Görüş Bildir
Haberler
Bir Daha Hamburger Yemeyeceğinize Eminiz! Kurbanlarından Hamburger Yapıp Satan Seri Katil: Joe Metheny

Bir Daha Hamburger Yemeyeceğinize Eminiz! Kurbanlarından Hamburger Yapıp Satan Seri Katil: Joe Metheny

13.08.2022 - 15:02

Çoğu insan hamburger yemeye bayılır. Eh, hamburgerin epey güzel lezzetli olduğu aşikâr. İçindeki sebzelerin tazeliği, peynirin ve sosların mükemmel uyumu, etin lezizliği... Ancak bir hamburgerci var ki onun kullandığı et hepsinden farklı. Joe Metheny, kurbanlarının etini intikam ateşiyle pişirip hamburger yapıyor ve onları insanlara satıyor! Bu kan dondurucu seri katilin hikâyesi içinizi ürpertecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıkıntılı bir aile ve sorunlarla dolu bir çocukluk.

Sıkıntılı bir aile ve sorunlarla dolu bir çocukluk.

1953 yılında altı kişilik bir ailede doğan Joe, ilgisiz bir anne ve alkolik bir babaya sahipti. Joe, henüz altı yaşındayken Joe'nun babası trafik kazasında hayatını kaybetmişti ve annesi tüm çocuklarla ilgilenmek zorunda kalmıştı. Ancak annesi tek başına çocukların hepsine bakamadı. Bu nedenle Joe, yaşamını farklı koruyucu ailelerin yanında sürdürdü ve hiçbir zaman normal bir çocukluk geçiremedi. 19 yaşına geldiğinde orduya katıldı ve orada her şey iyice kötüleşti. Yasa dışı madde kullanmaya başladı ve bağımlı oldu. Askerliği bittiğinde eve dönmek yerine sokaklarda evsiz gibi yaşamaya başladı.

Hayata zar zor adapte olsa da her şey yolunda gibi görünüyordu.

Hayata zar zor adapte olsa da her şey yolunda gibi görünüyordu.

Sonunda bir kereste fabrikasında kamyon şoförü olarak işe başlamıştı. Üstelik birlikte yaşayacağı bir eş de bulmuştu. Ardından çocukları olmuştu. Bağımlılıkları hariç hayatı iyi devam ediyor gibi görünüyordu. Ta ki bir gün eşi ve çocuğu onu terk edene kadar. Eşi, çocuğunu da alıp bir uyuşturucu satıcısıyla kaçmıştı ve seks işçisi olmuştu. Bunu altı ay sonra öğrenen Joe, üzüntüden ve sinirden deliye dönmüştü. Artık çocuğu devlet korumasındaydı ve sabıkalı olduğundan onu yanına alması imkânsızdı. Joe, her yerde eşini ve onun birlikte kaçtığı adamı arıyordu. Herkese onları soruyordu. İlk kurbanları sorusuna cevap vermeyen insanlardı. Bilgi sakladıklarını düşünerek iki evsizi oldukları yerde öldürmüştü. Gece boyunca orada beklemişti. Ardından bir seks işçisini, bir başka adamı ve bir diğerini derken yedi saat içinde tam beş kişinin canını almıştı. Bütün cesetleri nehre atarken buna şahit olan bir balıkçıyı fark etmişti ve onu da aynı şekilde öldürmüştü.

Polise yakalanması uzun sürmedi ancak...

Polise yakalanması uzun sürmedi ancak...

Vahşi ve kanlı gecenin ardından iki hafta sonra Joe yakalanmıştı ancak deliller yetersizdi, bu yüzden sadece 1,5 yıl hapiste yatmıştı. Eski iş yerinde çalışmaya başlamıştı ve hâlâ eşi ile kaçtığı adamı aramaya devam ediyordu. Bu nedenle şirketin arkasında yaşamaya başladığı karavana seks işçileri çağırmaya başlamıştı. Eski eşinin bunlardan biri olabileceğini düşünüyordu. Boş zamanlarında da cesetlerden nasıl kurtulabileceğini düşünüyordu. En sonunda aklına kan donduran, zalimce bir fikir gelmişti. Bu fikir, bedenleri parçalarına ayırıp cesetlerin bir kısmını gömmek ve kalan kısmını yemekti.

Dehşet dolu fikrini uygulamaya başladı.

Dehşet dolu fikrini uygulamaya başladı.

Bir gün karavanına iki seks işçisini çağırdı ve onları öldürdü. Ardından cesetlerini dolaba koyabileceği şekilde parçaladı. Bir süre sonra kendine küçük bir stant aldı. Burada domuz etinden hamburger yapıp satıyordu. Sonra aklına dâhiyane (!) bir fikir gelmişti. Kurbanlarının etlerini domuz etiyle karıştırarak pişirmeye başladı! Bu karışımla hamburger satışları artmıştı. Durum böyle olunca kurbanlarının etleri hızla tükeniyordu ve yeni etlere ihtiyaç duyuyordu. Bu amaçla karavanına yeniden bir seks işçisi çağırdı ama kendisini ele verecek bir hata yaptı.

Ufak bir hatası onu ele verdi.

Ufak bir hatası onu ele verdi.

Kadını tam olarak kontrol altına almamışken başka bir işle ilgileniyordu ve kadın da bunu fırsat bilerek hemen kaçtı. Kadının ardından koşmaya ve onu yakalamaya çalışan Joe ise ona yetişememişti. Kadın bir benzin istasyonuna ulaşarak hemen polislere durumu haber verdi. Olay yerine ulaşan polisler Joe Metheny'yi hemen tutukladı. Joe hiç itiraz etmemişti, elleri başının üzerinde polislerin onu almalarını bekliyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Karımı ve onun sevgilisini öldüremediğim için üzgünüm."

"Karımı ve onun sevgilisini öldüremediğim için üzgünüm."

Joe hiçbir zorluk çıkarmadan ve hiçbir pişmanlık göstermeden her şeyi itiraf etti. Neden bunları yaptığını, cesetleri nereye gömdüğünü detaylarıyla anlattı. Acımasız bir canavar olarak görülen Joe Metheny, eşini ve birlikte kaçtığı adamı bulamadığı için kızgın olduğunu ve onlara ne kadar çok öfke duyduğunu dile getiriyordu. Onları bulabilmeyi ve öldürmeyi diliyordu.

"Artık yol kenarında et yerken dikkat edersiniz."

"Artık yol kenarında et yerken dikkat edersiniz."

Joe, yaptığı bütün caniliklerden dolayı 1998 yılında çıktığı mahkemede idam cezasına çarptırıldı. Mahkemede tüyleri ürpertecek sözler söylüyordu. 'Artık yol kenarında yemek yerken dikkat edersiniz. Yediğiniz şey bir insan eti olabilir.' diyerek alay ediyor ve kahkahalarla gülüyordu. Yaptığı iğrençlikleri pişkince anlatıyordu. Bir süre sonra idam cezası, iki müebbet hapis cezasına çevrildi. 2017 yılında ise hücrede ölü olarak bulundu. Joe, caniliklerle dolu hayatını doğal yollarla kaybetmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
3
2
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Mani

Gercek Sweeney Todd kendisi

Ayfer ayfer

Bu olay bana manisa kırkağaç ta ki olayı hatırlattı tecavüz edildim öldürülen mustafayı öldüren kişi bir esnaf tı ve lokantası vardı çocuğu parçalayıp lokan... Devamını Gör