Görüş Bildir
Haberler
Hepsi Uygun Fiyatlı: Partnerinizle Oynayabileceğiniz Eğlenceli 13 Oyun!

Hepsi Uygun Fiyatlı: Partnerinizle Oynayabileceğiniz Eğlenceli 13 Oyun!

Tugberk EVRAN
26.01.2022 - 18:56

Kış mevsiminin çetin geçmesi ve pandemi sebebiyle dışarı çıkmaya üşenen çiftler için birbirinden eğlenceli 13 oyunu derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Stardew Valley

13. Stardew Valley

Stardew Valley ister arkadaşlarınız ile ister partnerinizle uzun süreler geçirebileceğiniz, atmosferi keyif veren son derece eğlenceli bir çiftçilik oyunu. Oyun içerisinde yapılacak onca şey var ve doğru görev bölünmeleriyle harika bir çiftlik inşaa edebilirsiniz.

https://store.steampowered.com/app/413150/Stardew_Valley/

12. Astroneer

12. Astroneer

Uzak dünyaları keşfedin ve yeniden şekillendirin! Astroneer, 25. yüzyılda altına hücum çağında geçen, oyuncuların uzayın derinliklerini keşfetmeleri gereken ve zengin olma şansı için zorlu çevre koşullarında yaşamlarını riske attıkları bir macera.

https://store.steampowered.com/app/361420/ASTRONEER/

11. Raft

11. Raft

Yine ekip çalışmasının önemli olduğu ve maceradan maceraya, adadan adaya koşabileceğiniz Raft'ta hayal gücünüzü kullanarak harika bir gemi inşaa edebilir ve keşfe çıkabilirsiniz.

https://store.steampowered.com/app/648800/Raft/

10. Valheim

10. Valheim

2021'de çıkışını gerçekleştiren ve içerisinde bulundurduğu çeşitlilik sayesinde binlerce oyuncu tarafından beğenilen Valheim, Viking temasını benimsiyor ve pekte zor olmayan oynanışı sayesinde uzun süreler başında vakit geçirme imkanı sunuyor.

https://store.steampowered.com/app/892970/Valheim/

9. Pummel Party

9. Pummel Party

Minimum 4 oyuncuyu destekleyen oyunu dilerseniz bot atayarak da oynayabilirsiniz yahut oyun sayesinde çift buluşması bile yapabilirsiniz. Türlü türlü kötülüklerin yapılması, çeşitli oyunlar oynanması ve eğlenceli sunumuyla Pummel Party keyifli anlar sunuyor.

https://store.steampowered.com/app/880940/Pummel_Party/

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Overcooked

8. Overcooked

Çiftler için yemek yapmak eğlenceli bir aktivite, bunu oyunda yapabilme konusunda ne kadar başarılı olabileceğinizi merak ediyorsanız Overcooked'a bakmalısınız.

https://store.steampowered.com/app/448510/Overcooked/

7. Tricky Towers

7. Tricky Towers

Cübben parlak ve güçlerin sihirli, Tricky Towers inşa etme vaktin geldi! Bu masalsı diyarda tuğlalarını istifle, Bakalım kimin kulesi olacak en sağlam ve şahane? Şöhret ol arkadaşlarınla savaşıp yenerek, Bu grup oyununda fiziği altüst ederek.

https://store.steampowered.com/app/437920/Tricky_Towers/

6. Portal 2

6. Portal 2

Partnerinizle beyin yakan bir maceraya hazır mısınız? Türlü türlü düşüncelere dalıp içerisinde bulunduğunuz durumdan kurtulmak için doğru ve hızlı hamleler yapmalısınız.

https://store.steampowered.com/app/620/Portal_2/

5. Cuphead

5. Cuphead

Amerikan animasyon döneminin altın çağını kendisine referans belirleyen Cuphead, tatlı bir atmosfere sahip olsa da partnerinizle oldukça zorlanacaksınız. Aksiyon seven bir çiftseniz kesinlikle denemelisiniz.

https://store.steampowered.com/app/268910/Cuphead/

4. Human: Fall Flat

4. Human: Fall Flat

Human: Fall Flat, havada asılı düşvari mekanlarda geçen eğlenceli, fizik tabanlı bir platform oyunudur. Tek veya en fazla 8 kişiyle çevrimiçi oynanabilir ve müdavimleri için ücretsiz yepyeni seviyeler içerir.

https://store.steampowered.com/app/477160/Human_Fall_Flat/

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Fall Guys

3. Fall Guys

Oyun içerisinde bulunan farklı modlar son derece eğlenceli anlar sunuyor, yalnızca onlarca rakibe karşı üstün gelmeye çalışmıyor aynı zamanda da oyun içerisindeki zor haritaları geçmeye çalışıyorsunuz. Çiftler için klasikleşmiş bir oyun.

https://store.steampowered.com/app/1097150/Fall_Guys_Ultimate_Knockout/

2. Shift Happens

2. Shift Happens

Eğer acele ederseniz %90'lık bir indirimden faydalanıp bu oyunu 2,40 TL'ye satın alabilirsiniz. Partnerinizle ya da arkadaşınızla türlü türlü engelleri aşarak eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

https://store.steampowered.com/app/359840/Shift_Happens/

1. Lovers in a Dangerous Spacetime

1. Lovers in a Dangerous Spacetime

Devasa bir neon savaş gemisinde geçen, 1-4 oyunculu, çılgın, aksiyonlu, beraber oynanan uzay nişancısıdır. Sadece takım çalışması ile nefretin kötü güçlerine karşı zafer kazanabilir, kaçırılan uzay tavşanlarını kurtarabilir ve vakum ölümlerini önleyebilirsiniz.

https://store.steampowered.com/app/252110/Lovers_in_a_Dangerous_Spacetime/

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın