Görüş Bildir
Haberler
Hayatını Kolaylaştıracak 10 Yaratıcı Temizlik Ürünü

etiket Hayatını Kolaylaştıracak 10 Yaratıcı Temizlik Ürünü

sabrina
26.05.2024 - 13:31

Temizlik yapmak, çoğumuz için zaman alıcı ve yorucu bir iş olabiliyor. Ancak, doğru ürünlerle bu süreci oldukça eğlenceli ve kolay hale getirebilirsiniz.

İşte temizlik rutininizi hızlandıracak ve kolaylaştıracak 10 yaratıcı temizlik ürünü!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Manyetik Pencere Temizleyici

Çift taraflı manyetik pencere temizleyici, camları hem içten hem dıştan aynı anda temizlemenizi sağlar. Manyetik güçle birbirine tutunan iki parçadan oluşur ve camın her iki tarafını da çiziksiz ve hızlı bir şekilde temizler. Ne kolaylık ama!

2. Tüy Toplama Silindiri

Eğer evde sevimli bir dostunuz varsa, muhtemelen bu aleti zaten kullanıyorsunuzdur.

Kedi veya köpek besliyorsanız, evde tüylerle başa çıkmak zor olabilir. Tüy toplama silindiri, tüyleri hızlı ve etkili bir şekilde toplar. Üstelik, tekrar kullanılabilir yapısıyla da uzun ömürlüdür.

3. Jel Temizleyici

Bu ürün, özellikle klavye, araba içi veya havalandırma delikleri gibi ulaşılması zor alanlarda etkilidir. Jel kıvamındaki macun, kir ve tozu içine hapseder ve yüzeyleri çizmeden temizler. Üstelik çok da eğlenceli!

4. Mini Mini El Süprgesi

Masa üstü, araba veya küçük alanlarda kullanabileceğiniz bu mini elektrikli toz alıcı, ufak tefek kırıntıları ve tozları hızla temizler. Ofiste veya çalışma masasında çok işinize yarayacak!

5. Elektrikli Şişe Fırçası

Şişe, termos veya dar ağızlı kapların temizliği genellikle zordur. Elektrikli şişe fırçası, güçlü titreşimleriyle ulaşılması zor alanlardaki kirleri etkili bir şekilde temizler. Hem zaman kazandırır hem de derinlemesine temizlik sağlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Koku Giderici Buzdolabı Topları

6. Koku Giderici Buzdolabı Topları

Buzdolabındaki kötü kokuları nötralize eden bu toplar, dolabınızın her zaman taze kokmasını sağlar. İçerdikleri aktif karbon sayesinde kötü kokuları emer ve gıda kokularının karışmasını önler.

7. Mikro Buharlı Mop

Küçük ve taşınabilir bu mop, mikro buhar teknolojisiyle yüzeyleri temizler. Özellikle ahşap ve fayans yüzeylerde etkili olan bu mop, su buharı kullanarak hijyen sağlar ve kimyasal maddelere ihtiyaç duymaz.

8. Leke Çıkarıcı Kalemler

Anında müdahale gerektiren küçük lekeler için leke çıkarıcı kalemler idealdir. Çantada taşınabilir ve kıyafetlerinizdeki anlık lekeleri hızla temizler. Bu pratik ürün, özellikle dışarıdayken leke sorunlarına karşı mükemmel bir çözüm sunar!

9. Tuvalet Temizleyici Kapsül

Bu kapsüller, tuvaletin su haznesine atıldığında köpürerek tüm tuvaleti temizler. Kimyasal kullanmadan hijyen sağlar ve hoş bir koku bırakır. Düzenli kullanımda, tuvaletleriniz her zaman tertemiz kalır.

10. Philips AquaTrio 9000 Süpürge

10. Philips AquaTrio 9000 Süpürge

Bu ürün, sadece süpürme değil, aynı zamanda paspaslama ve yıkama işlemlerini de tek bir cihazda sunarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. HEPA 13 filtresi sayesinde alerjenleri de hapsederek evinizin havasını temizler.

AquaSpin başlığı ile sert zeminleri süpürür ve aktif şekilde ıslak olarak temizler.​ Kablosuz tasarımıyla size her yerde temizlik yapma özgürlüğü verir. Kablolarla uğraşmadan, prizden prize takmadan tüm evinizi kolayca temizleyebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın