Görüş Bildir
Haberler
Hepimizin Bir Rolü Var! Cinli Türk Korku Filmlerinde Hangi Tipleme Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hepimizin Bir Rolü Var! Cinli Türk Korku Filmlerinde Hangi Tipleme Olduğunu Söylüyoruz!

Türk korku filmleri klasiktir; cin hikayeleri etrafında şekillenir!

Peki sen kendini böyle bir senaryonun içinde bulsaydın, hangi karakter olurdun? Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Arkadaşlarınla şöyle sakin, yeşilliklerin içinde bir yerde tatil yapmaya karar verdiniz! Ev seçmek de sana düştü... Seç bakalım!

2. Güzeeel... Şimdi bu tatlı ve kesinlikle son derece güvenli (!) olan evde bir de oda seç. Hangisinde kalacaksın?

3. Eve yerleştiniz, dinlendiniz... Akşama doğru biri parlak bir fikir atıyor ortaya: Cin çağıralım mı?

4. Fincan kıpırdadı! Cin geldi! Ona bir soru sorma şansın var! Ne soracaksın?

5. Sorular sordunuz, birbirinizi korkuttunuz ve eğlendiniz... Gece bitti. Lakin uyurken odandan bir takım sesler duymaya başladın...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir durum oldu, ani bir telefon geldi, gece yarısı memlekete doğru yola çıkmak zorunda kaldınız... Yolda aniden araba bozuldu!

7. Gergin bir geceden sonra bir şekilde eve döndün... Ama o da ne?! Kapı önünde bir muska buldun. Ne yapacaksın?

8. Üst üste gelen bu olaylardan artık iyice gerilmişken... Aniden kapı çaldı! Bir dilenci, "gönlünden ne koparsa" diyor. Ne kopuyor gönlünden?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen cinci hoca çıktın!

Sen cinci hoca çıktın!

Sen şu hayatta her düşkün durumda olana yardıma koşmayı görev bellemiş, kocaman kalbi olan birisin! Sezgilerin de son derece gelişmiş. Doğruyu yanlışı biliyorsun ve ahlaka uygun yaşamaya daima özen gösteriyorsun. Ama 'cehenneme giden yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir' derler... Sen de başkalarına yardım etmeye çalışırken kendini helak edenlerden olabilirsin. Aman diyelim... Önce can, sonra canan!

Sen Cin'in ta kendisi çıktın!

Sen Cin'in ta kendisi çıktın!

Sen bu dünyayı, bu boyutu aşmış bir zihinsin artık... İnsanlarla ve onların ufak dertleriyle adeta bir kukla gösterisi gibi oynayabiliyorsun. İyi - kötü kavramlarını çoktan geçmişsin... Kaos dolu ruhunda, bu dünyada eğlenmek niyetindesin sadece! Gerçek bir nihilistsin. Hakedenleri cezalandırmaktan hiç çekinmiyorsun, gölgenle korkutuyorsun resmen!

Sen "böyle saçmalıklara inanmayan ve ilk çarpılan" keriz karakter çıktın!

Sen "böyle saçmalıklara inanmayan ve ilk çarpılan" keriz karakter çıktın!

Şüphecisin... Bu hayatta seni geride tutan en bariz şey de maalesef ki bu! Yeri geliyor karşına çıkan aşka, yeri geliyor harika bir kariyer fırsatına karşı sırf ruhundaki şüphecilik yüzünden kayıtsız kalabiliyorsun! Oysa her olasılığı göz önünde bulundursan ve hazırlıklı olsan... Ne güzel fırsatları kaçırırsın, ne de keriz gibi cinler tarafından çarpılırsın!

Cinlerin musallat olduğu ana karakter çıktın!

Cinlerin musallat olduğu ana karakter çıktın!

Senin öyle güçlü bir kişiliğin var, öyle güzel bir yaşam enerjin var ki... Bu auran iyi insanları adeta beslerken; bazıları için de sömürülesi bir kaynak gibi görünüyor. Enerji vampirleriyle uğraştığın gibi, başka boyuttaki varlıklar için de adeta bir hedef tahtası görevi görebiliyorsun. Acilen kendini korumayı öğrenmen lazım! Çünkü peşindeler!

Cinlere hükmeden kötü karakter çıktın!

Cinlere hükmeden kötü karakter çıktın!

Sen hiçbir şeyi unutmayan o zihninle, adeta bir kindarsın! Yanlış yapanları affetmediğin gibi, pasif agresif bir şekilde belalarını kendi kendilerine bulmalarını da beklemiyorsun. Müdahale etmeyi seven, aktif bir kişiliğin var. Ama intikam duygusu en çok taşıyanı yorar... O yüzden en kısa sürede affetmeyi ve kendi hayatına odaklanmayı öğrenmelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
456
200
102
96
57
57
39
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Edanur Öztürk

Şimdi sabah diye rahat rahat korkmadan çözüyorum ama bakalım akşam ne bok yiyecem

İnanmayanlar bi beğensin kim olduklarını ben bir göreyim. Beğendikten sonra ilk uykunuzda dikkatli olun. Amacım korkutmak değil. Dilenci değilim ;)

Pasif Kullanıcı

cinci hoca :D

Pasif Kullanıcı

😂😂🤣 20 yasindayim ama yanaklar 15 gorunmemi sagliyor 😅😂