Görüş Bildir
Haberler
Yaprak Dökümünün Ardından: Nimo TV'ye Geçen Jahrein ve Rekkitz Ekibinin Buradaki İstatistikleri Ne Alemde?

Yaprak Dökümünün Ardından: Nimo TV'ye Geçen Jahrein ve Rekkitz Ekibinin Buradaki İstatistikleri Ne Alemde?

Twitch Türkiye'de patlak veren kara para aklama ve bit dolandırıcılığı iddialarının ardından Twitch'in sessizliğine tepkisiz kalmayıp platform değiştirerel Nimo TV'ye geçen Jahrein ve Rekkitz üyeleri yeni yuvalarında yayınlarına devam ediyorlar. Peki ya ekibin Nimo TV'deki istatistikleri Twitch'e kıyasla ne alemde?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ahmet "Jahrein" Sonuç

1. Ahmet "Jahrein" Sonuç

İzleyicileri ve hayranları tarafından Twitch'in son kalesi olarak nitelendirilen Jahrein platform değiştirince deyim yerindeyse son kale de düştü. Twitch platformunda 1.7 milyon takipçiye sahip olan Jahrein yeni geçtiği Nimo TV'de ise 69.114 takipçide. Platforma yeni giriş yapan bir isim için oldukça iyi olan bu rakam Jahrein'in popülerliği de hesaba katıldığında hızla yükselmeye devam ediyor. Twitch'ten farklı olarak Nimo TVV'de yer alan Yeni Yayıncı Hediye Lider Tablosu sisteminde de kendine yer edinmeyi başarmış olan Jahrein son 7 günlük tabloda 4. sırada yer alıyor. Aylık Yayıncı Hediye Liderlik Tablosu sıralamasında ise 30.

2. Adal

2. Adal

Rekkitz ekibinin bir parçası olarak platform değiştirenler arasında yer alan Doğukan Adal aynı zamanda başarılı YouTube videoları ile de tanıdığımız bir isim. Twitch üzerinde 831,1 bin takipçisi olan Adal Nimo TV'de ise şimdilik 68,793 takipçiye sahip ve bu sayı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yeni Yayıncı Hediye Lider Tablosu'nda son 7 günlük istatistiklerde kendine 7. sırada yer bulmayı başaran Adal Yayıncı Hediye Liderlik Tablosu aylık sıralamasında ise şimdilik 47.

3. Moparism

3. Moparism

Rekkitz ekibinin bir diğer üyesi olan Ali, ya da tanıdığımız adıyla Moparism de Nimo TV'ye geçmeden önce Twitch üzerinde 52 bin takipçiye sahipti. Nimo TV'de ise bu rakam şimdilik 15,030. Yeni Yayıncı Hediye Lider Tablosu son 7 günlük sıralamasında ise 12. sırada.

4. PurpleBixie

4. PurpleBixie

Bahadır 'PurpleBixie' Telci de ekibi ile birlikte Nimo TV'ye geçen isimlerden. Twitch'te 259,7 B takipçiye sahip olan PurpleBixie'nin Nimo TV'de ise 32,757 takipçisi bulunuyor. Bahadır Telci Yeni Yayıncı Hediye Lider Tablosu 7 günlük sıralamasında 19. sırada yer alıyor. Kendisi şimdiden platformun popüler isimleri arasında kendine yer bulmayı başarmış vaziyette.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
9
8
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın