Görüş Bildir
Haberler
Herkes Anne Baba Olmamalı! 13 Çocuğunu Günde 20 Saat Yatağa Zincirleyen Aile Sinirlerinizi Altüst Edecek

Herkes Anne Baba Olmamalı! 13 Çocuğunu Günde 20 Saat Yatağa Zincirleyen Aile Sinirlerinizi Altüst Edecek

24.08.2022 - 07:38

2018'de Amerika’nın Kaliforniya eyaletinde, 911'e dünyayı şaşkına uğratacak bir ihbar geldi. Jordan Turpin isimli kız evden kaçtığını, 15 kişilik bir ailede yaşadığını, ebeveynlerin onlar kötü davrandığını, iki kardeşinin ise o sırada zincirle yatağa bağlı olduğunu söyledi. 20'li yaşlardaki Jordan’ın sesi küçük bir kızın sesine benziyordu. İhbarı değerlendiren polis olay yerine gittiğinde dünyayı şaşkına çevirecek manzarayla karşılaştı. İşte kan donduran hikâyenin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sözde anne baba Louise Ann Turpin, David Allen Turpin.

Sözde anne baba Louise Ann Turpin, David Allen Turpin.

Bu akılalmaz olayın sorumluları Louise Ann ve David Allen Turpin çiftiydi. Tanıştıklarında David 17, Louise Ann ise 10 yaşındaydı. Louise’in papaz olan babası ikilinin ilişkisini onaylamadığı için ilişkilerini gizli bir şekilde sürdürüyorlardı. 1985 yılında Louis’in annesinin yardımıyla kaçıp evlendiler. Evlendiklerinde David 23, Louis ise henüz 16 yaşındaydı. Evliliklerinden 10 kız, 3 erkek çocukları oldu.

Louise Ann Turpin annesinin kurbanı mı?

Louise Ann Turpin annesinin kurbanı mı?

Zengin bir pedofiliye satılan Louise Ann ile kız kardeşi Elizabeth, zor bir çocukluk geçirdi. Anne, kızının yalvarmalarına rağmen paraya ihtiyaçları olduklarını ileri sürerek kararından dönmüyordu. Louise annesinin babasından da sürekli istismara uğruyordu. David Allen Turpin ise annesi tarafından desteklenen, okul faaliyetlerinde yer almaktan keyif alan bir gençti. Virginia Tech Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olmuş, birçok büyük şirkette çalışmıştı.

David Turpin çocuklarını okuldan alıyordu ve evini özel bir okul olarak gösteriyordu.

David Turpin çocuklarını okuldan alıyordu ve evini özel bir okul olarak gösteriyordu.

Teksas'ta oturan aile, 2011 yılında Kaliforniya’ya taşındı. David Turpin, çocuklarını okuldan aldı. Evlerini özel okul gibi gösterip çocuklarını bu sözde okula kaydetti. Bundan sonra çift, aileleriyle görüşmeyi ve misafir ağırlamayı da bıraktı. Çocukların anne ve babalarıyla yaptıkları gezilerden, beraber eğlenirken çektikleri video ve fotoğraflardan kimse ailede bir sorunun olduğunu anlamadı. Her şey oldukça normal görünüyordu. Kaliforniya'ya taşınınca bazı komşuları Turpinlerin evinde bir gariplik olduğunu anladı. Yan komşuları bir gece bütün çocukların gece 12’den sabah üçe kadar üst katta bulunan odalardan birinde ileri geri yürüdüğünü fark etti. Komşuların dikkatini çeken başka bir durum ise çok çocuklu bir aile olmalarına rağmen çocukların neredeyse hiç ortalıkta dolaşmamasıydı. Görenler ise onları genellikle gece geç saatlerde çöplerin etrafında görüyorlardı.

Jordan Turpin evden kaçmayı başarıdı.

Jordan Turpin evden kaçmayı başarıdı.

Polisi arayan Jordan Turpin, kısıtlı kullanabildiği telefonundan müzik dinlediği sırada annesine yakalandı ve korkunç cezalara maruz kaldı. Jordan; aldıkları cezalar, senelerce yaşadıkları zulümler, aç bırakılmalar nedeniyle fiziksel ve mental olarak çok zayıf oldukları için bu şekilde hayatta kalamayacaklarını düşündüğünden bir gece kaçmaya karar verdi. Jordan, 14 Ocak 2018’de anne ve babası uyuduktan sonra odalarının camından atlayarak iki kız kardeşiyle kaçmayı başardı fakat kardeşleri çok korktukları için eve geri döndü. Jordan ise kaçmaya devam etti ve sokağın köşesine geldiğinde polisi aradı. Onlara, ailesinin kendisi ve diğer 12 kardeşine çok kötü davrandığını, kardeşlerine yaptığı işkencelerden ve zincirle yatağa bağlı olduklarından bahsetti. Polis bu ihbarın sahte olduğunu düşünse de görevleri gereği Jordan’a ulaştı. Onunla kaçtığı evin köşesinde buluştular ve evine gittiler.

Polislerin karşılaştığı şok edici manzara.

Polislerin karşılaştığı şok edici manzara.

Polis memurları eve geldiğinde şok edici manzarayla karşılaştılar. Çocukları zifiri karanlık odalarında yataklarına zincirlenmiş hâlde buldular. Evin her tarafının pislik, çürümüş dışkı, idrar, bozulmuş yiyecek ve hayvan cesetleri buldular. Yetersiz beslenmeden dolayı çocuklar neredeyse ölmek üzereydi. Louise ve David Turpin, çocuklarını dövmüş, boğmaya çalışmış ve onları kelepçelemişti. Çocuklar günde sadece bir kere yemek yemeleri için sırayla çağırıldıklarında odalarından çıkabiliyorlardı. Yedikleri tek şeyse fıstık ezmeli sandviç veya mısır gevreği gibi sağlıksız yiyeceklerdi. Yılda sadece bir kere duş alabiliyorlardı ve sık sık tuvalete gitmelerine izin verilmiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çocukların en büyüğü 29 yaşında olduğu hâlde sadece 37 kilo ağırlığındaydı.

Çocukların en büyüğü 29 yaşında olduğu hâlde sadece 37 kilo ağırlığındaydı.

Yapılan incelemeler sonrasında ailenin en büyük çocuğunun 29 yaşında olmasına rağmen sadece 37 kilo ağırlığında olduğu tespit edildi. En küçük çocuk ise 12 yaşındaydı fakat neredeyse yedi yaşındaki bir çocuğun kilosuna sahipti. Çocukların bazılarında görme problemleri, gelişimlerine bağlı olarak kas sorunları olduğu da tespit edildi. Bazı çocuklar aileden alındıktan sonra hastanede altı aydan uzun süre tedavi görmek zorunda kaldılar.

Çocuklarının hayatlarını çalan çift, ömür boyu hapis cezası aldı.

Çocuklarının hayatlarını çalan çift, ömür boyu hapis cezası aldı.

Louise Ann ile Davin Allen Turpin hemen tutuklandı. Duruşmalarda ikisi de çok üzgündü. Sürekli ağlayıp çocuklarının başına bir zarar gelmesinden korktuklarını söyleyerek özür dilediler. Aç bırakma, çocuk ve yetişkin bireylere işkence, yatağa zincirleme, çocuklarının bakımlarının aksatılması, dış dünya ile bağlarının koparılması, suistimal gibi 14 ayrı suçlamanın hepsinden suçlu bulundular ve şartlı tahliye ihtimali olmaksızın 25 yıl hapis cezasına çarptırıldılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
19
5
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın