Görüş Bildir
Haberler
Her Zaman Depresif Hisseden İnsanların Yaşadıkları 10 Durum

Her Zaman Depresif Hisseden İnsanların Yaşadıkları 10 Durum

Yalnız olmak istemek.

İnsanlarla iç içe olmaktan her seferinde kaçınırlar, yalnız olmak için çaba sarfederler. Genelde odalarında tek başına takılmayı tercih ederler. Akraba ziyaretleri, arkadaş buluşmaları, aile içi sohbetlerden kaçınmaya çalışırlar çünkü bunalırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tartışmalardan kaçınmak.

Her türlü tartışmalardan kaçmak isterler çünkü tartışmalar onları derinden etkiler, üzer. Bu dönemlerde kendilerini savunamazlar ve hep suçlu hissederler, sinirlerini ağlayarak yatıştırırılar.

Sonu olmayan huzursuzluk.

Ne yaparsa yapsın, huzursuz hissederler ve kurtulamazlar. Belkide en büyük sorun, bu huzursuzluğun sebebinin olmamasıdır, her zaman üzgün hissetmek, ne yaparsa yapsın gitmemesi fazlasıyla insanı mutsuz eder.

Dikkat bozukluğu.

Dikkat bozukluğu yüzünden işinde, okulunda verimli olamamakla beraber, fazlada unutkanlardır.  Bunlarla beraber kafa karışıklığı, umutsuzlukla da baş eder depresif insanlar.

Ne yaparsa yapsınlar hayattan zevk alamama

Eskiden severek  yaptıkları hobileri, bu zamanlarda onları mutlu etmez. Ne yaparlarsa yapsınlar hep üzgün ve huzursuz hissederler.

İnsanlarla ilişkilerde zorlanma.

İnsanları anlayamazlar böylece insanlardan uzaklaşırlar. Arkadaşlarıyla aralarına mesafeler koyarlar. İnsanların bu umursamaz davranışları onları bıktırır. Çünkü insanlar o mutsuzken bunu umursamazlar  ve umursuyormuş gibi davranırlar, Hiçbiri ne hissettiğini düşünmez, destek olmaz. Böylece depresif insanlar, insanlardan uzaklaşmaya çalışır ve yalnızlığı tercih eder.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karamsarlık.

Geleceğe karşı umutları yoktur, sanki her zaman başarısız ve huzursuz olacak gibi hissederler. Her şeye olumsuz yönde bakarlar ve yaşamlarını olumsuz etkilerler.

İnsanlara karşı olan güvensizlikler.

İnsanlarla geçmişte  yaşadıkları sorunlar yüzünden, hiçbir insana güvenemezler ve bu yüzden insanları sorgulamak isterler, kanıt ararlar.

Normalden fazla uyuma veya az uyuma.

Uykusu olsa bile uykuya dalamazlar veya tam tersi olarak yorgun olmasalar bile 9-10 saat uyuyabilirler.

Hayatın yaşamaya değer olmadığı düşüncesi.

Bir an önce hayatlarını sonlandırmak isterler, yaşamanın hiçbir zevki ve değeri olmadığını düşünürler. Haksız da sayılmazlar, çünkü hayat menfaatleri için yaşayan insanlarla doludur. Eğer onlar gibi hareket etmezsen hiçbir zaman hakettiğini yaşayamazsın ve umutsuz olursun.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın