Görüş Bildir
Haberler
Her İhtiyaca Göre Bir Kredi Var! Acil Nakte Sıkıştığınızda Çekebileceğiniz 9 Farklı İhtiyaç Kredisi Türü

etiket Her İhtiyaca Göre Bir Kredi Var! Acil Nakte Sıkıştığınızda Çekebileceğiniz 9 Farklı İhtiyaç Kredisi Türü

Lisa Campton
06.03.2022 - 12:00

Modern zamanlara geldiğimizde krediler hayatımızın bir parçası haline geldi. İhtiyaçlarımızı karşılamak için ilk başvurduğumuz yöntem olan krediler, çeşitli türlerde bulunuyor. İhtiyaç kredileri her türlü nakit ihtiyacını karşılayabileceğiniz bir kredi türüdür. Peki kaç farklı ihtiyaç kredisi türü var? Gelin birlikte öğrenelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sağlık Kredisi

1. Sağlık Kredisi

Estetik, doğum, muayene gibi pek çok farklı konuda sağlık ihtiyacını karşılamak üzere çıkartılan bu krediler hayat kurtarıcı olabiliyor. Eğer özel sağlık sigortanız yoksa bu kredi türüne başvurabilirsiniz.

2. Düğün Kredisi

2. Düğün Kredisi

Özellikle gençlerin başvurduğu bu kredi hayatlarının en önemli zamanlarından biri olan evlilik dönemi için veriliyor. Düğün masraflarının altından kalkamayacağını düşünen çiftler zaman kaybetmeden düğün öncesi bankalardan 'düğün kredisi'ne başvuruyor. Genellikle düğün mevsimi olarak da adlandırılan bahar ayları bu kredilerin yoğunlukla alındığı zamanlar. Evlilik kredisi 48 aya kadar vadeli olabiliyor.

3. Eğitim Kredisi

3. Eğitim Kredisi

Bu krediyi alma sebebi kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Kimisi eğitim masraflarını karşılamak için krediyi alırken kimisi de yurtdışına çıkacak çocuğunun masrafları için tercih ediyor. Anlaşmalı eğitim kurumları ile de bu krediyi temin edebilirsiniz.

4. Tatil Kredisi

4. Tatil Kredisi

Her ne kadar tatil dediğimizde akla ilk yaz ayları gelse de bu kredi yılın farklı zamanlarında da tercih edilebiliyor. Yurt dışı veya yurt içi tatili yapacaklar harcamalarına göre bankalara tatil kredisi başvurusunda bulunabiliyorlar. Tatil kredisinde tur şirketlerinden aldığınız fiyatların üstüne biraz da harcamalar için para ekledikten sonra kredi miktarını belirlemekte fayda var.

5. Tadilat Kredisi

5. Tadilat Kredisi

Özellikle evini ve iş yerini yenilemek isteyenlerin tercih ettiği bir kredi türü olan ihtiyaç kredisi kişinin hayatına yeni başlangıçlar yapmak için faydalı oluyor. Örneğin evinizde balkonu içeri dahil etmek istediniz veya mutfak ile oturma odası arasındaki pencereyi kapatmaya karar verdiniz. Bunlar için bankalardan tadilat kredisi alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Doğum Günü Kredisi

6. Doğum Günü Kredisi

Doğum gününüzün denk geldiği ay süresince yararlanabileceğiniz özel faiz oranları ile çok mutlu olabilirsiniz.

7. Borç Transfer Kredisi

7. Borç Transfer Kredisi

Mevcut ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçlarının tek bir kredide toplanmasıdır. Tüketicinin tüm borçlarını tek bir bankada topladığı borç transfer kredisinde aynı tür krediler birleştirilir

8. Alışveriş Kredisi

8. Alışveriş Kredisi

Özellikle cep telefonu ve dijital aletlere gelen kredi taksit sınırından sonra çoğu işlem alışveriş kredisiyle yapılmaya başlandı. Telefon, bilgisayar gibi teknolojik eşyaları almak için kullanılıyor. Aslında bu işlem banka ile sizin telefonu/bilgisayarı aldığınız firma arasında yapılıyor, siz de ödemelerinizi vadeli olarak gerçekleştiriyorsunuz.

9. Tanışma Kredisi

9. Tanışma Kredisi

Yeni müşterilere özel bu kredi ile bankaların yepyeni ve ayrıcalıklı avantajlarından faydalanabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bilgili Kirpi

Katarlilar yallah copligunuze