Görüş Bildir
Haberler
'Havacıların İmamı' Adil Öksüz'ü Kaçıran Kişi, Erdoğan'ın Eski Komşusuymuş

'Havacıların İmamı' Adil Öksüz'ü Kaçıran Kişi, Erdoğan'ın Eski Komşusuymuş

Onedio Medya
11.08.2016 - 09:51 Son Güncelleme: 11.08.2016 - 11:23

Darbe girişiminin merkezi Akıncı Hava Üssü’nün yakınında yakalandıktan sonra “Tarla bakmaya gitmiştim” savunmasıyla serbest bırakılan, 'FETÖ’nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' olduğu belirtilen Adil Öksüz’ün kaçışına yardımcı olduğu gerekçesiyle tutuklananlar arasında gazeteci Erdal Şen de yer aldı. Şen'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski komşusu olduğu ortaya çıktı. Erdoğan, Şen hakkında 'Bakın onu kaçıran gazeteci bizim apartmanda oturuyormuş. Komşumuz yani. Görünürde bize saygıda hiç kusur etmezdi. Bunların hepsi karaktersiz' diye konuştu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Erdal Şen, 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden biri olarak aranan ve  'FETÖ’nün ‘Hava Kuvvetleri İmamı’ olarak  anılan Adil Öksüz’ün kaçışına yardımcı olduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Hürriyet’ten Nuray Babacan ve Turan Yılmaz’ın haberine göre  gazeteciliğe Zaman gazetesinde başlayan, ardından Habertürk gazetesinde Haber Müdürlüğü ve Ankara Temsilciliği yapan Şen, son olarak Meydan gazetesinde çalışıyordu.

Gazeteci Nedim Şener bu bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşmıştı...

Erdoğan Rusya dönüşü uçakta anlattı: 'Bizim apartmanda oturuyormuş'

Erdoğan Rusya dönüşü uçakta anlattı: 'Bizim apartmanda oturuyormuş'

Şen, Ankara’da Başbakanlık Muhabirliği döneminde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başbakanken kaldığı Keçiören Subayevleri’ndeki apartmanda uzun süre komşusu olmuş.

Rusya dönüşü uçakta konuyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Mesela 15 Temmuz gecesi olan hadise. İsmi Adil (Öksüz) olan şahsı kastediyorum. İsmi Adil de kendisi adil değil. Bakın onu kaçıran gazeteci bizim apartmanda oturuyormuş. Komşumuz yani. Görünürde bize saygıda hiç kusur etmezdi. Bunu da herkese söylerdi. Şimdi Adil-denilen o şahsı kaçıran adam olduğu ortaya çıktı. Kaçıran o. Bunların hepsi karaktersiz. Köşesinde sallayıp duran vardı ya şimdi kaçmış olan, o da öyleydi. Gelirdi karşımıza yok şöyle yok böyle. Kim olduğunu anlıyorsunuz. Köşesinde yazmaya gelince de verip veriştiriyordu. Niye kaçtın gittin? Bu kadar yüreğin vardı o zaman kalsaydın' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hatırlayalım: 'FETÖ’nün “Hava Kuvvetleri İmamı” Adil Öksüz kimdir?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
14
2
1
0
0
0