Görüş Bildir
Haberler
Her Açıdan Rahatsız Hissettiriyor: İzlerken "Daha Fazla Bakamayacağım" Diye Düşüneceğiniz 11 Film Sahnesi

Her Açıdan Rahatsız Hissettiriyor: İzlerken "Daha Fazla Bakamayacağım" Diye Düşüneceğiniz 11 Film Sahnesi

İzlerken epey huzursuz ediyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Midsommar (2019)

1. Midsommar (2019)

Aydınlık bir havası olmasına rağmen sahneleri ile 2019'un en ses getiren korku filmlerinden olan Midsommar'ın hiç şüphesiz ki en rahatsız edici sahnelerinden biri Christian ile köylü kızlarından biri olan Maja'nın seks yaptığı sahneydi.Kasabanın yaşlı kadınlarının da dahil olduğu bu törensel seks sahnesi, hafızalardan silinmek istenecek kadar korkutucu!

2. Raw (2016)

2. Raw (2016)

Başlı başına rahatsız edici bir film olmasına rağmen Raw'ın en uç noktalara çıkan sahnesi kesinlikle ağda sahnesi... Parçalanmış parmaklar ve deriler görmek mide bulandırıcı...

3. Climax (2018)

3. Climax (2018)

Yıla damga vuran yapımlardan olan Climax'ta yer alan çılgın sahneleri saymakla bitmez, fakat en rahatsız edici olanına filmdeki karakterlerden birinin içten içe kız kardeşi ile seks yapmak istemesiydi.

4. Saw 2 (2005)

4. Saw 2 (2005)

Mide bulandıran ve bol kan barındıran bir film arıyorsanız, Saw serisi her zaman istenileni verecektir. Serinin ikinci filmindeki sahnede odaya verilen ölümcül gazın ardından seçilen uyuşturucu bağımlısı kurbanlar, yüzlerce enjektör arasında panzehiri bulmaya çalışıyor. Bu gerçekten korkutucu!

5. Under the Skin (2013)

5. Under the Skin (2013)

Bir uzaylının kurbanlarını seçip, yemesini konu alan filmde o kadar vahşet olmasına rağmen rahatsız edici olan sahne bir başka! Filmde boğulan bir çifti kurtarmaya çalışan, fakat kurtaramayan bir adamı izleyen uzaylı, soğukkanlılığını korusa da biz izlerken bu kadar soğukkanlı olamadık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Misery (1990)

6. Misery (1990)

Kült film denildiği zaman akla gelen ilk yapımlardan olan Misery'de Annie Wilkes, alıkoyduğu yazar Paul Sheldon'un evden kaçmak istediğini fark edince her iki ayağını da acımadan kırıyordu.

7. Hannibal (2001)

7. Hannibal (2001)

Yamyam Hannibal Lecter'ın vukuatlarının aktarıldığı filmde, Dr. Lecter peşinde olan FBI ajanının kafatasını bir güzel kesiyor ve beyninden ufak bir parça alarak ajana yediriyor. Gerçekten leziz!

8. 127 Hours (2010)

8. 127 Hours (2010)

Gerçek bir olaydan alınmış olması ile tüyleri daha da diken diken eden 127 Hours'da Blujohn Kanyonuna kolu sıkışan Aaron Ralston'ın hayatını kurtarabilmek için kolunu kestiği sahne hala hafızalarda...

9. Tusk (2014)

9. Tusk (2014)

Rahatsız ediciliği bir kenara bırakalım, konusuyla da insana 'Bu ne ya?' hissi veren film Tusk'da psikolojik sorunları olan bir denizci, Wallace adında bir genci kaçırarak onu bir deniz aslanına dönüştürüyor. Tabii dönüşüm epey yavaş ve tiksindirici ilerliyor.

10. The Texas Chainsaw Massacre (1974)

10. The Texas Chainsaw Massacre (1974)

İzleyenlerin aklında hala mıh gibi kalmayı başaran bu sahne, pek çoğumuzun çocukluk travması haline geldi. Teksas'ta yaşayan bu çılgın aile tarafından tutsak tutulan Sally, ailenin akşam yemeğinde bir sandalyeye bağlanmak suretiyle yemeğe katılmıştı. Masada ise Leatherface, ölü gibi görünen bir büyükbaba ve iki rahatsız edici tip var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Last House on the Left (1972)

11. Last House on the Left (1972)

Yayınlandığı dönemde büyük yankı uyandıran ve rahatsız ediciliğinden dolayı tepki gören Last House on the Left filminde en kötü sahne hiç şüphesiz ki orman sahnesi... Phyllis'e yapılan işkenceler ve Mari'nin tecavüze uğraması filmin en kötü dakikalarıydı...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
20
14
10
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Murat

Tusk nasıl bir filmdir nasıl bir kafadır abi :D

Metin ATAKAN

"DİKKAT SPOILER İÇERİR" 3 kelime 19 harf sadece... yazın!