Görüş Bildir
Haberler
Hayalindeki Evi Tasarla, Hangi Ünlüyle Birlikte Yaşayacağını Söyleyelim!

etiket Hayalindeki Evi Tasarla, Hangi Ünlüyle Birlikte Yaşayacağını Söyleyelim!

Lousia
26.07.2018 - 17:27

Bu testimizde hayalindeki evi tasarlamanı istiyoruz. Bunun sonucuna göre hangi ünlüyle birlikte yaşayacağını söyleyeceğiz.

Hazırsan başla!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle evinin nerede olmasını istediğine karar ver.

2. Peki bu hayalindeki ev bahçeli mi olsun yoksa apartman dairesi yeter de artar mı sana?

3. Hadi bir de yemeklerini severek yapacağın mutfağı seç.

4. Evine bir tablo almak istiyorsun. Hangisi gözüne hoş geldi peki?

5. Peki, evinin hangi odasında keyfine keyif katacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Evin insanlardan uzakta bir yerde mi olsun yoksa şehrin kalabalığını hissetmek mi istersin?

7. Evinin salonu hangisi gibi olsun istersin onu da seç bakalım.

8. Hangisi senin evinde olsun istersin?

9. Ve son olarak, evine aşağıdaki dekorasyon fikirlerinden hangisini uygularsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Rihanna

Rihanna

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Rihanna! Sen tam da Rihanna'nın zevkine göre bir ev döşedin. İkinizin de ortak zevkleri var desek, yanılmış olmayız. Müzik dünyasının efsane isimlerinden olan Rihanna ile harika bir ev arkadaşı olacağınız garanti. Birlikte çok eğleneceksiniz gerçekten. Senin adına çok sevindik, hatta seni biraz da kıskanmış bile olabiliriz. Zaten sen de Rihanna gibi enerjisi yüksek, çok tatlı birisin. Ayakların yere sağlam basıyor. Birlikte anlaşacağınızdan hiç şüphemiz yok. :)

Shakira

Shakira

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Shakira! Evde deli gibi dans edersiniz artık siz. Sen zaten evde eğlenmeyi çok seven bir insansın. İçin kıpır kıpır genelde. Ama bazen canın sıkıldığında da moralini yerine getirecek bir şeyler yapmak istiyorsun. Sana da bunu Shakira sunacak gibi geliyor. Birlikte şarkılar söyler, dans edersiniz. Çok güzel vakit geçireceğinizden hiç şüphemiz yok. Ne diyelim, şimdiden iyi eğlenceler. :)

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Angelina Jolie! Sen gerçekten çok kaliteli bir insansın. Ortamlara girdiğinde adını imza gibi atıyorsun hep. Tasarladığın ev de senin kaliteni yansıtıyor. Durum böyle olunca da sana en uygun ev arkadaşı olarak Angelina Jolie'yi bulduk. Birbirinize çeşitli konularda ilham olacağınız garanti. Bunu sen de çok iyi biliyorsun. Senin adına çok sevindik. Harika bir insanla ev arkadaşı olacaksın! Şimdiden iyi eğlenceler size. :)

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr.

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Robert Downey Jr.! Bu kadar karizmatik bir insanla ancak senin gibi birisi ev arkadaşı olabilirdi. Hanginiz daha karizmatik gerçekten karar veremedik. Ev dekorasyon tercihlerin gerçekten harika. Bu sebeple sana en uygun ev arkadaşı da Robert Downey Jr. oldu tabii. Evinizde harika sohbetler gerçekleştireceksiniz. Birbirinize entelektüel anlamda güzel katkılar sağlayacaksınız. Birlikte film de izlersiniz tabii. Malum ev arkadaşının oynadığı çok güzel filmler var. Hadi iyi eğlenceler. :)

Johnny Depp

Johnny Depp

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Johnny Depp! Sen çok güzel bir insanla ev arkadaşı olacaksın. Küçük büyük herkesin sevgilisi biriyle ev arkadaşı olmak hiç kolay değil. Bunu ancak senin gibi birisi yapabilirdi. Herkes seni de çok seviyor. Seçimlerini de her zaman takdir ediyor. Zaten ev dekorasyon tercihin de harikaydı. Bu yüzden sana en uygun ev arkadaşı da Johnny Depp oldu. Birlikte mısır patlatır Karayip Korsanları serisini izlersiniz artık. Yerinde olmak istedik vallahi. Hadi iyi eğlenceler. :)

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio

Tasarladığın eve göre senin birlikte yaşayacağın ünlü Leonardo DiCaprio! Sen gönüllerin sevgilisi ve bir o kadar da sevimli bir insanla ev arkadaşı oluyorsun. Bir yandan da hafif bir lükse merakın var tabii. Öyle olmasa Leonardo DiCaprio ile ev arkadaşı olabilir miydin hiç? Bunu sen de biliyorsun. Senin için ev ortamı çok önemli olmasa da, yaşadığın yerden keyif alman da önemli. Bu yüzden senin ev arkadaşın da aynı senin gibi oldu. Artık birlikte bol bol vakit geçirir, alemlere akarsınız kim bilir? :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
294
180
69
31
29
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ok-optum-by

Angelina Jolie çıktı ama ben Angelina Jolie ile birlikte yaşamak istemem.

İlkgün Özlem

Shakira! Dur bi ulaşim kendisine belki ev arkadaşı felan arıyodur :)

Pasif Kullanıcı

angelina jolie vihuuuv 😂😂😻