Görüş Bildir
Haberler
Hepimizin Başına En Az Bir Kere Gelmiş, Öldürmeyen Ama Süründüren 13 An

etiket Hepimizin Başına En Az Bir Kere Gelmiş, Öldürmeyen Ama Süründüren 13 An

oinkal
02.03.2018 - 16:43 Son Güncelleme: 02.03.2018 - 22:21

Hayatın size oyun oynadığını düşündüğünüz anlar illa ki vardır. Bazen ne kadar şanssız olduğunuzu sadece çevreye bakarak bile anlayabilirsiniz ya da o kadar insan varken neden ben diye de düşünebilirsiniz. İşte her gün başınıza gelebilecek sinir bozucu şeyler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yatmadan şarja takılan telefonun şarj olmaması

Akşam yatmadan telefonla oynar ve gecenin sonuna gelirsin. Önündeki tek engel telefonun şarja takılmasıdır. Ondan sonrası Alice Harikalar Diyarında. Fakat sabah uyandığında acı gerek gün yüzüne çıkar, 'şarja taktım yaa' dediğin telefon ölmeden önce son çırpınışlarını vermektedir.

2. Bilgisayar kusursuz çalışırken, istediğin videonun takılması

Bazı şeyleri değiştirmek senin elinde değildir. İşte bu durumda bunlardan biri. Kötü bir server hayatını 10 saniyede zindan edebilir. 'Allah Allah, diger sitelere çabuk giriyor', 'modemi formatlıyıp geliyim' gibi bir çok düşünce kafandan geçer ama acı gerçeği geç farkedersin; video patatestir, sorun sende değil!

3. Ohhhh şimdi rahat rahat TV izlerim denilerek açılan kanalda reklam başlaması

Evet! Kuruyemiş hazırlanır, belki temizlikten belki de yorgun bir günün ardından televizyon karşısına oturmuşsundur. Dizinin saati az biraz geçmiştir ama yılmazsın büyük bir şevkle zaplarsın ve kanalına gelirsin. İşte asıl problem burada başlar, tam kanalı açtığında dizinin reklam jeneriğini görürsün...

4. Mis gibi yıkanmış nevresimin cihan harbinden çıkmışa dönmesi

4. Mis gibi yıkanmış nevresimin cihan harbinden çıkmışa dönmesi

Güzel güzel yıkadığın, yatmadan önce son enerjinle serdiğin çarşaf gecenin bir yarısı sırtında bir batma yapar. Güzelim uykundan uyanır ve seni rahatsız eden şeyi anlamaya çalışırsın ve acı gerçeği farkettiğinde yapabileceğin tek şey çarşafı tamamen çıkarmak veya duruma katlanmaktır. Çarşafınız düz, hayatınız pürüzsüz olsun efendim!

5. Elleri yıkarken manşetleri ıslatmak

Canti gömlekler, sweat shirtler giyilmiş, dışarı çıkmak için her şey tamamlanmıştır. Dur bi' elimi yüzümü yıkayayım dersin ve acı olay gerçekleşir. O buz gibi su, ilk önce eller sonra bilekler derken kol manşetlerini ıslatır. Haydaa oldu mu şimdi bu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uykuya dalmadan önce gelen çiş

Yorucu gün artık bitmektedir. Yatağında en rahat pozisyonu almış, ruhen ve bedenen uyku için her şey hazırdır.. Bir dakika... Hazır mıdır? Değildir. Lanet olsun ki değildir. Tam uykuya dalmadan çişiniz gelir ve hayatı sorgulamaya başlarsınız. Tuvalete gitsem mi gitmesem mi?

7. Market poşetinin patlaması

7. Market poşetinin patlaması

Güzelce alışveriş yapılır ve evin yolu tutulur fakat acı gerçek yola çıkıldığında baş gösterebilir. Özellikle şişelerin bulunduğu poşetler tehlike arz eder. Herkesin başına illa ki gelmiştir, gelmediyse de bu maddeden sonra dikkat ediniz.

8. Altı su dolmuş kaldırım taşına basmak

8. Altı su dolmuş kaldırım taşına basmak

Gününüzü zehir edecek anlardan biri, hadi yağmuru atlattık rahatız kafasıyla emin adımlarla yolunda yürürsün ve aniden 'şıp' diye bir ses ve ardından ıslaklığı hissedersin. Ekürisi araba tarafından ıslatılmaktır.

9. Cepte unutulan peçetenin intikamı

9. Cepte unutulan peçetenin intikamı

Cepte unuttuğunuz bir peçetenin tüm çamaşırların üzerine yapışması ile dünya sizin için cehennem olur. Siz siz olun ceplerinizi kontrol edin. Biz etmedik ordan biliyoruz.

10. Saatinden önce gelen otobüsler ve iptal olan seferler

Toplu taşıma kullanan herkesin başına en az bir kere gelen insanı hayattan soğutan anlardan biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Telefonda başkasıyla konuşan birine cevap vermek

Evet efendim, illa ki başınıza gelmiştir, gelmediyse bu duyguyu tatmanızı isteriz zira telefonda başkasıyla konuşan birine cevap vermek belki de gün içinde sizi utandıracak ve kendinize sinir olmanızı sağlayacak anlardan biridir.

12. Hava Durumunun güneşli gösterdiği gün yağmura yakalamak

Telefondan hava durumuna bakılır ve toparlak güneşler ekranda belirir, işin kötü yanı o toparlak güneşlerin sizin gün içerisinde karşılaştığınız yağmurla telefonu ekranından da silinir.

13. "Evden çıkmadan önce bir şey yoktu, çıkınca çişim geldi."

Evet, hayatın acı tokadı gibi yüzümüze çarpan artık alıştığımız gerçek. Evden çıktıktan sonra  'beni sal' diyerek mesaneyi yumruklayan çiş. Ekürisi b*ktur.

Son olarak hayat size her zaman kuru kaldırım taşı, reklamsız dizi sunsun efendim. Sağlığınıza...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
463
302
131
28
18
13
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

En çok sinir olduklarım ölümü düşünmekten geç uyumak,Çarşafı yatağa uhuyla yapıştırmışsın görüntüsü verip sabah kalktığında yorgan yerine üstünde çarşafın ol... Devamını Gör

Barış

sevdiğin bir dizinin bölümü için onca bahis reklamını onca yeni sekme de açılan reklamları geçtikten sonra açılmayıp başka bir oynatıcıya yönlendirmesi

nemo

Hayat size limon veriyorsa sizde o limonu mercimek çorbasına sıkın! :D

Pasif Kullanıcı

çiğ köfte dururken?