Görüş Bildir
Haberler
Her Şey Umutla Başlar, Bu Ay Umut Ayı Olsun! Ağustos Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

Her Şey Umutla Başlar, Bu Ay Umut Ayı Olsun! Ağustos Ayında Burcunu Neler Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
01.08.2021 - 12:54

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Temmuz ayını ne yazık ki çok güzel enerjilerle uğurlamadık, içimiz yandı, ciğerlerimiz yandı, Ağustos ayına korkan, endişeli gözlerle bakıyoruz, daha fazlası mı olacak, yine canımız mı yanacak diye. Umut etmeye, inanmaya korkuyoruz, hevesimiz de yok. 

Ancak bu bir çözüm değil, çünkü umut etmeden hiçbir şeyi yeşertemeyiz, inanmadan hiçbir şeyi gerçekleştiremeyiz. Ne olursa olsun güçlü kalmadan, derin bir nefes almadan devam edemeyiz, o yüzden bu ay umut ayı, bu ay içimizdeki umutları yeşertme ayı olsun. 🌱🙏

Gelelim etkilerine, bu ay gökyüzünde kendi burcunda seyreden ve güçlü olan gezegenlere 2 kişisel gezegen daha ekleniyor, Merkür Başak burcuna, Venüs de Terazi burcuna geçerek hem akılcı, planlı, rasyonel konulara hem de gönül ilişkilerine destek olmaya geliyor.💜Biraz nefes aldıracak bu geçişler.  🙏

Bu ayın dolunayı yine Kova burcunda, geçtiğimiz Temmuz ayının da dolunayı Kova burcundaydı. Bu kez hesaplar açılmamak üzere kapanacak, son derecesinde, kritik, ancak Jüpiter destekli. Yani kriz gibi gördüğümüz konuların aslında fırsat ve şans olduğunu sonradan anlayacağız. 🌕Defteri kapatıp Eylül’e aklı selim gireceğiz.

O zaman hazırsak yükselen burcumuza göre bizi neler bekliyor bakalım, önceliğiniz yükselen burcunuz olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliği Yükselen Burcuna Vermeyi Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşk hanen hareketleniyor Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Ayın hemen ilk gününde yani 1 Ağustos’ta Güneş ve Merkür Aslan burcunda yani senin 5. Evinde kavuşuyor, normalde sevdiğimiz, beklediğimiz bir kavuşum olsa dahi bu kez bir miktar zorlu bir görünümü var, çünkü 2 Ağustos’ta bu kavuşumun karşısında Satürn yer alacak. Kendini biraz özellikle aşk, hobiler alanında ve kendini parlatmak istediğin, öne çıkmak istediğin konularda zorlanmış, kısıtlanmış hissedebilirsin. Bir karar vermen gerekebilir, koşullar seni rasyonel bir karar vermeye itebilir. Devamında 4 – 7 Ağustos arasında da bu kez Uranüs ile biraz sert bir açısı var Güneş ve Merkür’ün, demem o ki Ağustos’un ilk haftasında karar vermek, rasyonel olmak, kendini ortaya çıkarabilmek için biraz atak davranmak durumundasın sevgili Koç. Uranüs de ani gelişmelere gebe, bu aşamada aldığın kararlara dikkat et, sağduyuyu elden bırakma, fevri davranma. 

Bu karmaşık haftanın arasında 3 Ağustos’ta özellikle kariyer ve para alanlarında güzel bir gelişme de bekliyor seni, beklediğin bir prim, emeklerinin karşılığı bir zam veya iş arayışındaysan maddi olarak da içine sinecek bir iş karşına çıkabilir. 

Ve yine aşk evinde 8 Ağustos’ta belki bir nebze nefes aldırması mümkün bir Aslan Yeni Ayı var, bu aniden gelişecek bir durum, yeni bir başlangıç olabilir çünkü Uranüs tesirli bir yeni ay yine, bir anda karşına çıkacak bu durumda yine yukarıda yaptığım uyarıyı tekrarlamak isterim, sağduyulu ol, aceleye getirme, ilk haftayı atlattığında daha doğru karar verebilirsin. Özellikle 16 Ağustos sonrasına bırakman faydalı. Yapı olarak aceleci olduğun için bu uyarıyı yapmak istedim :)

12 Ağustos’ta Merkür iş, güç, meslek hanene yani Başak burcuna giriyor, kendi yönettiği burç olduğu için de güçlü. İlk hafta gündeminde olan bazı kariyer konuları ile ilgili imzaların, iletişimlerin, konuşmaların olabilir, karar verebilirsin veya halihazırda var olan işin ile ilgili yeni olumlu gündemlerin olabilir. Biraz da fazla çalıştırabilir seni bu geçiş sevgili Koç.

16 Ağustos’ta Venüs ilişkiler hanene giriyor, bu oldukça güzel bir geçiş senin için sevgili Koç zira Venüs Terazi burcunun ve 7. evin yöneticisi olduğu için oldukça güçlü burada, bu yeni bir ilişki getirir, ilk hafta gündemde olan ani aşklar şayet düzgün ilerlediyse adı konur artık, var olan ilişkin de boyut atlayabilir, evli isen evliliğinizde romantizm rüzgarları esebilir. Aynı zamanda bu bir ortaklığın da başlangıcı olabilir senin için. 

22 Ağustos’ta bu yaz ikincisini yaşayacağımız bir Kova Dolunay’ı var, geçen ay ilkini ilk derecesinde yaşamıştık, bu kez 29 derecede, yani bir miktar zorlu görünse de hemen yanında Jüpiter olduğu için de şanslı ve koruyucu. Özellikle kariyerin, hedeflerin, ideallerin, arkadaşlıkların adına güzel gelişmelerin olabilir, kendini gösterebileceğin işler yapabilir, adını daha fazla kitleye duyurabilirsin bu dolunayla. Ayın başlarında bir miktar geren konular tatlıya bağlanır, aynı zamanda Temmuz ayından beri gündeminde olup sürüncemede kalmış temaların için artık son nokta konur ve netleşir, senin için şanslı, net, görünür bir dolunay bu sevgili Koç.

23 Ağustos’tan itibaren de Güneş Başak burcuna geçerek seni yeniden çok çalıştıracak, özellikle iş hayatında seni parlatacak, öne çıkaracak gelişmeler olması mümkün. Bu ay işin, mesleğin, kendini gösterebileceğin alanlar çok ön planda sevgili Koç.

30 Ağustos’ta Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle de özellikle Eylül ayı ile birlikte ilişkin, varsa ortaklıkların çevreye daha çok duyurulacak, ilişkinle veya evliliğinle ilgili güzel haberler verebilirsin çevrene. 

Evet sevgili Koç ve özellikle Yükselen Koç, umarım güzel haberler aldığın, şahane başlangıçlar yaptığın yaza yakışır bir ay olur senin için.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini dönüştürüyorsun Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Ayın hemen ilk gününde Satürn tarafından biraz zorlanacak bir Merkür Güneş kavuşumu var, senin hem ev yuva hem de kariyer alanlarında tesiri olacak bir görünüm bu, kendini özellikle kariyer alanında biraz zorlanıyor hissetsen de rasyonel düşünüp, doğru karar verirsen kariyerine olması gereken yönü de verebilirsin. Hali hazırda senin burcunda ilerleyen Uranüs de 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş Merkür kavuşumunu tetikleyecek, aniden verebileceğin bir karar, artık sıkışmış hissettiğin durumlar için özgürleşme fırsatı ve bir anda karşına çıkacak bir gelişme ile seni dönüşüme, değişime çağırıyor sevgili Boğa. Uzun zamandır vermek isteyip de veremediğin bir karar varsa, işte bu görünüm senin bam teline basacak diyebilirim. Sadece hızla hareket ederek sonunu düşünmeden değil, mantıkla ilerlersen zaten gelmekte olanı görür ve kendin için en doğru adımı da atabilirsin. Bu sert görünüm arasında bir yudum nefes etkisi verecek olan bir görünüm de var, 3 Ağustos’ta burcundaki Uranüs, 5. Evindeki Venüs ile çok güzel bir açı yapacak, aniden gelişecek bir aşk hikayesi, birden karşına çıkacak yeni bir ilişki de gündemde, araya sıkıştırabilirsin bunu :)

8 Ağustos’ta gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı’yla bu ilk hafta gündeminde olan konu için yenilenme, yeni bir karar, bir başlangıç yapman mümkün, hem kendini hem çevreni şaşırtman da mümkün, kolay kolay konfor alanını terk etmeyen sen bile bir yere kadar dayanabiliyorsun demek ki sevgili Boğa :) Bu dönüşüm ve yenilik özellikle kariyerin ve para kazanma biçiminle alakalı olabilir, bu vesileyle taşınabilirsin bile, hatta başka bir şehir bile gündeminde olabilir. Uranüs sana dönüştürücü bir şekilde dokunacak bu yeni ayla.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani senin aşk, hobiler, varsa çocuklarınla ilgili gündemleri barındıran 5. Evine giriş yapacak, çocuklarının eğitimi olabileceği gibi sen kendin de yeteneklerini ön plana çıkaracak ve sonrasında mesleğe dönüştürebileceğin bir eğitime başlayabilirsin sevgili Boğa. Bu alanda araştırmalar yapabilirsin, yeni bir şeyler deneyebilirsin. Bir bakmışsın hobi olarak başlayan, sonrasını düşünmediğin bir eğitim ya da bir karar, senin için dönüşümü başlatmış :) 

16 Ağustos’ta yönetici gezegenin Venüs, senin burcun gibi yöneticisi olduğu bir diğer burç olan Terazi burcuna giriş yapıyor ve oldukça da güçlü burada. İş, meslek, günlük rutinlerini temsil eden 6. Evine giriş yaparak sana çok güzel iş fırsatları çıkarabilir, var olan işinde maddi gelirini artıracak fırsatlar çıkarabilir, kendini daha fazla gösterebileceğin olanaklarla karşılaşabilirsin bu süreçte. 

22 Ağustos’ta Kova burcunda yani tam kariyer hanende bir dolunay var. Geçtiğimiz ayı da Kova burcunda bir dolunayla kapatmıştık, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde ve Jüpiter’den de destekli. Bu demek oluyor ki geçen ay sonlamasını beklediğin ancak tam neticeye ulaşmamış bir kariyer konusu, iş konusu gündeminde olduysa bu dolunayla artık son noktayı çok şanslı biçimde koyabilirsin. Yalnız burada en güvendiğin özelliğin olan “sabrı ve azmi” kullanmayı unutma. Zorlayıcı görünen her şeyin ucunda şanslı olacağını bil, değişim gerekiyorsa korkma değiş, Jüpiter sabırlı olduğunda sana desteğini verecek, aksilik zannettiklerin veya zorlandığını düşündüğün konuların aslında sürpriz ve şanslı gelişmeler getirebilme potansiyeli var, gözünü aç.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek 12 Ağustos’tan itibaren gündeminde olan konuları parlatacak. Bunların arasında aşk da var, kendini parlatabileceğin yetenekler de. Daha çok kendine güvenebileceğin ve ortaya çıkmak isteyeceğin, çok güzel bir geçiş bu, zaten bir toprak burcu olduğu için Güneş burada seni destekleyici. 

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, daha çok Eylül ayında meyvelerini alacağın bir geçiş bu, özellikle iş, meslek alanlarında kendini gösterebileceğin, belki sanatsal yeteneklerini parlatabileceğin, daha diplomatik ve sana uyum sağlayan koşullarla karşılaşabileceğin durumlar yaşayabilirsin. Bu ay karar verecek, Eylül’de de hayata geçireceksin diyebiliriz.

Evet Sevgili Boğa ve özellikle Yükselen Boğa, umarım çok güzel haberler aldığın, sana çok keyif veren bir ay olur.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aklından geçenlere dikkat et İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Ayın ilk haftası hem güzel hem de gergin açıların olduğu biraz nabzı yüksek enerjilerimiz var. İlk iki günü Güneş ve Merkür kavuşumda, Satürn de bu kavuşuma karşıtlık yapıyor, yani yakın çevren, iletişimde oldukların, kendinle ilgili vermiş olduğun bazı kararlar sana “emin misin?” sorusunu sordurabilir. Belki bir karar verdin ancak eyleme geçemedin, belki sınırlandın, belki iletişimde bazı zorluklar yaşadın, belki bazı gecikmeler oldu ve kararsız kaldın. İşte bu süreç kararsız kalmamanı söylüyor sana, karar ver, yolunda git, ruhunu ve içinden geleni dinle, etki altında kalma ve karar verdiysen vazgeçme demekte sana sevgili İkizler. Devamında 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş Merkür kavuşumu, bu kez Uranüs tarafından tetiklenecek, birden aklına gelen, bilinçaltında birdenbire uyanan ve seni huzursuz ederek karar vermen için zorlayan, biraz sıkıştırıcı ancak gerekli bir enerji bu. Çünkü kararsızlık senin sınavı biliyorsun sevgili İkizler, bu kez artık karar verme zamanı diyor sana gökyüzü. 

8 Ağustos’ta bu enerjilerin ardından sana yepyeni bir karar verdirip, aklını netleştirecek, çevreni değiştirmene belki fırsat verecek bir yeni ay var. Enerjileri zorlu olsa da bu hızlı gelişme sana sonrası için çok güzel bir kapı açabilir, gergin olmamaya ve kararsız kalmamaya dikkat et. Bu yeni bir eğitim de getirebilir sana, belki bir seyahatle vereceksin bu kararı, ancak zihnini berraklaştıracak bir yeni ay bu.

12 Ağustos’ta yönetici gezegenin Merkür, bir diğer yönettiği burç olan Başak burcuna geçerek zihnini aile hayatın, evinle biraz fazla meşgul edecek. Kendini de sorgulayacağın bir dönem olacak bu, aile içinde bazı çözülmesi gereken konular konuşulabilir, belki gündem sen de olabilirsin, aldığın bazı kararları paylaşman için doğru zamanlar sevgili İkizler.

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna yani senin 5. Evin olan aşk, meşk, keyif evine geçiyor ve sana böyle derin bir “oh be” dedirtiyor sevgili İkizler. Bu şayet bekarsan kalbini dolduracak çok güzel bir aşk getirebilir, var olan ilişkini veya evliliğini de alevlendirip, aşk dozunu yükseltebilir. Aynı zamanda kendini yeteneklerinle göstermek için de çok şahane bir etki, şayet ilgilendiğin bir hobin varsa bu geçişi onu parlatmak için değerlendirebilirsin.

22 Ağustos’ta ilkini geçtiğimiz Temmuz ayında yaşadığımız bir Kova dolunayı var, Temmuz’da ilk derecelerinde gerçekleşmişti, şimdi ise son derecesinde yani kritik bir derecede ancak Jüpiter’den de destekli. Bu da demek oluyor ki geçtiğimiz aydan beklediğin ancak sonuç alamadığın, neticeye ulaşması gecikmiş bir durumun varsa bu dolunayla netliğe kavuşacaktır. Özellikle yurt dışı, uluslararası konular, öğrenci isen akademik konular, üniversiteler veya ufkunu genişletecek eğitimler açısından çok şanslı. Seni ruhsal olarak da destekleyecek ve umutlarını yeşertecek bir dolunay bu. 

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek senin ev, yuva, aile ve yine kendi duygusal ihtiyaçlarını gündeme getirecek. Evinle ilgili belki taşınma, yer değiştirme veya ev hanesini ilgilendiren konularda gelişmeler söz konusu olabilir, odağın daha çok yuvan, evin. Aynı zamanda burası senin kendini duygusal olarak beslediğin yer, kendini daha iyi tanıyıp, ihtiyaçlarını daha iyi anlayıp duygusal olarak iyileşebilirsin de bu süreçte sevgili İkizler.

30 Ağustos’ta Merkür de Terazi burcuna yani 5. Evine giriş yaparak Venüs’e eşlik edecek, hobilerinle ilgili kendini ön plana çıkaracağın eğitimlere başlamak için çok güzel bir dönem, aynı zamanda flörtöz iletişimler ve konuşmalar için de şahane. Etkisini daha çok Eylül ayında hissedeceksin.

Evet Sevgili İkizler ve özellikle Yükselen İkizler, umarım çok güzel haberler aldığın, şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para kaynakların çoğalıyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Ağustos ayının ilk haftası hem fırsatlı hem de gergin enerjiler barındırıyor sevgili Yengeç, ilk iki gününde Güneş ve Merkür kavuşuyor, Satürn ise bu kavuşuma karşıt açı yapmakta. Bu özellikle para ve maddi konularda sana kendini sıkışmış hissettirebilir, kendine yeni para kaynakları bulmak için kolları sıvaman gerekebilir. Belki uzun zamandan bu yana maddi kaynaklarını artırmak için yollar arıyor olabilirsin veya para kazanma yöntemini değiştirmek gibi düşüncelerin olabilirsin. Sağduyuyu çok elden bırakmadan, sorumluluk alıp biraz daha fazla çalışman mümkün. Haftanın devamında 4 – 7 Ağustos arasında bu Güneş – Merkür kavuşumuna Uranüs’ten de uyarıcı bir açı olacak, ani gelişecek bazı durumlar para konularında sürpriz gelişmeler getirebilir sana. Aynı dönemlerde Venüs’le de güzel bir açı yapacağı için bu olumlu bir gelişme olabilir, sürprizlere kulağını açmanı tavsiye ederim sevgili Yengeç.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay yine para konuları açısından oldukça şanslı. Ancak burada dikkatli de davranmak lazım, parayı çar çur etmeden, harcamalara dikkat ederek ilerlemek önemli sevgili Yengeç, yeni fırsatlar açabilir sana bu yeni ay, dikkatli davranır aklını kullanırsan özellikle sonrası için güzel bir yatırım fırsatı bu. Şimdi para harcama değil, para kaynaklarını çoğaltma zamanı.

12 Ağustos’ta Merkür iletişim evin olan 3. Evine yani Başak burcuna giriş yapacak, bu yakın çevren, varsa kardeşlerinle ilgili bazı gündemler getirebilir sana. Aynı zamanda senin bizzat çevrenle iletişimini de artırabilir, bazı yeni eğitimlere başlayabilirsin, yakın çevrenden seni de ilgilendiren haberler alabilirsin. 

16 Ağustos’ta Venüs çok güçlü olduğu Terazi burcuna geçecek, bu senin ev, yuva, aile hanene keyifli, mutlu gelişmeler getirebilir, örneğin ev arıyorsan tam içine sinecek bir ev bulman ve taşınman mümkün, bu aynı zamanda kariyer alanında sana şans getirir, evlenmek veya ilişkini bir ileri boyuta taşımak için de güzel etkileri var bu geçişin. 

22 Ağustos’ta Kova burcunda son derecesinde bir Dolunay var, Temmuz ayının sonlarında da yaşadığımız Dolunay yine Kova burcunda gerçekleşmişti, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde. Zorlu görünse de hemen yanında bir Jüpiter olduğundan fırsat ve şans da getirebilecek bir dolunay. Özellikle geçtiğimiz aydan bu yana para, maddi konular, belki kredi, miras gibi konularda sürüncemede kalmış olan konular varsa, bu dolunay ile netliğe kavuşacaktır, üstelik de şanslı bir şekilde. Sadece biraz sabır ve bilinçli yaklaşım gerek, kriz gibi görünen konular fırsat olarak da dönebilir çünkü sevgili Yengeç.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek Merkür’e eşlik edecek ve yakın çevre iletişimlerini hareketlendirecek gibi görünüyor sevgili Yengeç. Aynı zamanda şayet bir eğitim düşünüyorsan bu süreci değerlendirebilirsin, sonrası için sana fırsat sunabilecek sürprizlere gebe olacaktır bu geçiş. 

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçecek, bunun tesirini daha çok Eylül ayında hissedeceğiz, ev, yuva, aile hanesinde bazı güzel gelişmeler olabilir, zihnin daha çok evinde olabilir, haneye güzel haberler gelebilir, bu haberler senden de çıkabilir sevgili Yengeç. 

Gördüğün gibi sevgili Yengeç ve özellikle Yükselen Yengeç, umarım kendini yenilediğin, şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini yeniliyorsun Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Ağustos ayı seni ilgilendiren epey bir gelişmeye gebe sevgili Aslan, ilk iki gününde Merkür ve Güneş kavuşumu var, karşısında da Satürn. Bu ilişkiler konusunda bir sınav vereceğinin işaretçisi sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan, tamam mı devam mı kararı verebilirsin, ilişkini bir üst boyuta da taşıyabilirsin, artık seni sıkıştırdığını düşünüyorsan kendinle ilgili bir karar da alabilirsin. Öte yandan Güneş Merkür kavuşumuna ev sahipliği yapacağın için aklın daha net, fikirlerin daha açık, düşüncelerin de gerçekleşmeye müsait. Ancak Satürn’ün etkisiyle kendini kısıtlanmış hissettiğin konular olacaktır, yolu bulabilmen için kendine dön ve sorgula, ani kararlar almak için doğru bir zaman değil bu. Devamında 4 – 7 Ağustos tarihlerinde kariyer hanende ilerleyen Uranüs de bu kavuşumu tetikleyecek ve sana ani, sürpriz bir gelişme getirecek. Artık seni sıkıştıran konularla ilgili birden yön değiştirebilirsin, aklına bir anda çok parlak bir fikir gelebilir. Bu güzel de olabilir ancak yine de çok fevri hareket etmeni önermem, olumlu olabilmesi için düşünerek hareket etmen mühim. 

8 Ağustos’ta senin burcunda gerçekleşecek bir Yeni Ay var, Uranüs etkili bir yeni ay, zaten gelişini ilk haftadan anlayacağın bir yeni ay bu. Senin için dönüşüm enerjisini çağırıyor, körü körüne tutunduğun şeyleri bıraktıracak güçte, güzel sürprizlerle aklını da çelecektir. Kendini tümüyle yenilemek için güzel bir enerji bu, direnişe geçer, seni artık zorluyor olsa da sırf alışkanlıktan vazgeçemediğin şeylere tutunmaya devam edersen bir miktar zorlayıcı olur, çünkü senden yenilenmeni istiyor bu yeni ay sevgili Aslan.

12 Ağustos’ta Merkür senin burcundan artık çıkarak Başak burcuna geçiyor, bu para konularını hareketlendirecek demektir. Belki yapacağın yeni anlaşmalar, alacağın bazı kararlar para konularında yeni başlangıçlar yaptırabilir sana. Merkür burada güçlü, ince eleyip sık dokuyacağın bazı konularla para kaynaklarını artıracak fikirler bulman mümkün sevgili Aslan. 

16 Ağustos’ta Venüs yakın çevren, kardeşlerin, iletişimini temsil eden 3. Evine yani Terazi burcuna geçiyor, Venüs de burada güçlü. Yakın çevrenden çok güzel haberler alman, seni çok keyiflendirecek gelişmeler yaşaman mümkün. Venüs haritanda kariyer evini de yönetiyor, kariyerinle ilgili de olabilir bu güzel gelişmeler, iletişime geçtiğin insanlar sana maddi anlamda da fayda sağlayabilir.  

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, Temmuz ayının son haftasında da bir Kova dolunayı yaşadık, o ilk derecelerindeydi, şimdi ise son derecesinde, krizli bir derecede fakat hemen yanında da Jüpiter var, şanslı ve destekli. Temmuz ayında gerçekleşmesini beklediğin veya tamamlanmamış konular varsa, özellikle de ilişkiler veya evliliğinle ilgili bir konu netliğe bağlanmadıysa bu dolunayla sonuçlarını alacaksın. Belki adı konmamış bir ilişki artık ismini duyurabilir, şayet ilişkinde bazı problemler yaşıyorsan öyle ya da böyle netleştirip ilerlemen de mümkün. Fevri ve ani kararlarla değil, mantıkla hareket etmen önemli, detayları değerlendirerek olması gerekeni gerçekleştirebilirsin.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna yani senin para hanene giriş yapıyor, Eylül ayına kadar gündemin para konuların, bu ay zihnini epey meşgul edecek gibi görünüyor. Belki yeni bir gelir kaynağı, belki maddi bir gelişme gündemini meşgul edebilir. Bu iş değişikliği veya gelirinde artış sağlayacak bir gündem de getirebilir sana sevgili Aslan.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna yani Venüs’ün 16 Ağustos’tan itibaren gündemine getirdiği güzel konuları konuşmak için 3. Evine giriş yapıyor. Odağın biraz daha ilişkin, yakın çevren, düşüncelerin üzerinde olabilir, etkisini ağırlıklı Eylül ayında göreceksin tabi bu geçişin.

Gördüğün gibi sevgili Aslan ve özellikle Yükselen Aslan, umarım kendini yenilediğin, şahane haberler aldığın güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kartlar senin için dağıtılıyor Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Ayın ilk günlerinde senin için hem fırsatların hem de bir miktar gerginliklerin olabileceği, nabzı biraz hareketli geçişler var sevgili Başak. Öncelikle burcunda ilerleyen Venüs, 3 Ağustos’ta Uranüs ile çok güzel bir açı yapacak, bu sana aniden bir aşk fırsatı getirebilir, şayet bekarsan birden karşına çıkacak biri aklını çelebilir, halihazırda ilişkin varsa sürpriz bir ilerleme kaydedebilirsin, hiç hesapta olmayan bir para da geçebilir eline. Bu güzel haberi verdikten sonra ilk haftanın gergin enerjilerini de konuşalım, Güneş ve Merkür Aslan burcunda kavuşuyor Ağustos’un ilk günlerinde, bu kavuşuma Satürn’den yani seni 6. Evinden de bir karşıtlık var. Bu biraz sağlıkla ilgili bir uyarı niteliğinde, öte yandan seni bilinçaltında sıkıştıran, huzurunu kaçıran bazı duygular da gün yüzüne çıkabilir, ancak bunlar çöz diye çıkar, çünkü onları görmezden gelmişsindir ancak bazı şeyleri görmezden gelmek bazen çözüm olmaz, bilmek ve üstüne gitmek gerekir. Bu özellikle iş, meslek hayatınla alakalı olabilir, seni sıkıştırmış ve zorlayan konularda sorumluluk alıp adım atman gerekebilir sevgili Başak. Hemen arkasından Uranüs de bu alanı tetikleyecek, yalnız sen Venüs’ten ötürü destek aldığın için gergin enerjiler seni teğet de geçebilir.

8 Ağustos’ta Aslan burcun yani 12. Evin olan bilinçaltı, korkular, derinlere attıkların, kendine sakladıklarınla ilgili hanende bir yeni ay var, yine Uranüs ve Satürn etkisi de devam ettiği için ilk hafta kafanı kurcalayan, seni biraz huzursuz eden konularla ilgili yepyeni adım atabilirsin, kendini fark edebilirsin, bu yeni ay özellikle kendini dinlemek için çok verimli sevgili Başak. Sen Merkür çocuğusun, rasyonelsin, akılcısın, ancak duygular, bilinçaltından gelenler, yani elle tutulamayan bazı ihtiyaçlar da görülmek ister bazen. İşte bu yeni ay bunları ortaya çıkarabilir, sana şifa olabilir.

12 Ağustos’ta yönetici gezegenin burcun yerine yani Başak burcuna geliyor, senin iletişimini artırıyor sevgili Başak. Daha çok kendine odaklanacağın, kendinde bulduğun şeyleri ortaya çıkaracağın, hem konuşacağın hem de bol bol anlatacağın bir süreç olacak. Kendinle ilgili bazı kararlar alabilirsin, yeni fikirler bulabilirsin, aklında geçenleri artık düzgün bir plan ve stratejiyle hayata geçirmek için adım atabilirsin. Yönetici gezegenin, kartları senin için dağıtıyor sevgili Başak.

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna yani senin para, pul hanen olan 2. Evine giriş yapıyor. Bu çok güzel bir geçiş, özellikle maddi anlamda güzel fırsatlar, gelirinde ufak da olsa artış, para kazanmanın keyfini çıkarmak, emeklerinin karşılığını almak anlamında senin için çok avantajlı bir süreç. 

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, Temmuz ayını da bir Kova dolunayı ile kapatmıştık, o ilk derecelerinde idi, şimdi ise son derecesinde olacak, bu da Temmuz ayında özellikle iş, meslek, ofis ortamında netleşmesini beklediğin ancak sonuç alamadığın bir konu var ise netleştireceğinin işareti. Temmuz’dan bu yana sürüncemede kalmış konular için artık aydınlık ve netlik zamanı, öte yandan da karar zamanı tabii.

23 Ağustos’ta ise Güneş Başak burcuna geçiyor, şayet bir Güneş Başak olarak okuyorsan şimdiden doğum gününü kutlarım sevgili Başak! Yükselen bir Başak isen bu geçiş senin için de şahane elbette, 1. Evinden geçerken seni parlatacak, dışarıda daha fazla dikkat çekmeni sağlayacak, kendini ön plana çıkarmak istediğin her türlü konu için seni destekleyecek bu süreç.

30 Ağustos’ta Merkür senin burcunu terk ederek Terazi burcuna geçecek, bu daha çok Eylül ayında hissedeceğin bir tesir, yine para, pul konuların, sahip olduğun kaynakları değerlendirmek için düşünceler, fikirler ve para kaynaklarını artıracak iletişimler için güzel bir geçiş olacak.

Evet Sevgili Başak ve özellikle Yükselen Başak, umarım güzel haberler aldığın, çok mutlu bir ay geçirirsin, tekrar mutlu seneler dilerim sana!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk kapını zorluyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Ağustos ayının ilk günlerinde para ve gelecek planları yönünden hem fırsatların hem de bazı kısıtlamaların olabileceği sürpriz gelişmeler bekliyor seni sevgili Terazi. Aslan burcundaki Güneş Merkür kavuşumuna Satürn ve Uranüs’ten gelen açılar, ilk hafta biraz gergin ve ani gelişmelere gebe. Maddi anlamda çok risk almanı önermem, ancak para kaynaklarını artırabileceğin olanaklar da söz konusu, ayrıca kariyer ve gelecek planlarınla ilgili kendini kısıtlı hissettiğin konularda sana nefes aldıracak bazı sürpriz ve ani gelişmeler de yaşayabilirsin. 3 Ağustos’ta Uranüs’ün yönetici gezegenin Venüs’e yapacağı olumlu açıdan özellikle maddi anlamda güzel sürprizler elde edebilirsin.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda yine Uranüs’ten sürpriz etkili bir yeni ay var. Özelikle gelecek planların, kariyerinden elde edeceklerin, sosyal çevren bu sürpriz fırsatlar çıkaracak yeni aydan nasibini alacak, sadece sağduyulu ol ve kriz veya sorun olarak görme, buradan sana şans getirecek gelişmeler de yaşayabilirsin. Yeni bir adım atabilir, yepyeni bir sosyal çevreye girebilir ve ani gelişecek durumlarla gelirini de artırabilirsin.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani 12. Evine giriş yapıyor, burası gizli, arka planda kalan, bizim bile görmediğimiz, bilinçaltımızı tetikleyen alan, buralarda hareket eden Merkür bilinçaltını hareketlendirecektir. Kendinden bile sakladığın bazı konular sana kendini hatırlatabilir bu geçişle, ayrıca bazı sırlar da duyabilirsin, haberin olmayan bazı konuları öğrenebilirsin. 

16 Ağustos’ta senin için çok şanslı bir dönem başlıyor sevgili Terazi, kendini gerçekten Terazi gibi hissedeceğin bir süreç başlıyor çünkü yönetici gezegenin Venüs senin burcuna giriş yapıyor. Bu sana kendini çok iyi hissettirecek, daha uyumlu, daha diplomatik, çok daha iyi ve güzel hissedebilirsin kendini bu geçişle. Şayet hayatında biri yoksa aşk bu kez yüksek ihtimalle kapından pencerenden ayrılmayacak, hali hazırda bir ilişkin varsa romantizm zirve yapabilir. Hem iş hem de özel hayatın bu güzel geçişten nasiplenecek. Yapmak istediklerin için adım at, kendini ortaya çıkar, Venüs senin gezegenin, sana kıyaklarını bırakmadan gitmez.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bu yılın 2. Dolunayını yaşayacağız, Temmuz ayını da bir Kova dolunayı ile kapatmıştık, o dolunay ilk derecelerde idi, bu ise son derecesinde yani kritik bir derecede ancak Jüpiter’den de destekli bir dolunay olacak. Özellikle aşk konularında bazı netleşmemiş konular varsa, bazı söylenmemiş sözler varsa, atılmamış adımlar varsa hepsi bu dolunayla netliğe kavuşacak. Temmuz’da gerçekleşmesini beklediğimiz, yarım kalan konular kendini bu dolunayla tamamlayacak, Jüpiter’den de destekli olduğu için çok güzel, aşk yönünden de oldukça şanslı sevgili Terazi, halihazırda Venüs’ü de burcunda ağırlarken bu dolunay sana güzel haberler getirecek.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçerek senin bilinçaltına attığın konuları ve arkandan dönen, haberin olmayan durumları güneş gibi aydınlatacak, er ya da geç ortaya çıkan gerçekler senin için işte bu Güneş Başak geçişini bekliyor. Kendini de dinleyip, bilinçaltının farkına varabilirsin bu geçişle. Korkularınla yüzleşip üstüne gidebilirsin, hatta onları yenebilirsin de. Güneş seni bu alandan geçerken koruyacak sevgili Terazi.

30 Ağustos’ta Merkür’ü de burcunda ağırlamaya başlayacaksın, bu daha çok tesirini Eylül ayında hissettirecek, bol bol iletişimde olacağın, bol bol konuşacağın ve haberler alacağın bir sürece giriş yapıyorsun Ağustos biterken.

Evet sevgili Terazi ve özellikle Yükselen Terazi, umarım çok güzel haberler aldığın, şahane bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Hayatına yeni bir yön veriyorsun Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Ağustos ayının ilk günlerinde hem kariyer hem de ilişki alanında seni bekleyen gergin, ani, sürprizli gelişmelerin var sevgili Akrep. Aslan burcunda gerçekleşecek Güneş Merkür kavuşumu senin kariyer evinde, tam karşısında ise Satürn olacak ve seni kariyer alanında bir karar vermeye, sorgulamaya itecek. 7. Evinde yer alan Uranüs de önce Venüs ile sana aşk konusunda fırsat, sürpriz gelişmeler sunarken, kariyer alanında da yeni, sürpriz, ani gelişmeler getirerek seni şaşırtabilir. Her türlü fırsata gebe bir hafta, sabrını kontrol eder ve mantığınla hareket edersen bu süreci lehine çevirip çok güzel fırsatlar elde edebilirsin sevgili Akrep.

8 Ağustos’ta yine kariyer evinde bir yeni ay var, Uranüs’ün etkisi henüz geçmediği için kariyer alanına yepyeni bir yön vermen, dönüşmen, değişmen mümkün. Belki gelişen ani fırsatlarla yeni bir adım atman, belki çok farklı bir kariyere yönelmen de olası. Seni parlatacak ve öne çıkaracak bir yeni ay bu, yeter ki konfor alanından çıkmaya ve bireyselliğini ilan etmeye niyet et, sabit ve seni sıkıştıran enerjilere körü körüne tutunma. Kendini öne çıkar.

12 Ağustos’ta Merkür güçlü olduğu Başak burcuna geçiş yapıyor, yavaş yavaş geleceğin ile ilgili planlar yapmaya başladığın, bazı kararlar aldığın, yeni fikirler bulduğun bir süreç senin için, çevren genişleyebilir, sana kariyer alanında fayda sağlayacak önemli tanışmalar elde edebilirsin bu süreçte. Merkür Başak burcunda analitik düşünür, planlama yapar, senin için de bu geçiş geleceğini planlamak ve yatırım yapmak için bulunmaz bir fırsat sevgili Akrep.

16 Ağustos’ta Venüs 12. Evine yani Terazi burcuna giriş yapacak, bu biraz gizli kapaklı aşkların göstergesi, arka planda dönen, gizlenen, belki de sana platonik olarak vurgun birilerini öğrenebileceğin bir süreç :) Hali hazırda bir ilişkin varsa kendini çok fazla adamamaya, fedakarlığı abartmamaya dikkat et, buradaki Venüs kendini kaybedebilir çünkü. İlişkin yoksa da dediğim gibi gizli saklı ilişkilere çekilmen olası, yalnız dikkat et, sonrasında tadını kaçıracak durumlara sokma kendini sevgili Akrep.

22 Ağustos’ta Kova burcunda dolunay yaşayacağız, Temmuz ayının son haftasında da bir Kova dolunayı yaşadık, o ilk derecelerindeydi, bu ise son derecesinde, biraz kritik ve krizli bir derece olmakla birlikte Jüpiter desteği de var. Bu da demek oluyor ki Temmuz ayında çözüme tam da ulaşmamış, evinle, ailenle, hanenle ilgili bir konu var ise veya çözülmemiş ama senin için kriz yaratan bir durum var ise çözüme kavuşacak, netleşecek ve nihayete erecek, Jüpiter de bu duruma olumlu bir destek verecek, tabi krize odaklanıp büyütmezsen, çözmeye niyet edersen.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna yani senin gelecek planların, ideallerinle ilgili 11. Evine giriş yapıyor sevgili Akrep, Merkür burada zaten 12 Ağustos’tan itibaren senin zihnini, aklını bu alana yönlendirmişti, şimdi karar verme ve gerçekleştirme süreci. Hayaller, umutlar, sana mutluluk verecek gelişmeler bu Güneş Başak geçişiyle karşına çıkabilir, onları hayalde bırakmayıp hayata geçirecek fırsatlar yaratabilir ve kendini sosyal çevrene gösterebilirsin sevgili Akrep.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiş yaparak daha çok Eylül ayında etkisini hissedeceğin bir bilinçaltı temizliğine gidecek, kendinle konuşacak, bazı sakladığın konuları hatırlayacak, gizli saklı olan bazı sırları deşerek öğrenebileceksin bu geçişle.

Evet Sevgili Akrep ve özellikle Yükselen Akrep, umarım çok güzel başlangıçlar yaptığın harika bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kariyer basamaklarını tırmanıyorsun Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Ağustos ayının ilk haftasında kariyer alanında hem fırsatların hem de bir miktar sıkışmışlık hissinin bir arada olacağı, enerjisi gelgitli açılarımız var. Öncelikle çalışma, iş, meslek evinde seyahatte olan Uranüs, kariyer evinde seyreden Venüs ile çok güzel bir açı yapacak 3 Ağustos’ta, bu sana ani, güzel, beklenmedik şans ve fırsatlar getirebilir, günlük bir uğraşın senin kariyerin haline gelebilir, mesleğinde görünürlüğün artabilir, beklemediğin bir terfi, yükselme, prim gibi sürpriz bir gelişme olabilir senin için. Ancak ilk hafta Güneş Merkür kavuşumuna Uranüs ve Satürn sert açı da yapacak, bunun meali özetle şu, yapmak istediklerinle şu an hayatta kendini mahkum ettiklerin arasında ciddi bir uçurum varsa, seni sıkıştıran, zorlayan, miadı dolduğu halde atmadığın adımlar varsa işte bunlar kendini çok hissettirebilir, sen fırsatları ve karşına çıkan ihtimalleri iyi analiz et, düşün, değerlendir. Sen özgürlüğü seversin, kendini gösterebileceğin fırsatların peşinden koş. 

8 Ağustos’ta Kova burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay da zaten bu tesirlerle gelecek, senin ufkunu genişletecek, seni daha özgür, daha ruhsal olarak kendini iyi hissedeceğin alanlara yönlendirmek isteyecek. Belki daha farklı yeni başlangıçlar yapman için de fırsatlar çıkaracak, bu yurt dışı olabilir, ufkunu açacak bir eğitim olabilir, yazdığın çizdiğin bir şeyler varsa onun yayınlanmasıyla genişleme fırsatı olabilir, ruhsal olarak sane kendini özgür hissettiren her ne ise peşinden gitmelisin bu yeni ayda.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani senin kariyer evine giriş yapıyor sevgili Yay, bu yeni imzalar, sözleşmeler, belki kariyerinle ilgili yeni kararlar getirebilir sana. İş arayışındaysan bu dönem görüşmelerin hızlanabilir, şayet çalışıyorsan başka yerlerle görüşmelerin artabilir, işini değiştirebilir veya kariyerinle ilgili yeni bir karar alabilirsin.

16 Ağustos’ta Venüs güçlü olduğu Terazi burcuna geçtiğinde ise sana geleceğinle ilgili güzel haberler alabileceğin, daha umutlu hissedebileceğin, sosyal çevrende daha çok parlayabileceğin fırsatlar getirebilir. Genişleyen çevren sana yeni aşk fırsatları da getirebilir bu dönemde, zaten Terazi burcunda Venüs aşk yönünden oldukça şanslı bir süreç. Çevrenle daha uyumlu, daha diplomatik ilişkiler kurabileceğin ve sana şans getirecek karşılaşmalar yaşayabileceğin bir geçiş.

22 Ağustos’ta Kova burcunda yani iletişim ve yakın çevrenin temsilcisi olan evinde bir dolunay var. Geçtiğimiz Temmuz ayında da Kova dolunayı geçirdik, bu kez son derecesinde ve Jüpiter’den de destekli, bu da demek oluyor ki Temmuz ayında beklediğin ancak sonuca ermemiş konuların artık netleşeceği bir süreç yaşayabilirsin. Bu bir eğitim sürecinin tamamlanması olarak da etki edebilir, çok yakın çevrenle ilgili senin de gündemini meşgul eden konuları da netliğe kavuşturabilir. 

23 Ağustos’ta Güneş de Başak burcuna geçiyor ve yeniden gündemini kariyerin yapıyor sevgili Yay, 12 Ağustos’tan itibaren Merkür’ün bu alanı hareketlendirmesinin ardından Güneş de bu alana geçerek kariyer alanında seni parlatacak fırsatlar getirebilir, insanların seni duymasını, tanımasını sağlayacak gelişmeler yaşayabilirsin. Şayet halihazırda çalışmıyorsan bu dönemde seni öne çıkaracak fırsatlar elde edebilirsin. 

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçerek daha çok Eylül ayında tesirini hissedeceğin bazı gelecek planları, ideallerin ve hayallerinle ilgili bazı görüşmelerin, tanışmaların olabileceğinin habercisi. Çevren genişlemeye başlıyor, alacağın haberler geleceğini şekillendirmen için büyük olanaklar sunabilir sana. 

Evet sevgili Yay ve özellikle Yükselen Yay, umarım güzel haberler aldığın, şahane bir ay olur!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para kaynakların çoğalıyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Ağustos ayının ilk haftasında hem para hem de aşk konularında ani gelişen, sarsıcı, bir miktar da zorlu enerjiler hakim sevgili Oğlak. İlk gününde gerçekleşecek Güneş – Merkür kavuşumuna sırasıyla Satürn ve Uranüs’ten zorlayıcı etkiler var, bu senin para, pul hanende bir sıkışmaya ama Uranüs vesilesiyle de ani gelişen bir fırsata gebe, yani dişini sıkarsan, biraz da çıkacak fırsatlara gözünü açarsan şanslı etkileri var bu haftanın sana. Öte yandan Uranüs ve Venüs arasında 3 Ağustos’ta gerçekleşecek olumlu açı da şayet bekar bir Oğlak’san ani bir ilişki başlangıcına da gebe. Yani ilk hafta senin için epey hareketli sevgili Oğlak.

8 Ağustos’ta Aslan burcunda gerçekleşecek yeni ay da bu sürprizli etkileri bünyesinde barındırıyor, sana finansal açıdan şans getirecek fırsatlar, yeni başlangıçlar sunabilir. Belki gelirini artıracak bir yol bulabilirsin, ummadığın bir gelir elde edebilirsin, para kaynaklarına bir yenisini de eklemen mümkün.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçerek sana ufkunu genişletecek yeni eğitim fırsatları sunabilir, uzaklar, yabancı kuruluşlar veya hukuki meselelerle ilgili görüşmeler getirebilir, yayıncılık konusunda sana fırsatlar da sunabilir. Şayet öğrenci bir Oğlak’san akademik konularla ilgili de bazı görüşmeler ve gelişmeler mümkün bu süreçte.

16 Ağustos’ta Venüs kariyer evine giriş yapıyor, bu senin için çok güzel ve şanslı bir etki sevgili Oğlak. Venüs bu alanda çok güçlü, kendi burcunda, o sebeple de kartları çok açık, kariyer alanında seni parlatacak gelişmeler, şanslı görüşmeler, prim, zam, terfi gibi olanaklar sunabilir sana. İş arayışındaysan bu Venüs Terazi geçişini muhakkak değerlendir, çünkü daha fazla dikkat çekecek ve kendini çok daha iyi ifade edebileceksin.

22 Ağustos’ta Kova burcunda bir dolunay var, bu senin para, pul, sahip olduklarını işaret eden evde gerçekleşiyor. Temmuz ayının son haftasında da bir Kova Dolunayı yaşadık aslında, o ilk derecelerinde gerçekleşmişti, şimdi ise son derecesinde gerçekleşiyor, yani kritik bir derece, ancak Jüpiter’den de destekli bir dolunay bu kez. Temmuz ayında gerçekleşmesini beklediğin ancak netice alamadığın durumlar için bu kez 2. şans devrede, para kaynakların, gelir elde etme yolların ile ilgili belki yeni bir çözüm, yeni bir kaynak elde etmen mümkün. 

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor, 12 Ağustos’tan itibaren gündemini ve zihnini meşgul eden konuları aydınlatıyor. Kendini ruhsal olarak daha iyi hissedebilirsin bu geçişle, daha umutlu, daha iyimser hissedeceğin, bazı şeylere dair azalan inançlarının yükseldiği, kendine daha çok inandığın ve güvendiğin bir süreç olacak senin için. Bir toprak burcu olduğu için seni de destekleyecektir bu Güneş serüveni, ufkunu açacak eğitimler, yeni öğretiler, hukuk ve akademik konular çözüme ulaşabilir senin için, ayrıca güzel gelişmelere de gebe.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu daha çok Eylül ayında tesirini hissedeceğin bir geçiş, odağın ağırlıklı olarak yine kariyerin olacak bu geçişle. Belki bu ay vereceğin bazı kararların sonucunda, görüşmeler ve imzalar Eylül ayını bulabilir, kendini kariyerinle ilgili atacağın adımlara hazırlamaya başlıyorsun yavaş yavaş.

Evet sevgili Oğlak ve özellikle Yükselen Oğlak, umarım şahane haberler aldığın, çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan, @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli günleri orada konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu kez kendinle ilgili en net kararı veriyorsun Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Halihazırda senin burcunda seyrine devam eden Satürn, Ağustos ayının ilk günlerinde Güneş ve Merkür kavuşumuna sert bir açı yapıyor, yani senin ilişkiler hanene biraz yükü var, kendinle ilişkin arasında kaldığın, ilişkinde ben – biz dengesini karıştırdığın durumlar varsa işte bu ayın ilk haftasıyla biraz sıkışmış, kendini bir karar verir halde bulabilirsin. Koşullar seni bir karara veya dengeyi sağlamak için elini taşın altına koymaya itebilir. Şayet ilişkin yoksa bu dönemde kendini bir miktar güvensiz, sıkılmış hissedebilirsin, anlık, geçici bir durum, bunun tuzağına düşme. Aynı günlerde Uranüs’ün Venüs ile yaptığı olumlu açı bu dengeleri bir miktar değiştirebilir, karşına tutkulu, yoğun birileri çıkabilir aniden, kendine güvenini yeniden hatırlatabilir, sadece tabi ani, sürpriz gelişmelere birden kapılmamak gerek, Uranüs bu çarpabilir :) Ama enerjisi bir inen bir çıkan ilk haftaya çiçek gibi doğabilir de bu durum.

8 Ağustos’ta tam karşıt evin olan Aslan burcunda bir yeni ay var, ilk hafta aklını kurcalayan ilişkiler meseleleri ve ani gelişmeler, seni yeni bir adım atmaya, bir karar vermeye itiyor bu yeni ayla, hem kendini sorgulatıyor hem de ani bir ilişki içerisine veya var olan ilişkin içerisindeki ani gündemlere seni itiyor, bunların hepsi bir başlangıç yapman için, bazı kararlar vermen için, ancak aceleye gelmeyen, sağduyulu, gelecek vadeden kararlar. Çünkü ayın ikinci yarısında senin burcunda gerçekleşecek bir dolunay var, şimdiden kararlarını düzgün almış olman gerek.

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna geçiyor, biraz daha para, gelir kaynakları, maddi konular gündeminde olabilir bu geçişle sevgili Kova, şayet evli isen eşinle ortak gelirleriniz, eşinin maddi durumu üzerine biraz kafa yorduğunuz bir süreç olabilir. Aynı zamanda bu senin de gelir gider tablon üzerine biraz kafa yorman gereken bir dönem.

16 Ağustos’ta sana da çok iyi gelecek bir Venüs Terazi geçişi var, biraz nefes aldıran, biraz umut veren, ruhsal olarak çok iyi hissettiren, güzel bir geçiş bu, hepimize iyi hissettirecek ama sana daha çok, daha şanslı gelecek bu geçiş. Tıkanmış gördüğün bazı konuların açılmaya başladığını, umutsuzluğa kapıldığın konuların veya biraz düğüm olmuş sorunların diplomasi ve uyumlu bir şekilde çözüldüğünü görebilirsin, şayet yurt dışı, akademik kariyer veya yayıncılık planların varsa bu geçiş çok faydalı.

22 Ağustos’ta senin burcunda bir dolunay var sevgili Kova, Temmuz ayının dolunayına da sen ev sahipliği yapmıştın, o zaman ilk derecelerinde idi, şimdi ise son kritik derecelerinde, bir miktar krizli görünse de Jüpiter’den de destekli bir dolunay bu kez, bu artık gerçek bir sonlanma, bir bitiş, bir netlik demek senin hayatında sevgili Kova. Geçtiğimiz ay belki bazı konuları netleştirmek istemiştin, ancak tam olmadı, belki tam karar veremedin, belki cesaret edemedin, işte o her ne ise tamamlanmaya geliyor bu kez. Kriz ya da sorun olarak gördüklerin seni bunaltmasın, evet 2 dolunaya arka arkaya ev sahipliği yapmak çok tatlı görünmüyor, ancak bu kez destekliyiz, kriz zannettiklerinin şans olduğunu fark edebilirsin sonradan, hani ilahi olan bazen elini öyle bir dokunur ki biz sonra fark ederiz, işte o koruma enerjisi var, yeter ki gözünde olayları büyütme. Jüpiter çünkü görünürde daha büyük gösterebilir sana. Oysa gerçekler o kadar büyük ya da abartı olmayabilir. Ne olursa olsun bu dolunayı artık alman gereken o karar için değerlendir Kova.

23 Ağustos’ta Güneş Başak burcuna geçiyor, yine mevzumuz para, pul kaynaklarımız. Ancak bu kez çözümle geliyor, 22 Eylül’e kadar alacak, verecek, borç dengeleri çözülüyor, bazı aydınlanmalar, çözüm beklenen konular da sana desteğe gelecek.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu sana uzaklarla, yabancı ülkelerle ilgili sözleşmeler, sana geleceğin için fayda sağlayacak çok iyi eğitim fırsatları, şayet öğrenci isen çok parlak bir akademik dönem getirir, güzel haberler getirir. Daha çok bu etkiyi Eylül ayında hissedeceksin.

Evet sevgili Kova ve özellikle Yükselen Kova, umarım şahane başlangıçların ve haberlerin olduğu çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

Tazecik aşklar filizleniyor Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık,

Ağustos ayının ilk haftası hem güzel hem de bir miktar gergin enerjiler içeriyor senin için. Önce iyi haberi verelim, ilişkiler evinde yani 7. Evinde seyre duran Venüs, 3 Ağustos’ta Uranüs ile çok güzel bir açı yapıyor, bu ani, beklenmedik, sürpriz bir ilişki getirebilir sana, bir ilişkin varsa ani bir kararla bir adım öteye geçebilirsiniz de. Çok güzel tesirleri var, ancak 6. Evinde yani iş, güç, meslek evinde gerçekleşen Güneş – Merkür kavuşumuna Satürn’den gel sert açı ofis ve çalışma ortamında bir miktar işleri karıştırabilir, çok sorumluluk aldığını düşünebilirsin, emeğinin karşılığını almadığını hissedebilirsin, kendini çok yorulmuş hissedebilirsin, Uranüs bu alanı da boş bırakmıyor ve seni isyana çağırıyor olabilir :) Bir miktar dişini sık, bu enerjiler geçici, farkındalık enerjileri. Ha bundan önce de böyleydi ve artık son damla aşamasındaysa da tabi ona göre kendini ve haklarını koru, o ayrı.

8 Ağustos’ta bu alanda zaten bir yeni ay var sevgili Balık, ilk haftadan etkilerini ufak ufak hissetmeye başladığın gibi belki yeni bir iş, başka bir çalışma ortamı için zaman gelmiş olabilir veya ofis ortamın senin açından güzel olabilecek bir değişikliğe gidebilir bu yeni ayla. Açıları bir miktar sert olduğu için çok hızlı, fevri kararlar alma, ancak farkındalığın yüksek olsun, gerçi bir Balık olarak elbette öyle de ben hatırlatayım :)

12 Ağustos’ta Merkür Başak burcuna yani ilişkiler evine, ortaklıklar evine giriş yapıyor. Burası senin tam karşındaki ev, bu da karşıt görüşler, karşıt fikirler de duyabileceğinin işaretçisi, kendini ifade etmek yerine daha çok karşındaki insanı / insanları dinleyeceğin bir süreç, iletişimin fazla, özellikle de ilişkiler konusunda öyle. Belki yeni kararlar alabilirsin, yeni insanlarla tanışabilirsin, yalnız bir Başak isen bu ay göz kırpıyor sana ilişkiler ;)

16 Ağustos’ta Venüs Terazi burcuna geçiyor, para, pul hanene güzellikler getiriyor sevgili Balık, beklediğin borçlar ödeniyor, beklediğin paralar eline geçiyor, aynı zamanda burası bir miktar tutkulu da bir ev, Venüs buradayken biraz tutkulu ilişkilere de çekebilir seni, işin içinde bir de çok güçlü olduğu Terazi var zira :)

22 Ağustos’ta 12. Evinde, yani bilinçaltın, rüyaların, kendine sakladıkların alanında 2. kez bir dolunay gerçekleşiyor, Temmuz ayında da Kova burcunda gerçekleşmişti, şimdi biraz daha kritik, son derecesinde, ancak Jüpiter’den de desteği var. Yani artık o bilinçaltındaki bizi rahatsız eden, rüyalarımıza giren, aklımızı kurcalayan, dışarıya yansıtmadığımız ancak içimizi kemiren ne ise çözüme ulaşma zamanı. Özellikle Temmuz ayında neyi gömdük bilinçaltımıza? Neyden aslında çok korktuk ama yüzleşmedik? İşte bu konular bu dolunayla çözüme kavuşacak, netleşecek, artık rahat bir nefes alacağız. Ufak bir uyarım da sağlığa, bir miktar dikkat.

23 Ağustos’ta Güneş 7. Evine geliyor, söylediğim gibi ilişkiler evine bir aydınlık, bir ışıldama getiriyor. Güzel haberler alabilirsin, yeni başlangıçlar yapabilirsin, ikili ilişkilerde daha çok dikkat çeken, görünür olan taraf olabilirsin. Şayet bir ortaklık niyetin varsa yine imzalar için bu dönemler uygun.

30 Ağustos’ta Merkür Terazi burcuna geçiyor, bu daha çok tesirini Eylül ayına yansıtacak bir geçiş ancak ufaktan bahsedelim, yine Eylül ayında para, pul, maddi kaynaklar konusunda bazı konuşmalar, görüşmeler, imzalar, sözleşmeler mümkün. Belki kaynaklarını artıracak yeni bir durum, atman gereken bir imza ile netleşen bazı durumlar, belki miras, kredi gibi bazı durumlar söz konusu olabilir, zihnin biraz maddi konular olacak gibi Eylül ayında.

Evet Sevgili Balık ve özellikle Yükselen Balık, umarım çok güzel haberler aldığın şahane bir ay geçirirsin! 

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, hepsini zamanı geldiğinde orada da konuşacağız! Eylül'de görüşmek üzere, şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
43
15
12
10
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Para kaynakların çoğalıyor Oğlak!

Aymira Ay

Aşk kapını zorluyor Terazi!

Someone else

Para kaynakları çoğalıyor dedin, işten çıktım. Aşk dedin, flörtüm vardı artık o da yok. Nasıl salladıysan bir tanesi bile tutmaz mı arkadaş.