Görüş Bildir
Haberler
Hayallerinizi Süsleyen O Harika İlişkiye Sahip Olabilmek İçin Bir İnsanda Aramanız Gereken 15 Önemli Özellik

Hayallerinizi Süsleyen O Harika İlişkiye Sahip Olabilmek İçin Bir İnsanda Aramanız Gereken 15 Önemli Özellik

İlişki hayatı söz konusu olduğunda bazı insanlar nasıl diğerleri ile oluyor aklımız almayabilir. Onlara hak ettikleri şekilde davranılmadığında neden çekip gitmediklerini merak ederiz ve eğer davranılıyorsa partnerlerinin değerini bildiklerini umarız.

Problemin büyük bir parçasının bugünlerde birçok insanın sağlıklı bir ilişkinin ne olduğunu bilmemelerinden veya “iyi” bir adamın (veya kadının) partnerlerine karşı nasıl davrandığı hakkında bir fikirleri olmamasından oluştuğunu söyleyebiliriz. Bazı şeyleri netleştirmek adına iyi bir partnerin bir ilişkide nasıl davranması gerektiğini anlatan bu listeyi oluşturduk.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İyi bir sevgili sizi ne kadar sevdiğini unutmanıza izin vermez!

1. İyi bir sevgili sizi ne kadar sevdiğini unutmanıza izin vermez!

Bilmem kaç kişiden ilişkilerinde hiç ilgi olmadığını duyuyoruz! Hayatlarına aldıkları insanlar onlara sevildiklerini, istendiklerini veya değer verildiklerini hissettirmiyorlar. Bu temelde yapbozun en önemli parçalarından biri -iyi bir sevgili size her zaman onun için ne kadar değerli olduğunuzu hatırlatır! Eğer birisi sizi gerçekten seviyorsa, bunu bilir ve hissedersiniz. Eğer sevmiyorsa, sevip sevmediklerini her zaman merak edersiniz!

2. İyi bir sevgili sizi her zaman destekler!

2. İyi bir sevgili sizi her zaman destekler!

Ne yapmak istediğiniz önemli değil; 20 sene sonra okula doktora için geri dönmek isteseniz de, şarkıcı olmaya karar verseniz de veya bir aile kurmak için çalışmayı bıraksanız da iyi bir sevgili sizin her zaman arkanızda olacaktır! Asla hevesinizi kırmaz veya istediğiniz şeyleri yapamayacak biri gibi hissettirmez size. Yolun her adımında yanınızda olur, zaferlerinizi sizinle kutlar ve yenilgilerinizde sizin yanınızda durur!

3. Size her zaman ilham verir!

3. Size her zaman ilham verir!

Bu desteklemenin hep bir adım ötesindedir. Birine ilham vermek efor sarf etmeyi gerektirebilir, hem kendi yaşantılarında hem de diğerlerini nasıl desteklediklerinde. İyi bir partnerin gücü ve hırsı o kendi tutkularını takip ederken emin olun size de bulaşır!

4. İyi bir sevgili güveninizi kazanmak için çabalar!

4. İyi bir sevgili güveninizi kazanmak için çabalar!

İyi bir sevgili ilişkinizde sizin rahat ve öz güvenli olmanızı ister. Bunun en önemli yapı taşı birisine güvenebilmektir, ve emin olun karşı taraf bunu fark eder! Güven olmadan sevgi ya da saygının bir temeli olamaz!

Güvenin öyle pazarda satılan bir şey olmadığını, hak edilip kazanılan bir şey olduğunu anlar!

5. Size her zaman güzel olduğunuzu hissettirir!

5. Size her zaman güzel olduğunuzu hissettirir!

Size güzel hissettirmenin sadece size iltifatlar etmekten ibaret olmadığını anlayacaktır. Size gerçek anlamda bunu hissettirir! Size bakışından, dokunuşundan ve davranışından hissedersiniz. Kendinize baktığınızda, hazırlanıp efor sarf ettiğinizde detayları fark edecek ve sizi ne kadar etkileyici bulduğunu hatırlatacaktır, siz güzel hissetmediğinizde bile!

Siz evde dağınık topuzunuz ve pijamanızla otururken de bir baloya giderken giyinip hazırlandığınız zaman da, sizin hakkınızdaki her şey eğer gerçekten seviyorsa ona çok güzel gelecektir!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Size kendinizi güvende hissettirir!

6. Size kendinizi güvende hissettirir!

Bir sevgilinin karşıdaki kişiye belki de söyleyebileceği en güzel şey onun yanındayken güvende hissettiğidir! Eğer bir insan yanınızda deliksiz bir şekilde uyuyamıyorsa sizi ne kadar çekici veya komik bulduğunun ya da ne kadar paranız olduğunun hiçbir önemi kalmaz!

7. Küçük şeylere dikkat eder!

7. Küçük şeylere dikkat eder!

Eczaneye gitmeniz gerek ama mesaiye mi kalacaksınız? İzlemek istediğiniz bir filmin sinemaya geldiğinden bahsettiniz ve sizinle gitmek için planlar mı yaptı?

Küçük şeylerin ne olduğundan bağımsız, asıl ilişkide önemli olanın bunlara

dikkat etmek olduğunu bilir!

8. İyi bir sevgili asla haddini aşmaz!

İlişkide kavgalar ve anlaşmazlıklar olması çok doğaldır. Fakat olayları kişiselleştirmenin ve şiddeti geçtik, hakaretler etmenin hiçbir sebebi olamaz. İyi bir partner böyle durumlarda sakin kalmayı bilir ve her zaman için ana konuya odaklanır!

9. Her zaman gelişmeye çalışır!

9. Her zaman gelişmeye çalışır!

Yeni şeyler öğrenmek olsun, yeni bir yetenek kazanmak olsun, yeni bir kitap okumak veya bir belgesel izlemek olsun iyi, kendini geliştirmekten gurur duyan bir insan her zaman için aklıyla sizi mest edecek ve her zaman etkileyecektir! Bu şeyleri hep kendisi için yapacaktır ama bu aynı zamanda ilişkinize pozitif bir şekilde de yansıyacaktır!

10. Hareketlerin sözlerden çok daha etkili olduğunu anlar!

Hayatınıza doğru insanı almış olmanız boş sözler veren insanların saygınızı hak etmediğini anlamanızı sağlar. Sözlerini tutan insanlar saygıya değerdir ve bu doğru kişi kesinlikle o insanlardan biri olacaktır!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. İyi bir sevgili sizinle her şeyini paylaşacaktır!

Bazı insanlar için duyguları, korkuları hatta en içten arzuları ifade etmek zor olabilir. Fakat hayatta doğru insanı bulmuş olmak genelde bu kapıların aralanmasına yardımcı olur. İyi bir insan bazı şeylerin kişiye özel tutulmasını anlayışla karşılarken aynı zamanda sizden bir şeyler saklamaz veya hissettiklerini içine atıp durmaz. Bunun ilişkide sinir bozucu olduğunu ve gerginlik yarattığını bilir!

12. Size her zaman dürüst olacaktır!

Mutlu ve sağlıklı bir ilişkinin temelini atarken iyi bir sevgili dürüstlüğün en önemli yapı taşlarından olduğunu bilir!

13. İyi bir sevgili size dürüst olma konusunda rahat hissettirir!

13. İyi bir sevgili size dürüst olma konusunda rahat hissettirir!

Bir ilişkide (iyi bir ilişkide, burnunuzdan gelen bir ilişkide değil) rahat olmak partnerinize karşı açık ve dürüst olmanıza ve hiç yargılanmayacağınızı bilmenize bağlıdır. İyi bir insan sizi açık olmaya ve hislerinizi paylaşmaya itecektir ve sizi bunun için cesaretlendirecektir! Onunla bir şey paylaştığınızda kontrolü kaybedeceğinden veya fazla tepki vereceğinden bir korkunuz olmamalı!

Bu onun yanında en samimi, en sansürsüz kendiniz olabileceğiniz

anlamına gelecektir!

14. Hiçbir türden şiddet söz konusu bile değildir!

Bu en önemli noktalardan biri! Psikolojik de olsa duygusal da fiziksel de, iyi bir insan size şiddet uygulamayı veya herhangi bir şekilde zarar vermeyi aklının ucundan bile geçirmez. Eğer bu başınıza gelirse lütfen kendinize bir başkası ile konuşacak ve bir an önce o ilişkiden çıkacak kadar saygınız ve cesaretiniz olsun! İyi olan hiçbir insan, kadın veya erkek fark etmez, asla böyle davranmaz ve asla kendi kendine yoluna girmeyecektir.

15. Her zaman sizin yanınızda olacaktır!

Bir insan birisine sevgisini ve zamanını adadığında, herhangi bir koşul veya şart gerektirmez. İyi zamanlar da, kötü zamanlar da olacaktır. Zorluklar ve beklenmedik durumlar mutlaka ortaya çıkacaktır. Fakat her zaman sizin yanınızda ve sizle aynı takımda olacaktır.

Tabii ki bu konuyla alakalı her zaman bir dipnot var. Bu

partnerinize saygısızlık yapabileceğiniz, yalan söyleyebileceğiniz veya aldatabileceğiniz anlamına gelmiyor. Onun güvenine ihanet edebileceğiniz ve sırf size söz verdiği için yanınızda kalmaya devam etmesini bekleyebileceğiniz bir dünya olamaz. Bu madde beraber aştığınız olaylar ve durumlar zorlaştığında kaçıp gitmeyecek dürüstlüğe sahip olup olmaması ile ilgili!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her erkek iyi gününüzde yanınızda olur! Asıl test ise etrafınızda kara bulutlar dolanırken sizin için şemsiyeyi tutup tutmadığıdır!

Her erkek iyi gününüzde yanınızda olur! Asıl test ise etrafınızda kara bulutlar dolanırken sizin için şemsiyeyi tutup tutmadığıdır!

Unutmayın, eğer beraber olduğunuz insan sizinle olmak için çabalıyorsa, lütfen ona ne kadar değer verdiğinizi hissettirin! Birinin ne kadar kibar olduğundan bağımsız, yüreğinizi sizi cepte gören birine kaptırmış olmak kadar kötü bir his bu dünyada yok!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
booba

nerde bu? marsta mı?

ömer

Dünyada bulamadıysan marsta zor abim

booba

yok bi bakıyım 😅

Pasif Kullanıcı

Bak kardeşim hani Mars’tan daha iyidir