Görüş Bildir
Haberler
HDP: 'İzleme Heyeti İçin İsimler Gündeme Gelmedi'

HDP: 'İzleme Heyeti İçin İsimler Gündeme Gelmedi'

FreiGeist
13.03.2015 - 13:09 Son Güncelleme: 13.03.2015 - 13:28
İçeriğin Devamı Aşağıda

HDP, Pervin Buldan ve Sırrı Süreyya Önder’in dün Meclis’te Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile yapılan görüşmeye ilişkin yapığı açıklamada “heyetimizin dün hükümet temsilcileriyle yaptığı görüşmede, basında iddia edildiği gibi isimler gündeme gelmemiştir” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP), HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan ve İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’in dün Meclis’te Başbakan Yardımcısı Akdoğan ile yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

HDP açıklamasında dün yapılan görüşmede İzleme Heyeti’nde yer alan isimlerin gündeme gelmediğini belirtti.

Açıklamada şunlar ifade edildi:

“Grup Başkanvekilimiz Sayın Pervin Buldan ve İstanbul Milletvekilimiz Sayın Sırrı Süreyya Önder’den oluşan Heyetimiz çözüm sürecine yönelik yürütülen temaslar kapsamında dün akşam Başbakan Yardımcısı Sayın Yalçın Akdoğan ile TBMM’de bir görüşme gerçekleştirmiştir.

“Heyetimiz görüşmede, İzleme Heyeti’nin bir an önce oluşturulması gerektiği görüşünü ve önerisini hükümet tarafına iletmiştir.

“Ancak görüşmede, basında iddia edildiği gibi isimler gündeme gelmemiştir.”

Kaynak: http://www.imctv.com.tr/2015/03/13/75...

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

HDP Grup Başkanvekili Pervin Buldan, HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder’le birlikte Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’la dün Meclis’te görüşmüştü.

Görüşme sonrası 16 kişilik İzleme Heyeti’nin kurulduğu ve heyetin İmralı Adası’na giderek PKK lideri Abdullah Öcalan’la görüşeceği belirtilmişti.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan ise Twitter hesabından yaptığı açıklamada bahsedilen isimlerin gerçek olmadığını açıklamıştı.

İMC

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0