma Arterton

Oyuncu kimliğinin yanı sıra aynı zamanda yapımcı olarak görev alan ve aktivist olan Gemma Arterton; 'Titanların Savaşı', 'Pers Prensi: Zamanın Kumları', 'Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları' gibi filmlerde rol aldı. 6 parmaklı ünlülerimizden olan Gemma Arterton, kendi isteği üzerine ameliyatla fazla olan parmaklarını aldırdı.

Maria Sharapova

Maria Sharapova

2020 yılında tenis kariyerinden emekli olan ve maçlar sırasında 100 desibeli geçen çığlıklarıyla akıllarda kalan dünyaca ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın her iki ayağında 6 adet parmak bulunuyor. Hatta tenis alanında kıtaları aşan ünü ve başarısını bu 6 ayak parmağından dolayı kazandığına inananlar bile var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halle Berry

Halle Berry

1986 ABD Güzellik Kraliçesi seçilen Halle Berry oyunculuktan önce mankenlik yaptı. Ünlü Hollywood yıldızı Halle Berry, 'X-Men', 'Kod Adı Kılıçbalığı' ve 'Cat Woman' gibi birçok filmde rol aldı. Ayrıca birçok animasyonda seslendirme ekibinde görev alan ve güzelliğiyle baş döndüren ünlü oyuncunun da 6 ayak parmağı bulunuyor.

Antonio Alfonseca

Antonio Alfonseca

'Altıparmak' lakabının hakkını veren ünlü beyzbol oyuncusu Antonio Alfonseca'nın iki elinde ve ayağında 6 parmak bulunuyor. Aynı zamanda Amerikan beyzbol tarihinde Dünya Serisi 1997 şampiyonluğuna sahip. 6 el parmağı durumunu avantaja çeviren ve beyzbol alanında başarılar elde eden ünlü beyzbol oyuncusu bu halinden gayet memnun görünüyor.

Garfield Sobers

Garfield Sobers

Tüm zamanların en iyi kriket oyuncusu olarak görülen Garfield Sobers aynı zamanda dünya çapında kriketin en çok yönlü oyuncusu olarak kabul ediliyor. Her iki elinde de 6 parmak bulunan ünlü kriket oyuncusu Gabriel Sobers, daha sonra fazla olan parmaklarını ameliyatla aldırdı.

Hound Dog Taylor

Hound Dog Taylor

'Tazı' lakaplı ünlü gitarist Hound Dog Taylor, fazla parmağı bulunan ünlülerden. Sol elinde 6 parmağı bulunan ünlü gitaristin bu kadar mükemmel gitar kullanmasının sebebinin fazla parmak olduğunu söyleyenler bile var. Fazla olan küçük serçe parmağı zamanla bir sembol haline geldi. Ünlü şarkıcı 17 Aralık 1975'te akciğer kanseri yüzünden hayata gözlerini yumdu.

Taye Diggs

Taye Diggs

Ünlü Amerikalı aktör Taye Diggs oyunculuğunun yanı sıra aynı zamanda birçok filmde ve dizide yapımcılık yaptı. 'İsyan', 'Lanetli Tepe' gibi birçok filmde ve dizide rol alan Diggs de 6 parmaklı olarak doğmuş ünlülerimizden. Oyuncu daha sonra ameliyatla fazla parmaklarını aldırmış.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın