Görüş Bildir
Haberler
Hayattaki Tercihlerin Ne Kadar Dijital?

etiket Hayattaki Tercihlerin Ne Kadar Dijital?

Lunami
16.08.2022 - 17:01

Bakalım hayatındaki tercihlerini ne oranda dijital bir araç kullanarak gerçekleştiriyorsun? 🧐👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Teknolojik cihazlarla aran nasıl?

2. Telefonunda kaç tane alışveriş uygulaması bulunuyor?

3. Gıda alışverişlerini en çok nereden yaparsın?

4. Giyim alışverişlerini sıklıkla nereden yaparsın?

5. Faturalarını nereden ödersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi tür etkinliklere daha çok katılıyorsun?

7. Yanında hangi para türünü taşımayı tercih ediyorsun?

8. Bir yazı yazarken veya not alırken ne yapıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayatındaki dijitallik %40 civarı!

Gördüğümüz kadarıyla senin hayattaki tercihlerin pek de fazla dijital değil. Bu nedenle tercihlerinin oranını %40 civarı olarak hesapladık. Gerek alışveriş alışkanlıkların gerek hayatındaki ufak tefek detaylar bize tercihlerinin ne kadar olduğunu gösterdi. Tabii ki de bu değer oldukça normal nihayetinde dijital platformlardaki bazı işleyişlerde bulunmayabilirsin. Örneğin bir eşya alırken kendi gözünle görmek istiyor veya alışverişi bir sosyalleşme aracı olarak da kullanıyor olabilirsin. Bu durum da tercihlerinin dijitalliğini yansıttığından %40 oranında bir değer olduğunu düşünüyoruz.

Hayatındaki dijitallik %60'ın üstünde!

Cevaplarına bakılırsa hayatındaki dijitalliğin oranı %60'ın üstünde! Hayatındaki tercihlerinin birçoğu dijital bir araç kullanılarak gerçekleştiriliyor gibi görünüyor. Yaptığın alışverişten katıldığın etkinliklere değin dijital alanda istediğin zaman boy gösterebiliyorsun. İhtiyacına ve isteğine göre tercihlerini ayarlıyor ve yaşamında ona göre bir düzen belirleyerek ilerliyorsun. Sonuçta günümüz çağındaki dijitalleşmeyi ve onun sağladığı faydaları bir köşeye atamayız değil mi!

Hayatındaki dijitallik %90'nın üstünde!

Verdiğin yanıtlara göre hayattaki tercihlerinin %90'nın dijital olduğunu söyleyebiliriz. Katıldığın etkinliklerden tut da alışveriş alışkanlıklarına değin hayatının birçok alanında dijitallik var. Kullanmayı iyi bildiğin teknolojiden hayatını kolaylaştırmak için rahatlıkla yararlanabiliyorsun. Tabii ki de yalnızca hayatını kolaylaştırmıyor; hızlandırıyor, pratikleştiriyor ve çok daha sistematik olmasını da beraberinde getiriyor. Ee çağ teknoloji çağı kullanmayalım da ne yapalım yani!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
1
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Hayatındaki dijitallik %60'ın üstünde! Cevaplarına bakılırsa hayatındaki dijitalliğin oranı %60'ın üstünde! Hayatındaki tercihlerinin birçoğu dijital bir ara... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Hayatındaki dijitallik %60'ın üstünde!

pikasevde

Cevaplarına bakılırsa hayatındaki dijitalliğin oranı %60'ın üstünde! Hayatındaki tercihlerinin birçoğu dijital bir araç kullanılarak gerçekleştiriliyor gibi ... Devamını Gör