Görüş Bildir
Haberler
Hayranı Olduğumuz 10 Oyun Karakteri

Hayranı Olduğumuz 10 Oyun Karakteri

Taha Murat Doğan
01.11.2014 - 15:30 Son Güncelleme: 01.11.2014 - 19:45

Video oyunlarında karşımıza çıkan en etkileyici 10 karakteri tanıyalım istedim. Listenin sıralamasını kendi zevkime göre düzenledim. Hoşunuza gitmesi dileğiyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Solid Snake

10. Solid Snake

Geçmişini hiç bir zaman öğrenemediğimiz Solid Snake , Big Boss'un DNA'sı kullanılarak yaratılan klonlardan birisidir. Metal Gear serisinin baş kahramanıdır.

9. Gordon Freeman

9. Gordon Freeman

Fizikte uzman bir bilim adamıdır.Tek kişilik bir ordu gibidir. Half Life serisinin baş karakteri olan Gordon Freeman çocukluk yıllarımdan bu zamana oynamaktan en buyuk keyif aldığım karakterler arasındadır.

8. Kratos

8. Kratos

Serinin ilk oyunundan beri ailesinin intikamını almaya çalışan Kratos'un tanrılarla olan mücadelesi bundan sonrada devam edicek gibi gözüküyor.

7. Dante

7. Dante

Şeytan Spardayla melek Eva'nın ikiz oğullarından biri olan Dante bir nephilimdir. Devil May Cry serisinde hem şeytani hemde meleksel güçleriyle yaptığı inanılmaz kombolarla aklımı başımızdan alan Dantenin Limbodaki mücadelesini tatmanızı öneririm.

6. Lara Croft

6. Lara Croft

Lara Croft: Tomb Raider zamanında Angelina Jolie ile aşık olduğumuz bu karakter ile birlikte 1996 dan bu yana her oyununu zevkle oynadığımız bu seride mezarları açmaya devam edicez.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Max Payne

5. Max Payne

Rockstar Games'in GTA serisinden sonra en sevdigim oyunu olan Max Payne'e geldi sıra.Cesur bir polis olan Max Payne karizmasıyla ve silahı iki eline alıp zamanı durdurmasıyla biz oyunseverlerin en sevdiği karakterler arasında.

4. Steve

4. Steve

Minecraft'ta çektirmediğimiz işkence kalmayan, elinden her iş gelen adam. Yeri geldi inşaatçı, yeri geldi madenci, yeri geldi savaşçı oldu. Benim fikrime gore bu düşük bütçeli yapımın bu kadar tutup sevilmesinde aslan payı Steve'indir.

3. Tommy Vercetti

3. Tommy Vercetti

Geldi sıra bizi Hawaii gömleklerine aşık eden adama. Elimize bir roket atar alıp Vice City' nin altını üstüne getirdiğimiz Tommy bana gore GTA serisinin en etkileyici ve en iz bırakan karakteridir.

2. Captain John Price

2. Captain John Price

İlk defa Call of Duty 1 de görüp hayran kaldığımız ve ağlayarak Modern Warfare 3'te uğurladığımız koca cesur adam. Az mı kollamadı bizim arkamızı. Yeri geldi bize baba yeri geldi komutan oldu. Operasyonlara başlamadan içtiği purosu bile hala aklımızda. Huzur içinde yat yüzbaşım.

1. Ezio Auditore da Firenze

1. Ezio Auditore da Firenze

Ve sıra geldi efsaneye. Babası ve erkek kardeşinin öldürülmesinden sonra bir suikastçi olan Ezio tarikatta Altair'dan sonra gelen isim olmuştur. İstanbulda bile gördüğümüz Ezio Auditore tabi ki listemizin ilk sırasında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
14
11
5
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jjbcoffee

Cj nerde yaaa.

Ahmet Çalık

ezio auditore da firenze nin 1. sırada olması iyi olmuş. önüne geleni şuursuzca vurduğun saçma fps oyunları yerine gerçekten oyundan öte bir senaryoya sahip ... Devamını Gör