Görüş Bildir
Haberler
Hazırladığın Burgere Göre Nasıl Bir Dost Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Hazırladığın Burgere Göre Nasıl Bir Dost Olduğunu Söylüyoruz!

Nsycl
20.10.2017 - 18:48

Bir hamburger neler kadir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ekmekle başlayalım!

2- Şimdi de sıra et var!

3. Peynir seçimin?

4. Şimdi de sebze.

5. Ekstra malzeme alır mıydın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sos seçimin?

7. Son olarak da patatesini seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sadık dost çıktı!

Dünya'nın neresinde olursan ol, kendini sevgili dostuna yakın hissettirebilirsin. Sevdiklerine karşı doğal ve samimi yaklaşımın onların çevrelerinde değilken bile iyi hissettiriyor. Zaten onlar da bir problemleri olduğunda orada olacak ilk kişinin sen olacağını biliyorlar. Tam bir eski dostsun be!

Korumacı dost çıktı!

Yerine göre kıskançlığa kadar gidecek bir sevgiye sahipsin dostlarına karşı. Aslında kıskançlıktan değil, korumacı tavrından geliyor bu. Kendilerini kötü hissettikleri an ilk açılacakları insan da sen oluyorsun ayrıca. Onları dinlerken olayları hiç yargılayıcı olmadan inceliyor ve en doğru şefkati vermeyi seni biliyorsun.

Bilge dost çıktı!

Her zaman kibar, güler yüzlü ve anlayışlı bir tavrın var. Kendi problemlerinle sessiz sedasız uğraşmakla kalmayıp başkalarının yardımına da koşmayı biliyorsun. Her zaman objektif ve mantıklı şeyler söylüyorsun ama uygulayıp uygulamamayı karşı tarafa bırakıyorsun. İnsanları motive etmek senin işin.

Maceracı dost çıktı!

Senin duyman gereken tek cümle 'Hadi yapalım!'. Her zaman başına ilginç olaylar gelen, hep yeni insanlarla tanışan tip sensin. Güzel anılar biriktirmek, ilginç hikayeler dinlemek senin hobilerin. Tatile gidilecek bir arkadaş varsa o tam olarak sensin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1227
617
359
87
40
40
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
naleyisreal

#4 o üçü olmadan hamburger mi olur çok saçma

B O R A

açıktım mk

Pasif Kullanıcı

Korumacı dost çıktı! Yerine göre kıskançlığa kadar gidecek bir sevgiye sahipsin dostlarına karşı. Aslında kıskançlıktan değil, korumacı tavrından geliyor ... Devamını Gör