Görüş Bildir
Haberler
Her Playstation Oyuncusunun Sıkıldığında Açıp Oynamak İçin Kütüphanesinde Bulunması Gereken 10 Oyun

Her Playstation Oyuncusunun Sıkıldığında Açıp Oynamak İçin Kütüphanesinde Bulunması Gereken 10 Oyun

Ma Belle
27.10.2022 - 18:03

Piyasaya sürüldüğünden beri satış rekorları kıran PlayStation'da bulunması gereken oyunları sıraladık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dark Souls 3

Hayranlık uyandıran çeşitli ayarlara sahip Dark Souls 3, tüm oyun tutkunlarının indirmesi gereken bir oyun. Dark Souls 2 kadar dağınık ve parçalı değil, oynadığınız zaman farkı anlayacaksınız. Souls serisini merak ediyorsanız, başlamanız gereken yer bu oyun.

2. Final Fantasy 15

Adrenalin tutkunu dört genç, Final Fantasy 15'te hayatlarının yolculuğuna çıkıyor. Fantastik canavarları ve klasik görevlerin yanı sıra, neredeyse bale zarafetiyle fantezi ve gerçekliği bir araya getiriyor. Final Fantasy 15'in hikayesi diğer oyunlara göre biraz değişiktir. Oyunun sonunu söylemek oyun severlere yapacağımız büyük bir haksızlık olur, o yüzden susma hakkımızı kullanıyoruz...

3. Dishonored 2

Serinin ilk oyunu Dishonored her açıdan o kadar harikaydı ki, kalite açısından ikinci oyununda pek bir fark göremiyoruz. Yine, tamamen inandırıcı bir dünyada geçen, ustaca yazılmış hikayelerle dolu bir maceraya sahip oluyoruz. 15 yıl sonra piyasaya sürülen Dishonored 2, yakın dövüş, doğa üstü yeteneklerle beraber eğlenceyi bize sunuyor. İlk oyundan pek bir farkı yok demiştik; eğer ilk oyunu oynadıysanız ikinci oyun size pek yabancı gelmeyecektir.

4. Rise of the Tomb Raider

Lara'nın babası, ünlü bir arkeologtur. Geçmişte çok emek harcadığı ve yaşadığı talihsiz bir keşif sonucunda tüm itibarını ve hatta sonunda yaşamını da yitirmiştir. Eve döndükten sonra babasının yarım bıraktığı araştırmaları tamamlamak isteyen Lara, babasının ölümünü araştırmak için Suriye'ye gider. Orada bulduğu ipuçları onu yeni maceralara hazırlayacak.

5. Fallout 4

assets.vg247.com

Kıyamet sonrasını konu alan Fallout 4, verilen görevleri yerine getirmeye çalıştığınızda karşınıza hem korkunç hem de çok eğlenceli şeyler çıkaran bir oyun. Ana karaktere uygun bir ses seçmek gibi genişletişmiş özelleştirmelere sahip olduğunuz için sürükleyici bir oyun deneyimi sizleri bekliyor olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Titanfall 2

Titanfall 2, PlayStation'da oynayabileceğiniz en iyi nişancı oyunlarından biri. İlk oyunu piyasaya sürüldüğünde kullanıcılardan tam not almayı başardı. Bu başarı serinin devamının gelmesini sağladı ve her oyun konsolunu açtığımızda Titanfall 2 oyununu oynamamak için kendimizi zor tuttuk.

7. Monster Hunter World

Oyunun yayınlanacağını önceden duymuştuk, ortalama bir şey bekliyorduk ama hiçbirimiz yayınlandıktan kısa bir süre sonra neredeyse herkesin bu oyunu oynayacağını tahmin edememiştik. En iyi canavar avcısı karakterine sahip olmasına karşın görevleri tamamlamak için baya kafa yormanız gerekecek.

8. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human oyunu, 2038 yılında Detroit'i merkeze alan büyüleyici bir hikaye oyunudur. Deotroit'teki halk, küçük iş gücünü karşılamaları ve ucuz iş gücü sağlamaları için insansı robotları yarattı. Ancak küçük bir problem ile karşı karşıyayız: robotlar duyarlılık kazanıp tüm robot alt yapısını bozmaya başladılar. Aksiyonu ve hikayenin gidişatını kendiniz belirliyorsunuz, bu yüzden uzun soluklu bir hikaye oyununu oynamak istiyorsanız Detroit: Become Human oyunu tam size göre.

9. Assassin's Creed Odyssey

Macera Antik Yunanistan'da Alexios ve Kassandra ikilisi ile başlıyor. Yolculuğa bir atla, ya da mürettebatlı bir gemi ile ya da sadece yürüyerek devam ediyorsunuz. Bu yüzden çeşitli olaylar silsilesi ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

10. Bloodborne

Bloodborne, PlayStation'ın özel olarak yayınlanmış ilk kaliteli oyunlarından biri. Şehirden adeta korku damlıyor ve bu korku içerisinde karşınıza çıkacak olan canavarlarla savaşmak adrenalimizi sonuna kadar yükseltiyor. Zoru seviyorsanız, Bloodborne tam size göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyun oynarken karnın mı acıktı? Tıkla Gelsin ile dilediğin yemek anında kapında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
32
7
3
2
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
sinan

Kesinlikle hotline miami diyorum.. hele el konsolunuz falan varsa tadindan yenmez