Görüş Bildir
Haberler
Her Gün Farklı Bir Atraksiyon: Troll Bir Kedi ile Birlikte Yaşayanların Anlayacağı 10 Durum

Her Gün Farklı Bir Atraksiyon: Troll Bir Kedi ile Birlikte Yaşayanların Anlayacağı 10 Durum

Ma Belle
11.12.2022 - 10:32

Evcil hayvanlardan en orijinal ve bazen de en tuhaflarıdır kediler. Ne yaparlarsa yapsınlar onlara asla kıyamıyoruz. Fakat öyle anlar oluyor ki, bizi şaşkına çevirip kendilerini affettirmeyi de biliyorlar. Biz de bu içeriğimizde kedi sahiplerinin anlayabileceği durumları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dünya yansa umurlarında olmaz.

Kediler keyiflerine düşkün hayvanlardır. Siz içeride kırık saksılar ve tırmalanmış kanepeler ile cebelleşirken, onlar mamalarını yiyip güzellik uykusuna hazırlanırlar.

2. Yemek masasına onlar olmadan oturamazsınız.

Yorgun bir günün sonunda evde yemek yemeye başladığınız an kediniz ya karşınızda oturur ve sizi izler ya da hemen tabağınıza atlar. O yemeklere illa bir pati dokunacak!

3. Güne bir çift pati dokunuşuyla başlarsınız.

Saat kaç olursa olsun, kediniz tarafından uyandırılmaya alışkın olmalısınız. Çalar saat gibi düşünmeyin, kediniz istediği saate uyanır ve sizin de o saatte ayakta olmanızı ister.

4. Onlar için her yer bir tırmalama tahtasıdır.

Kediler doğaları gereği biraz hırçın canlılardır. Bu yüzden tırnaklarını her zaman sivri tutma ihtiyacı duyarlar. Onlar için gördükleri her şey bir tırmalama tahtasıdır; sandalye, koltuk, duvar, ahşap dolaplar... Mobilyalarınızı tırmalanmış olarak görmeniz an meselesi.

5. Masörlük mü? Onlardan sorulur!

Kediniz mutlu hissettiği zaman kendi yatağına ya da karnınıza çıkıp orayı bir hamur gibi yoğurmaya başlar. Bu, onların karınlarının doyduğunu, her şeyin yolunda olduğunu ve mutlu olduklarını gösterir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yatağınızda bir kıpırdama hissederseniz korkmayın...

Kediler rahatına düşkün hayvanlar demiştik. Onlar da en az sizin yaşadığınız konforu yaşamak isterler. Bu yüzden yatağınıza girmelerine izin verin, onlarla uyumak insana huzur veren aktivitelerden biri değil mi sizce de?

7. Aslında birer avcı olduklarını söylemiş miydik?

Evin köşesinde sakince gezen bir böceği, hava uçuşan bir kuş tüyünü ya da hareketli herhangi bir şeyi gördükleri an tetiklenip hemen avcı moduna girerler. Topladıkları her şeyi salonun ortasına koyup 'Bak ne getirdim!' der gibi bakıp sizin onu tebrik etmenizi isterler. Böyle de tuhaf huyları vardır 😬

8. Evde kaybolurlarsa hiç bakmadığınız yerlerden çıkabilirler.

Evin kapısı ve penceresi kapalı olmasına rağmen kayboluyorlarsa hiç bakmadığınız ve aklınıza gelmeyen yerlere bakın. Mesela koltuğun altındaki astara, yastık aralarına, ayakkabı kutularına ya da kitaplıkların en üst rafına göz atın. Saklambaç oynamaya bayılırlar!

9. Kendilerini yalamayı severler. Peki ya insan ayağı?

Bir kediyi sahiplenip evinize aldığınız zaman yapacakları ilk şey evi tanımaya çalışmak olacak. Sonraki işi ise ayaklarınızı koklamak... Eğer ayaklarınızı yalıyor ya da bacaklarınıza sürtünüyorsa sizi benimsemiş ve sizi sevmiş demektir. Evinize yabancı biri geldiği zaman da aynı şeyi yaparlar. Memnuniyetlerini ayaklarınızı yalayarak ifade ediyorlar. Çok ilginç değil mi?

10. Kuş tüyü yatak alsanız bile alakasız yerlerde uyurlar.

Kedinize hiçbir şekilde masraf yapmanıza gerek yok. Şöyle ki, eğer ona uyuması için en pahalı yataklardan birini alsanız bile mutlaka en alakasız yerlere sığınıp uyumak isteyecektir. Keyiflerine düşkün olarak bildiğimiz kedilerin bu huyu gören herkesi şaşırtıyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
29
17
2
2
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Alayı manyak bu kedilerin 🤭 çocuklara iki katlı ev aldık , puf aldık sonuç kargo kutusunda uyuyor deliler :)). Onlarsız bir hayat düşünemiyorum bile ben .. ... Devamını Gör

Benim evimden ciddi bir kedi geçiyor 🤭. Şöyle doğum yapan ama bakamayan anneleri bebekleriyle eve alıyorum büyütüyorum sonra önüme gelene hediye ediyorum 🙈.... Devamını Gör

KumdanKum

👌🥰😍