Görüş Bildir
Haberler
Skandallardan Yaka Silkenlere: Twitch'e Alternatif Olarak Takip Edebileceğiniz Canlı Yayın Platformları

Skandallardan Yaka Silkenlere: Twitch'e Alternatif Olarak Takip Edebileceğiniz Canlı Yayın Platformları

Dünyanın en büyük canlı yayın platformu olsa da, tüm popülerliğine rağmen Twitch kan kaybetmeye devam ediyor. Twitch'in hakimiyetindeki piyasada pastadan pay almayı başaran ve ülkemizde de faaliyet gösteren diğer popüler canlı yayın platformlarına da gelin bir göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Nimo TV

1. Nimo TV

Ülkemizde de faaliyet gösteren canlı yayın platformlarından en popülerler arasında kendine yer bulan Nimo TV pek çok popüler yayıncıyı bünyesinde barındırıyor. Henüz geçtiğimiz günlerde Jahrein, PurpleBixie, Moparism ve Adal gibi sevilen Twitch kökenli yayıncıları bünyesine katan platformun yıldızı her geçen gün daha da parlıyor.

2. Facebook Gaming

2. Facebook Gaming

Teknoloji devi Meta'nın gaming kısmındaki kolu olan Facebook Gaming Twitch'in en dişli rakiplerinden. PintiPanda, ve Levo gibi pek çok popüler yayıncının yer aldığı platformu tercih eden yayıncı sayısı her geçen gün daha da artmakta.

3. YouTube Gaming

3. YouTube Gaming

Dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube da canlı yayın konusundaki yarışa katılmış vaziyette. Can Sungur gibi pek çok sevilen ismin yayınlarını sürdürdüğü YouTube Gaming projesi 2015 yılında başladı.

4. DLive

4. DLive

2017 yılında kurulan ve Amerika merkezli bir platform olan DLive ülkemizde de oldukça popüler. Platformu diğerlerinden ayıran en önemli konuların başında ise bağış sisteminde blockchain sisteminin kullanılması geliyor.

5. Nonolive

5. Nonolive

Globalde olduğu gibi ülkemizde de faaliyet gösteren ve pek çok kullanıcıyı kendine bağlamış olan yayın platformlarından Nonolive da bu rekabette yer alanlar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Trovo Live

6. Trovo Live

Oyun dünyasının devlerinden Tencent tarafından kurulmuş olan Trovo Live da bu yarıştaki arkası sağlam platformlardan bir tanesi. Ülkemizde henüz pek fazla popülerlik kazanmamış olsa da Türkçe ara yüzü ile hizmet veriyor.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın